Kráľ smart náramkov je konečne dostupný aj u nás. Koľko zaň zaplatíte?

  • Xiaomi Smart Band 9 prichádza oficiálne aj na slovenský trh.
  • Je dostupný v štyroch farbách a prináša praktické funkcie.
  • Cena je pritom len necelých 40 eur.
Technológie Dizajn sa oproti predchodcovi výrazne nezmenil
Dizajn sa oproti predchodcovi výrazne nezmenil. Zdroj: mi.com
BitmarketsBitmarkets

Spoločnosť Xiaomi koncom minulého mesiaca predstavila novú generáciu obľúbeného smart náramku. Ten sa teraz konečne začal oficiálne predávať aj u nás. O téme informoval portál MôjAndroid.

Ide už o deviatu generáciu, pričom práve Xiaomi bol jedným z prvých výrobcov, ktorým sa podarilo toto nositeľné príslušenstvo spopularizovať. Xiaomi Smart Band 9 tak dozrel zo všetkých stránok.

Hneď na začiatok však treba povedať, že rozdielov oproti minulej generácii nie je až tak veľa. Opäť tu máme hliníkové puzdro s rozmermi 46,53 x 21,63 x 10,95 mm a hmotnosťou 15,8 g, čo je skutočne málo. Na ruke ho tak nebudete ani cítiť. K dispozícii je aj odolnosť podľa certifikácie 5 ATM.

Na prednej strane nájdete 1,62-palcový AMOLED displej s rozlíšením 490 x 192 pixelov a 60-hertzovou obnovovacou frekvenciou. Skvelou správou je aj maximálny jas 1 200 nitov a funkcia Always-on.

Poteší pomerne veľký AMOLED displej

Poteší pomerne veľký AMOLED displej. Zdroj: mi.com

Je už akousi tradíciou, že pri smart náramkoch výrobca neuvádza použitý procesor ani veľkosť operačnej pamäte RAM. Je to aj z dôvodu použitia jednoduchšieho operačného systému, ktorý nie je náročný na výkon.

Nenájdete tu preto pokročilé smart funkcie ako v prípade najlepších smart hodiniek na trhu, ale o to Xiaomi vlastne ani nešlo. Spoločnosť chcela priniesť predovšetkým užitočný mix praktických funkcií za dostupnú cenu pre každého.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.
Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: MôjAndroidTAGY:
Autor:
Michal Sobek
Michal Sobek

Vyštudoval odbor masmediálne štúdia. Od skončenia školy sa venuje redaktorstvu, pričom okrem technológií aktívne sleduje aj politické dianie, ktoré s jeho témami často úzko súvisí.