Slováci môžu platiť na internete novým spôsobom. Úhradu vykonáte jediným kliknutím

  • Rýchle platby online ponúka služba Click tu Pay.
  • Prečítajte si ako funguje a aké výhody prináša.
Novinky Slováci môžu platiť na internete novým spôsobom
Slováci môžu platiť na internete novým spôsobom. Zdroj: shutterstock.com/Prostock-studio/Markus Mainka
BitmarketsBitmarkets

Platenie na internete sa stáva stále jednoduchším a rýchlejším. S rozvojom technológií sa objavujú nové spôsoby, ako môžu zákazníci realizovať svoje online nákupy pohodlnejšie a bezpečnejšie. Jednou z najnovších inovácií, ktorú môžu využívať aj Slováci, je služba Click to Pay.

Tento spôsob platby vám umožní uskutočniť nákup na internete pomocou jediného tlačidla. Znie to lákavo? Poďme sa pozrieť, ako to funguje.

Slováci môžu platiť pomocou Click to Pay

Click to Pay je nová služba, ktorú prináša spoločnosť Mastercard v spolupráci s ďalšími veľkými platobnými spoločnosťami. Jej hlavným cieľom je zjednodušiť a zrýchliť proces platenia na internete.

Nemusíte vypisovať údaje z karty

Už nebudete musieť pri každom nákupe vypisovať dlhé formuláre s údajmi o svojej platobnej karte. Stačí vám iba jedno tlačidlo, ktoré zabezpečí rýchle a bezpečné dokončenie transakcie. Podobným spôsobom funguje aj platenie prostredníctvom Google Pay či Apple Pay.

 

Mastercard uvádza:

Život beží príliš rýchlo na to, aby ste platili tak ako kedysi. Predstavujeme vám pohodlný a bezpečnejší spôsob online platieb s Mastercard Click to Pay.

Služba je navrhnutá tak, aby uľahčila platenie na rôznych zariadeniach – či už nakupujete cez počítač, tablet alebo smartfón. Okrem toho Click to Pay zvyšuje bezpečnosť vašich transakcií. Využíva totiž moderné technológie šifrovania a overovania totožnosti, takže sa nemusíte obávať o svoje osobné údaje.

Ako to funguje?

Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: MastercardTAGY:
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.