Týždenný graf Bitcoinu poukazuje na nerozhodnosť trhu

Sponzorované články Bitcoin ovplyvňuje viacero faktorov
Bitcoin ovplyvňuje viacero faktorov. Zdroj: shutterstock.com/MVelishchuk
BitmarketsBitmarkets

Uplynulý týždeň na kryptotrhu bol vyslovene dovolenkový. Drobné zhodnotenie, čo dokázal Bitcoin získať, vzápätí zase stratil. Preto na konci týždňa zostal na relatívne rovnakej úrovni, na akej ho aj začal.

Dnes sa tak bližšie pozrieme na to, čo takúto dynamiku spôsobilo a aký ďalší vývoj môžeme očakávať v najbližších dňoch a týždňoch. No a pozrieme sa tiež na dva kryptoprojekty, ktoré sa aj v tomto nerozhodnom období oplatí sledovať.

Navštíviť Crypto All-Stars

Napriek nerozhodnosti trhu kryptomien je dôvod na optimizmus

Typické obdobie bez výrazných obchodných a ekonomických stimulov pokračovalo aj v treťom augustovom týždni. Hoci sa 7-dňová cena Bitcoinu, ako najsilnejšej kryptomeny, zmenila len minimálne, vo finančnom svete sa predsa len udialo pár situácií, ktoré s hodnotou BTC pohli.

V utorok napríklad vyšla správa o inflácii cien výrobcov, ktorá bola nižšia než sa očakávalo. Takáto správa len zvýšila optimizmus pri vyhliadkach k septembrovému zasadaniu FEDu a prípadnému znižovaniu úrokových sadzieb. Krátku eufóriu však hneď v stredu schladili celkové inflačné dáta, ktoré boli, rovnako ako v sfére výroby, nižšie oproti predpokladu.

Ak celková inflácia výrazne nerastie, FED si môže dať so znížením úrokových sadzieb stále na čas, respektíve ich nemusí znižovať o toľko, koľko by si želali kryptoobchodníci. Zároveň Bitcoin nemal podporu z hľadiska objemu obchodov, keďže obchodníci vyčkávali, ako sa situácia ďalej vyvinie. Reflektuje to aj slabší prílev do bitcoinových ETF len v nižších desiatkach miliónoch dolárov. Vplyvom všetkých týchto situácií Bitcoin opäť klesol tam, kde začal.

Niet sa preto čomu čudovať, že pri nevýrazných udalostiach a ešte nevýraznejšej aktivite na samotnom trhu Bitcoin ukončil týždeň len s malou zelenou sviečkou. Pri pohľade na základné ukazovatele technickej analýzy sa však v najbližších dňoch a týždňoch dá očakávať výraznejšia aktivita.

Jednak sa koncom leta zintenzívni činnosť obchodníkov, čo by mohlo postupne zvýšiť index fear & greed. Bitcoin už takisto viackrát otestoval hranicu rezistencie okolo 61,4 tisíca dolárov, čo je zároveň jeho 50-denný kĺzavý priemer. So zvýšeným objemom obchodov by Bitcoin mohol túto hladinu prekonať a pokiaľ sa mu podarí uzavrieť nad 62 tisíc $, existuje šanca na ďalší rast.

Výsledok minulého týždňa síce zatiaľ nedáva jednoznačný signál, kedy k rastu príde. Analýzou, porovnávaním a zohľadnením historických dát sa dá predpokladať, že by sme sa mohli dočkať býčieho obdobia najneskôr v septembri. Ideálny čas na nákup Bitcoinov, ale aj iných perspektívnych kryptomien a projektov je tak práve teraz.

Crypto All-Stars prináša unikátnu staking platformu pre tie najznámejšie meme coiny

Prvou z výhodných možností na investovanie predstavuje Crypto All-Stars. Tento projekt má dokonca šancu spôsobiť revolúciu v meme sektore, keďže prináša platformu na staking tých najpopulárnejších meme coinov. Či už ste držiteľom Dogecoinu, Shiba Inu, Floki, Pepe Coinu alebo Brett, každý z týchto tokenov budete môcť uzamknúť do ekosystému MemeVault, ktorý je nedielnou súčasťou Crypto All-Stars. No a rovnakou súčasťou je aj natívny token STAR.

