Do týchto 3 kryptomien sa podľa veľkých mien oplatí investovať

  • Známe mená nepodporujú len Bitcoin či Ethereum.
  • Mnohí majú uložené peniaze aj v alternatívnych menách.
  • Tieto tri majú najväčší potenciál.
Novinky Do týchto kryptomien sa oplatí investovať
Do týchto kryptomien sa oplatí investovať. Zdroj: shutterstock.com/BBbirdZ
BITmarkets BITmarkets

Investovanie do kryptomien je čoraz populárnejšie medzi Slovákmi, ktorí hľadajú nové spôsoby, ako zhodnotiť svoje peniaze.

Okrem Bitcoinu a Etherea však existuje aj mnoho ďalších zaujímavých digitálnych aktív.

TOP 3

Medzi najpozoruhodnejšie patria Dogecoin, Toncoin a Shiba Inu, ktoré ponúkajú jedinečné príležitosti pre investorov.

Ktoré z kryptomien majú veľký potenciál?

Dogecoin vznikol v roku 2013 ako vtip, inšpirovaný populárnym memom so psíkom plemena Shiba Inu, píše portál Finance Magnates. Napriek humornému začiatku sa Dogecoin prepracoval medzi vážnych hráčov na kryptotrhu.

Jednou z jeho najsilnejších stránok je oddaná komunita, známa charitatívnymi aktivitami a pozitívnym duchom. V roku 2014 komunita pomohla vyzbierať 50 000 dolárov pre jamajský bobový tím na zimné olympijské hry.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Elon Musk o Dogecoine často tweetuje, čo má výrazný vplyv na jeho cenu. V máji 2021 nazval Dogecoin „kryptomenou ľudu”, čím posilnil jeho postavenie na trhu. Z finančného hľadiska zaznamenal Dogecoin významný rast, s trhovou kapitalizáciou približne 15,8 miliardy dolárov k júnu 2024. Aj keď jeho cena je vysoko volatilná, potenciál na značné výnosy je evidentný.

Toncoin

Toncoin je natívna kryptomena blockchainu TON (Telegram Open Network), ktorý pôvodne vyvinul tím za populárnou aplikáciou Telegram. Aj keď Telegram sa pre regulačné problémy z projektu stiahol, komunita TON pokračuje vo vývoji siete.

Veľké plus

Silnou stránkou Toncoinu je veľká užívateľská základňa Telegramu, ktorý má viac ako 700 miliónov aktívnych užívateľov mesačne.

Ekosystém TON rýchlo rastie, s mnohými projektmi vyvíjanými na platforme, ako napríklad hra Hamster Kombat. Z technického hľadiska TON ponúka výhody ako zvýšenú bezpečnosť a škálovateľnosť vďaka mechanizmu Byzantine Fault Tolerant proof-of-stake. Finančne Toncoin ukazuje sľubný rast, s trhovou kapitalizáciou okolo 38,5 miliardy dolárov, čo odráža jeho rastúcu adopciu a potenciál pre budúci rast.

Vlastníte niektorú z týchto kryptomien?

Loading ... Loading ...

Shiba Inu

Shiba Inu, známy ako „zabijak Dogecoinu”, je kryptomena, ktorá takisto upútala pozornosť investorov. Na trh vstúpila v roku 2020 a rýchlo si získala masívnu popularitu. Silnou stránkou Shiba Inu je jeho vášnivá komunita, známa ako „Shib Army”, ktorá zohráva kľúčovú úlohu pri propagácii mince.

Spoluzakladateľ Etherea, Vitalik Buterin, daroval v roku 2021 50 miliárd SHIB tokenov do India COVID-Crypto Relief Fund, čo prinieslo projektu značnú pozornosť. Shiba Inu preukázal pozoruhodný rast, s trhovou kapitalizáciou približne 9,3 miliardy dolárov.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Dogecoin, Toncoin a Shiba Inu ponúkajú jedinečné atribúty a potenciálne výhody pre investorov.

Investovanie do kryptomien však vyžaduje opatrnosť, pretože trh je vysoko volatilný. Diverzifikácia portfólia a dôkladný prieskum sú kľúčové kroky na minimalizáciu rizík a maximalizáciu potenciálnych výnosov.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Finance MagnatesTAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.