Nový McDonald’s vyrastie na nečakanom mieste. Koho bude lákať?

  • Nová pobočka McDonald's vyrastie na parkovisku.
  • Bude sa nachádzať pri bratislavskom obchodnom centre Shopping Palace.
  • Dvojpodlažná stavba bude obsahovať aj prevádzku McCafé.
Off topic Nová pobočka vznikne na parkovisku
Nová pobočka vznikne na parkovisku. Zdroj: shutterstock.com/Sun_Shine/bluestork
BITmarketsBITmarkets

Sieť rýchleho občerstvenia McDonald’s patrí medzi Slovákmi stále k obľúbeným miestam, kam sa môžu ísť najesť. Spoločnosť pridá na Slovensku ďalšiu pobočku. O téme informoval denník SME.

Môže sa tak tešiť nákupné centrum v Bratislave, ktorému chýbalo nejaké zvučné meno v oblasti gastronómie. Hovoríme o Shopping Palace Zlaté Piesky na ulici Cesta na Senec 2/A.

Tam by v nasledujúcich mesiacoch mala pribudnúť pobočka reštaurácie McDonald’s, pričom o tomto kroku sa hovorilo už niekoľko mesiacov, takže indície boli správne.

Je to aj tým, že v ostatných obchodných centrách McDonald’s nechýbal, ale na Zlatých Pieskoch áno. Bolo to aj tým, že iná pobočka McDonald’s na Ulici Rožňavská bola vzdialená len niekoľko stoviek metrov. Otvorením novej pobočky môžu prilákať mnoho nových zákazníkov.

McDonald's je u nás stále veľmi obľúbený

McDonald’s je u nás stále veľmi obľúbený. Zdroj: shutterstock.com/piyaphun phunyammalee

Zdá sa, že rokovania dopadli podľa očakávaní, pretože McDonald’s podal na bratislavský magistrát žiadosť o vydanie záväzného stanoviska pre výstavbu novej pobočky.

Z toho vyplýva, že nová pobočka McDonald’s sa nebude nachádzať vo vnútorných priestoroch nákupného centra Shopping Palace, ale vonku.

Konkrétne by to malo byť na pozemkoch na križovatke ulíc Studená a Rožňavská, čo by sčasti zasahovalo aj do súčasného parkoviska. K pobočke bude prislúchať 32 parkovacích miest, hoci normy prikazujú minimálne 21 parkovacích miest.

Nová pobočka bude dvojpodlažná. Na prízemí sa bude nachádzať jedáleň, kuchyňa, chladiace a mraziace boxy, skladovacie priestory a kancelária manažéra.

Vyššie to bude aj prevádzka McCafé. Nájdu sa tu však aj šatne pre zamestnancov so sociálnym zázemím, denná miestnosť a sklady. Avšak nateraz je otázne, kedy sa so samotnou výstavbou začne a kedy tam budú môcť zavítať prví návštevníci.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.
Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: SMETAGY:
Autor:
Michal Sobek
Michal Sobek

Vyštudoval odbor masmediálne štúdia. Od skončenia školy sa venuje redaktorstvu, pričom okrem technológií aktívne sleduje aj politické dianie, ktoré s jeho témami často úzko súvisí.