Crypto All-Stars

Crypto All-Stars. Zdroj: cryptoallstars.io

Práve ten získate v podobe bonusu za uzamknutie zmienených meme coinov. V prvej fáze po oficiálnom spustení budete môcť ako majiteľ tokenov STAR stakovať 11 najznámejších meme coinov. No vďaka rozumnej alokácii celkového rozpočtu dostupných tokenov STAR, tvorcovia vyčlenili až 25 % na ďalší rozvoj platformy MemeVault. Tým pádom sa bude ďalej rozširovať počet meme coinov, ktoré sa budú dať stakovať s vysokými odmenami.

K bonusom sa však dostanete nielen prostredníctvom multichain charakteru projektu, ale aj držaním a stakingom natívneho tokenu STAR. Dnes sa odhadovaný výnos šplhá nad 2800 % ročne. Jedinečnosťou, lákavou investičnou príležitosťou a vysokými odmenami, ktoré znamenajú pasívny príjem, Crypto All-Stars stihol osloviť množstvo investorov. Veď len za dva dni predpredaja vyzbieral viac ako 330 tisíc dolárov.

Z meme coinov sa v ostatných mesiacoch a rokoch stali legitímne investičné aktíva, tak prečo túto popularitu nevyužiť a neposunúť ju na ďalší level? Stať sa súčasťou komunity Crypto All-Stars a zaistiť si miesto pri stakingu meme coinov môžete zakúpením tokenov STAR na oficiálnej webstránke. Tie získate za cenu 0,0013911 $ výmenou za kryptomeny ETH, BNB, USDT alebo zaplatíte kartou.

Web Crypto All-Stars

Predpredaj PlayDoge vyzbieral vyše 6 miliónov dolárov a končí už o pár dní

Tak ako stúpa obľuba meme coinov, podobne rastú aj gamingové projekty. Akonáhle sa spoja v jeden celok a inšpirujú sa nostalgickou tematikou, majú obrovskú šancu na úspech. Presne to je prípad PlayDoge – úplne novej gamingovej platforme na blockchaine, ktorej princíp sa podobá tomu v legendárnej hre tamagoči. Navyše využíva mechanizmus play-to-earn, preto si hráči a majitelia tokenu PLAY zaistia hraním sa pasívny príjem.

Predpredaj PlayDoge

Predpredaj PlayDoge. Zdroj: playdoge.io/sk

Kto pozná, ako funguje legendárna hra tamagoči z 90.rokov, tí budú vedieť, ako hrať aj PlayDoge. Primárnou úlohou hráčov bude príkladne sa starať o digitálne domáce zvieratko v podobe psíka Doge. Kŕmením, venčením aj plnením minihier si zaistíte väčšiu porciu bonusov v podobe tokenu PLAY. Ten, okrem hry viete využiť aj na bežné obchodovanie v kryptosfére.

No systém P2E nie je jedinou cestou k pasívnemu príjmu. Aj tvorcovia PlayDoge vyčlenili až 12 % z celkovo 9,4 miliardy tokenov na stakingové odmeny. Dnes, pár dní do konca predpredaja sa výška ročných odmien pohybuje na úrovni 75 %.

Súčasná dostupnosť tokenov PLAY, ako aj výška odmien za staking však už čoskoro budú minulosťou. Investori do projektu doteraz vložili cez 6 miliónov dolárov a naplnili tak limit pre ukončenie predpredaja. Výhodnejší nákup tokenov za cenu 0,00531 $ tak môžete vykonať už len do 26. augusta. Aktuality spojené s ukončením predpredaja, kompletným spustením PlayDoge aj novinkách o zalistovaní na burzy môžete sledovať na sociálnych sieťach X alebo Telegram. Tokeny PLAY zase nakúpite na webovej stránke projektu PlayDoge.

Web Play Doge

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: