Plánujete nakúpiť kryptomeny? Na toto si dávajte pozor

  • Kryptomenový trh je plný nástrah, hackerov a podvodníkov.
  • Tento článok by si mal prečítať každý, kto chce investovať do kryptomien.
  • Bezpečnosť a súkromie by mali byť na prvom mieste.
Novinky Na čo si dávať pozor pri kryptomenách
Na čo si dávať pozor pri kryptomenách. Zdroj: shutterstock.com/Have a nice day Photo/TStudious
BitmarketsBitmarkets

Trh kryptomien láka mnohých obchodníkov na rýchle zisky. Za touto vidinou sa ženú nováčikovia, ktorí ale nevedia, aké nástrahy na nich čakajú. Na každom rohu sa vás snažia okradnúť hackeri a bezpečnosť preto musí byť na prvom mieste. Nikdy nedôverujte cudzím osobám, keď vás kontaktujú a nezdieľajte s nikým heslá.

V tomto článku sa pozrieme na zopár tipov a rád, ako čo najviac maximalizovať bezpečnosť na trhu s kryptomenami. Je preto určený predovšetkým pre nováčikov, ktorí sa v tomto sektore až tak neorientujú, alebo podceňujú zabezpečenie a súkromie. Nikto predsa nechce, aby sa investovanie do kryptomien zvrtlo v podvod a stratu majetku.

Aj keď sa mnohé tipy týkajú základných vecí, napriek tomu ich množstvo používateľov podceňuje a nedodržiava. Je potrebné mať na pamäti, že kryptomeny a kryptomenové burzy stále nie sú tak regulované ako inštitúcie v sektore tradičných financií, a preto sa niekedy môže zdať vymáhateľnosť peňazí ako nemožná.

Pozor na podvodný SCAM

Pozor na podvodný SCAM. Zdroj: shutterstock.com/DC Studio

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: TradingViewTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.