Televízia za pár drobných? Obľúbený operátor pridal špeciálny balík služieb

  • V ponuke televíznych operátorov pribudol lacný balíček služieb.
  • Za 3,99 eur získate 29 programov a videotéku.
Novinky Operátor Skylink ponúka lacný balík televíznych služieb
Operátor Skylink ponúka lacný balík televíznych služieb. Zdroj: shutterstock.com/DimaBerlin
BitmarketsBitmarkets

Populárny poskytovateľ televíznych služieb prišiel s príjemným prekvapením. Spustil úplne nový balíček, ktorý môžu Slováci získať už za 3,99 eur mesačne. Súčasťou balíka je aj bohatá videotéka. Obľúbený televízny obsah môžu zákazníci sledovať na všetkých smart zariadeniach. Na tému upozornil portál Živé.

Operátor ponúka televíziu len za 3,99 mesačne

Skylink do svojej ponuky pridal celkom nový balíček internetovej televízie, ktorý sa nazýva TV+. Obsahuje 29 televíznych staníc a 24 z nich je v HD kvalite. K balíku operátor pridal aj videotéku Canal+.

Skylink na uvádza:

 V úplne novom balíčku TV+ nájdete všetky divácky najobľúbenejšie programy a k tomu navyše bohatú videotéku Canal+ plnú lákavých filmov a seriálov, ktoré si môžete pustiť kedykoľvek a kdekoľvek.

TV+ ponúka za 3,99 eur mesačne tieto programy

Jednotka HD, Dvojka HD, :24 HD, :Šport HD, Markíza HD, Dajto HD, Doma HD, JOJ HD, Wau HD, Plus HD, JOJ Šport HD, JOJ Svet HD, JOJ 24 HD, TA3 HD, Nova International HD, CNN Prima News HD, Prima HD SK, ČT1 HD, ČT2 HD, ČT24 HD, FilmBox HD, Travelxp HD, Óčko, Óčko Black HD, Óčko Expres HD, Óčko Start, Retro, France 24 HD a Newsmax HD.

 

Zákazníci môžu sledovať svoje obľúbené programy na smart televízií, na počítači, tablete alebo mobile, avšak nie naraz. Službu je možné zrušiť kedykoľvek, pretože operátor ponúka internetovú televíziu bez viazanosti.

Vyberajte zo stoviek tých najlepších filmov, seriálov a dokumentov americkej i európskej produkcie. Videotéka Canal+ je dostupná cez internet priamo v aplikácii Skylink Live TV.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Konkurencia zdražuje

Skylink prišiel s lacným balíčkom programov práve v čase, keď konkurencia zdražuje. Operátori 4ka aj UPC zvyšujú svoje ceny.

4ka bude od septembra účtovať klientom o dve eurá mesačne naviac za Duo balík, ktorý zahŕňa internet a televíziu. UPC upravil cenníky služieb o jedno euro nahor.

Obaja operátori dávajú klientom možnosť odstúpiť od zmluvy bez akýchkoľvek sankcií.

Zdražovanie zdôvodňujú tým, že Markíza zvýšila ceny za vysielanie jej programov, a to ich prinútilo premietnuť vyššie náklady do svojich cenníkov služieb.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: SkylinkTAGY:
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.