Letné olympijské hry v Paríži majú dopad aj na trh s kryptomenami

Sponzorované články Olympijské hry v Paríži ovplyvňujú kryptomeny
Olympijské hry v Paríži ovplyvňujú kryptomeny. Zdroj: shutterstock.com/kovop
BitmarketsBitmarkets

Olympijské hry 2024 v Paríži sú v plnom prúde a opäť dokazujú, že olympiáda je viac než len oslavou športu. Vrcholovým športovcom dáva príležitosť prekonávať nové rekordy a miliónom fanúšikov po celom svete prináša nezabudnuteľné zážitky. Za touto veľkolepou šou sa však skrýva oveľa viac než len výkony na ihriskách a štadiónoch. Olympiáda je významným stimulom pre miestnu a globálnu ekonomiku a jej vplyvu sa tento rok nevyhol ani trh s kryptomenami.

Navštíviť The Meme Games

Ekonomické prínosy olympijských hier

Rozsiahly ekonomický dopad, ktorý majú olympijské hry, zasahuje do mnohých sektorov. Okrem športového a zábavného priemyslu stimulujú rozvoj stavebníctva, turizmu, informačných technológií či bankového sektora. Len počas olympijských hier prišlo do Paríža približne 15,3 milióna návštevníkov a objem celkových investícií do príprav sa odhaduje na viac než 8,2 miliárd eur. Podľa Národného štatistického úradu očakáva Francúzsko nárast hrubého domáceho produktu v treťom kvartáli až o 0,5 %.

Najväčšia športová udalosť roka mala dopad aj na trh s kryptomenami. Spoločnosti ako Expedia, Travala, AirBaltic alebo CheapAir, ktoré sú známe tým, že podporujú platby v kryptomenách, registrujú zvýšený dopyt po ubytovacích a leteckých službách do Paríža. Tento trend pozitívne stimuluje kryptosféru a zvyšuje záujem o kryptomeny práve počas olympiády.

Prebiehajúce olympijské hry taktiež umožňujú vytvárať nové premostenia medzi športovými a kryptomenovými komunitami, čo podporuje rast a inovácie v oboch oblastiach. Jednou z takýchto iniciatív je projekt The Meme Games.

The Meme Games: Spojte zábavu s investíciou počas olympijských hier a získajte 25 % bonus z vloženého kapitálu

The Meme Games

The Meme Games. Zdroj: www.memegamestoken.com

Paralelne s prebiehajúcou olympiádou vznikol nový kryptoprojekt The Meme Games. Jednoduchým spôsobom kombinuje mechanizmus P2E (play-to-earn), športového ducha olympijskych hier, kultúry internetových meme a kryptoinvestícií. 

V júli odštartoval predpredaj tokenov MGMES, ktoré si dnes môžete kúpiť za cenu 0,0092 $. Hnacím motorom projektu je účasť na virtuálnom športovom podujatí s možnosťou výhry. Na svoje si tak prídu nielen športoví fanúšikovia, ale tiež obchodníci, ktorí počas investovania radi uvítajú extra bonusy. 

Princíp je jednoduchý. Hneď po zakúpení tokenov MGMES sa vám predstaví päť ikonických meme postáv – Pepe, Dogec, Dogwifhat, Turbo a Brett. Tí sú stvárnení ako olympijskí bežci uchádzajúci sa o prvenstvo v šprinte na kryptomenovej olympijáde The Meme Games. Stačí si vybrať jedného z nich a sledovať priebeh pretekov. Ak váš favorit vyhrá, na účet sa vám automaticky pripíše extra bonus 25 % z množstva tokenov, ktoré ste práve zakúpili.

The Meme Games

Mechanizmus súťaže je nastavený férovo a každý zo súťažiacich má rovnakú šancu na výhru vždy, keď si kúpi nové tokeny.

Objem tokenov je obmedzený na 2 024 miliárd, z ktorých 38 % je vyčlenených práve na predpredaj. Týmto obmedzením sa zabezpečuje vyššia hodnota a exkluzivita tokenov, čo môže potenciálne zvýšiť ich cenu a atraktivitu po oficiálnom uvedení na trh.

Tokenomika The Meme Games

Tokenomika The Meme Games. Zdroj: www.memegamestoken.com

Keďže predpredaj odštartoval už minulý mesiac, záujemcovia majú už len niekoľko dní príležitosť využiť vysoké stakingové odmeny. Ak ste sa rozhodli uzamknúť svoje tokeny na dlhšie obdobie, ekosystém projektu prichádza s možnosťou pasívneho príjmu s ročnými percentuálnymi odmenami vo výške 627 %. 

Natívne tokeny MGMES si môžete zakúpiť pripojením svojej peňaženky k zabezpečenému widgetu Web3Payments priamo na oficiálnej stránke projektu a to výmenou za ETH, BNB, USDT alebo platbou cez platobnú kartu.

V prvej fáze roadmapy sa na projekt vyzbieralo už viac než 1 milión dolárov. Podľa zdrojov z whitepaperu prejde projekt tromi fázami, pričom v tej tretej budú tokeny zalistované na najväčších DEX burzách. 

Základné údaje o projekte The Meme Games
  • Začiatok predpredaja: júl 2024
  • Ukončenie predpredaja: september 2024
  • Názov meme tokenu: MGMES
  • Sieť: Ethereum
  • Vlastnosti: 25 % bonus pri nákupe počas predpredaja, hra s najikonickejšími meme postavami, férová súťaž.
  • Aktuálne odmeny za staking: 627 %
  • Aktuálna cena tokenu: 0,0092 dolára

Web The Meme Games

Záver

Tohtoročné olympijské hry v Paríži oslavujú športové výkony, spájajú mnohé komunity a významne ovplyvňujú ekonomické aj finančné sféry, vrátane trhu s kryptomenami. S blížiacim sa finále v dátume 11. augusta môžeme očakávať ďalšie nezabudnuteľné momenty, ktoré budú rezonovať v mysliach fanúšikov po celom svete.

V tomto kontexte sa jasne ukazuje, že šport a inovatívne blockchainové technológie sa dokážu vzájomne obohacovať. Projekty ako The Meme Games totiž prezentujú investičné príležitosti, ktoré vznikajú na priesečníku týchto svetov a prinášajú nielen zábavu, ale tiež nové možnosti ako zhodnotiť váš investičný kapitál. 

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: