Toto sú top 3 meme coiny s veľkým potenciálom rastu

Sponzorované články Meme coiny opäť rastú
Meme coiny opäť rastú. Zdroj: shutterstock.com/Akif CUBUK
BITmarketsBITmarkets

Sektor meme coinov má v súčasnosti hodnotu 44,6 miliardy dolárov, čím si upevňuje pozíciu významného miesta na širšom kryptotrhu. Napriek nedávnemu obdobiu medvedieho trhu preukázali meme coiny svoju odolnosť a stály úspech medzi investormi.

V súčasnosti popri najznámejších meme coinoch Dogecoine a Shiba Inu vzniká mnoho ďalších, a môže byť náročné rozpoznať spomedzi nich meme coiny, ktoré vám môžu priniesť návratnosť. Nižšie v článku vám preto predstavíme 3 meme coiny, ktoré majú potenciál krátkodobého, ako aj dlhodobého rastu.

Pepe Unchained (PEPU)

Projekt Pepe Unchained (PEPU) vyzbieral takmer 7 miliónov dolárov za niečo vyše mesiaca od spustenia svojho predpredaja. Tento projekt je inšpirovaný známym meme coinom Pepe, no oproti nemu disponuje viacerými vylepšeniami. Vývojársky tím projektu plánuje vytvoriť reťazec vrstvy 2, ktorý sa vzďaľuje od tokenového štandardu ERC-20 Ethereum. Cieľom je ponúknuť priaznivcom meme coinov lepšiu platformu s nízkonákladovým a vysokorýchlostným blockchainovým riešením.

Pepe Unchained

Pepe Unchained. Zdroj: www.pepeunchained.com

Pepe Unchained tiež umožňuje staking, pričom vyniká vysokými stakingovými odmenami, ktorým sa iné tokeny z rodiny Pepe nevyrovnajú. V súčasnosti môžu investori získať ročný percentuálny výnos až vo výške 266 %. To znamená, že investori môžu za menej ako mesiac minimálne zdvojnásobiť svoje zisky.

Aktuálne je uzamknutých už viac ako 564 miliónov tokenov PEPU, čo nasvedčuje tomu, že investori dôverujú projektu Pepe Unchained. Token PEPU bol plne auditovaný spoločnosťami Coinsult a SolidProof, takže potenciálni investori sa nemusia obávať o bezpečnosť jeho kódu.

Následkom úspešného predpredaja a ambicióznym plánom Pepe Unchained je vysoko pravdepodobné, že projekt bude čoskoro silným konkurentom Pepe coinu. Ak sa chcete zúčastniť predpredaja tokenu PEPU, navštívte stránku pepeunchained.com. Jeden token PEPU si môžete zakúpiť za 0,0088396 $, no postupne sa počas nasledujúcich fáz predpredaja budete cena tokenu zvyšovať.

Navštíviť Pepe Unchained

Meme Games (MGMES)

Meme Games (MGMES) predstavuje inovatívny projekt, ktorý má potenciál zaujať širokú verejnosť vďaka tematike olympijských hier. Tento projekt zachytáva olympijského ducha prostredníctvom hravého ekosystému, v ktorom najznámejšie meme coiny súťažia proti sebe v šprinte na 169 metrov.

The Meme Games

The Meme Games. Zdroj: www.memegamestoken.com

Môžete si vybrať spomedzi meme športovcov ako Doge, Pepe, Brett, Turbo a Dogwifhat. Stačí uzatvoriť stávku na vášho meme favorita, a potenciálne tak dosiahnuť zisk. Do hry sa môžete zapojiť po uskutočnení nákupu tokenov MGMES. Okrem toho spravodlivosť výsledkov hry zaručuje blockchainová technológia.

Proces nákupu je jednoduchý: pripojte peňaženku MetaMask a premeňte tokeny Ethereum, Tether alebo BNB na požadované množstvo tokenov The Meme Games. Potenciálni investori na stránke The Meme Games tiež nájdu podrobného sprievodcu nákupom.

Token MGMES bude kótovaný na decentralizovaných burzách už 10. septembra, teda len o päť týždňov. V súčasnosti existuje možnosť nakúpiť skôr a získať 25% bonus. Meme Games tiež ponúkajú stávkovanie s mimoriadne vysokými odmenami 664%.

V súčasnosti má už projekt The Meme Games viac ako 16 700 sledovateľov na Twitteri, pričom tento počet neustále rastie. Pokiaľ vás projekt zaujal, môžete sa zúčastniť predpredaja na oficiálnej stránke memegamestoken.com.

Navštíviť The Meme Games

PlayDoge (PLAY)

Projekt PlayDoge si získava čoraz väčšiu pozornosť kryptoinvestorov, keďže sa v rámci jeho predpredaja vyzbieralo už takmer 6 miliónov dolárov. Tento nový meme coin s funkciou play-to-earn prepája odvetvie kryptomien so zábavnou hrou, čím inovuje oblasť Web3. Vývojársky tím má v pláne spustiť novú mobilnú hru po skončení predpredaja.

Predpredaj PlayDoge

Predpredaj PlayDoge. Zdroj: playdoge.io/sk

Táto hra je modernou verziou klasiky tamagoči z 90. rokov, pričom hra má aj v súčasnosti mnoho fanúšikov po celom svete. V tejto novej verzii sa hráči stále starajú o svojich virtuálnych miláčikov tým, že ich kŕmia, hrajú sa s nimi a spĺňajú rôzne úlohy.

Okrem toho hráči môžu za svoje úsilie získať ako odmeny tokeny PLAY. Hra má aj rebríček, v ktorom môžu hráči s najvyšším počtom bodov získať ďalšie tokeny. Táto funkcia zvyšuje konkurenciu a udržiava hráčov v zapojení.

Token PLAY je aktuálne dostupný za 0,00526 $, no jeho cena sa zvýši už zajtra. Po skončení predpredaja sa vývojársky tím zameria na uvedenie tokenu na popredných kryptoburzách, čo by mohlo výrazne ovplyvniť dopyt po tokene PLAY.

Hráči môžu stakovať tokeny PLAY na sieti BNB Chain a Ethereu, vďaka čomu môžu generovať zaujímavý pasívny príjem. Inteligentná zmluva hry PlayDoge bola pre bezpečnosť overené spoločnosťou SolidProof. Pokiaľ patríte k fanúšikom hry tamagoči a chcete sa o hre PlayDoge dozvedieť viac, môžete navštíviť oficiálnu stránku playdoge.io.

Navštíviť PlayDoge

Záver

Meme coiny sú v súčasnosti dynamickým a rýchlo rozvíjajúcim sa odvetvím. Či už uprednostňujete pasívny príjem prostredníctvom stakingu, aktívne obchodovanie alebo profitovanie z play-to-earn hier odvetvie meme coinov ponúka rozmanité príležitosti na potenciálny rast. Projekty ako Pepe Unchained (PEPU), The Meme Games (MGMES) a PlayDoge (PLAY) sú príkladom rozmanitosti inovatívnych konceptov vznikajúcich v oblasti meme coinov.

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: