Ethereum (ETH) kleslo o viac ako 7%: Čo to znamená pre kryptomenový trh?

Sponzorované články Ethereum (ETH) kleslo o viac ako 7%
Ethereum (ETH) kleslo o viac ako 7%. Zdroj: BlastUP
BITmarkets BITmarkets

PR článok BLASTUP. Na trhu s kryptomenami vládne pokoj, pričom mnohí očakávajú ďalší býčí rast. Altcoiny sa nachádzajú v dobrom vstupnom bode a sú pripravené na výrazné zisky. Nedávno zaznamenalo ethereum (ETH) výrazný pokles o 7 %. Tento náhly pohyb vyvolal obočie a otázky týkajúce sa jeho vplyvu. Signalizuje tento prepad krátku korekciu alebo začiatok väčšieho klesajúceho trendu? Tento článok sa zaoberá možnými dôvodmi poklesu ETH a skúma, čo by to mohlo znamenať pre širší trh s kryptomenami. Zistite, ktoré mince sú pripravené na rast a ako by táto zmena mohla ovplyvniť celkový sentiment investorov. Zostaňte naladení a odhaľte poznatky, ktoré by mohli ovplyvniť vaše investičné rozhodnutia.

BlastUP poskytuje poslednú príležitosť získať BLASTUP pred jeho TGE

Za niečo vyše 3 mesiace od svojho spustenia už BlastUP potvrdil svoju kľúčovú úlohu v ekosystéme Blast, ktorý slúži ako prelomový štartovací bod pre kryptografické startupy. Vo svojom predpredaji získala fenomenálnych 8 miliónov dolárov a vytvorila prosperujúcu komunitu takmer 20 000 držiteľov $BLASTUP. V súlade so svojím cieľom zrýchliť rast BlastUP spustil už 4 úspešné počiatočné ponuky DEX (IDO), čím pomohol novým projektom vybudovať si silný základ pre hviezdny štart.

V súčasnosti sa BlastUP pripravuje na generovanie tokenov. Tokeny BlastUP (BLASTUP), ktoré sa počas predpredaja predávali za haliere, budú mať pri uvedení na trh cenu 0,1 USD.

Posledná šanca na kúpu tokenov BLASTUP za najlepšiu cenu

Jediný spôsob, ako teraz získať token BLASTUP za cenu v predpredaji, je kúpiť si Blastbox V2. Ide o loot box, ktorý obsahuje určité množstvo $BLASTUP a Booster Points, špeciálnych žetónov používaných na odmeňovanie najaktívnejších členov komunity.

Tí, ktorí si zakúpia Blastbox V2, získajú truhlicu s pokladom, ktorá im umožní prístup k viacerým privilégiám. Majitelia Blastbox V2 môžu:

  • Získať prístup k IDO launchpadu a získať exkluzívne odmeny.
  • Zúčastňovať sa na výsadkoch a získavať žetóny a NFT zadarmo.
  • Získavať vyššie úroky za stávkovanie BLASTUP.

Dôležité je, že ponuka Blastbox V2 je obmedzená na 9999 kusov. Slabá dostupnosť môže rýchlo zvýšiť dopyt, preto je rozumné poponáhľať sa a kúpiť si tieto vzácne lootboxy, kým môžete.

Kúpiť tokeny

Kúpte si Blastbox V2, kým môžete

Býci etherea (ETH) bojujú, keďže aktuálna cena zostáva v neistom teritóriu
Ethereum sa aktuálne obchoduje v rozmedzí 3334,72 USD až 3643,13 USD, pričom za posledný mesiac vykazuje mierne klesajúci trend. Zdá sa, že medvede majú miernu výhodu, keďže ceny sa nachádzajú v blízkosti úrovne podpory na úrovni 313,99 USD. Skeptickí býci sledujú prelomenie hranice 3748,80 USD, čo by potenciálne mohlo znamenať, že Ethereum sa vyšplhá na 4057,22 USD, čo predstavuje nárast o približne desať percent. Avšak vzhľadom na to, že 10-dňový kĺzavý priemer je pod 100-dňovým kĺzavým priemerom, krátkodobé zisky môžu byť zložité. Dlhodobý rast medzitým stále vyzerá sľubne, keď za posledných šesť mesiacov vzrástol o štyridsať percent.

Pohyb ceny Solana: Býci si vydýchli uprostred zmiešaných signálov

Cena Solana (SOL) sa v súčasnosti pohybuje v rozmedzí od 159,42 USD do 197,37 USD. Zdá sa, že býci si vydýchli, čo naznačuje index relatívnej sily (RSI) na úrovni tesne nad 41 a MACD v záporných hodnotách. Nedávna hodnota Stochastic je tiež veľmi nízka, čo naznačuje obmedzenú rastovú dynamiku v najbližšom období. Minca však vykazuje silný rast, keď za posledný mesiac vzrástla o 29 % a za posledných šesť mesiacov o 85 %. Ak sa zvýši nákupný tlak, SOL by mohol otestovať rezistenciu na úrovni 210,23 USD, čo predstavuje potenciálny nárast o približne 10 %. Ďalší býčí impulz by ju mohol posunúť k druhej rezistencii na úrovni 248,18 USD, ktorá ponúka nárast o viac ako 25 % oproti súčasným úrovniam.

Avalanche (AVAX) bojuje s medveďmi na ceste k 37,36 USD

Avalanche (AVAX) žongluje medzi úrovňami 28,31 USD a 35,01 USD, čo naznačuje slabé býčie momentum. Zdá sa, že medvede sa držia pri zemi s najbližšou podporou na úrovni 23,95 USD, zatiaľ čo rezistencia sa črtá na úrovni 37,36 USD. AVAX za posledný mesiac vykázal mierny zisk 10,83 %, napriek tomu si nesie šesťmesačnú stratu takmer 15 %. Index relatívnej sily (RSI) je nízky, približne 32, čo signalizuje pravdepodobný prepredaný stav, ktorý by mohol tlačiť ceny nahor. V prípade pozitívneho posunu hybnosti by AVAX mohol potenciálne vzrásť o takmer 30 % a dosiahnuť hornú rezistenciu na úrovni 44,07 USD. Ak však prevládnu medvede, ďalší pokles by mohol zaznamenať podporu na úrovni 17,25 USD.

Medvede Toncoin držia ceny uprostred slabých býčích pokusov

Cena Toncoinu (TON) sa aktuálne pohybuje medzi 6,90 a 7,55 USD a vykazuje známky medvedej kontroly. Zdá sa, že býci sú slabí a nedokážu sa presadiť cez rezistenciu na úrovni 7,93 USD. Nedávne trendy naznačujú oslabenie, pričom týždenné ceny klesli o viac ako 6 % a mesačné o viac ako 11 %. Dlhodobejšia 6-mesačná zmena však vykazuje výrazný rast na úrovni viac ako 200 %. To naznačuje potenciál na odraz, ak prekoná rezistenciu na úrovni 7,93 USD. Naopak, ak klesne pod úroveň podpory 6,62 USD, je pravdepodobný ďalší pokles smerom k 5,97 USD. Hodnoty ukazovateľov RSI a Stochastic sú nízke, čo signalizuje prepredané podmienky a potenciálne otvára cestu k skorému býčiemu obratu.

Záver

Nedávny pokles ETH o viac ako 7 % signalizuje menej optimistický krátkodobý výhľad pre ETH, SOL, AVAX a TON. Existuje menšia dôvera v ich bezprostrednú výkonnosť. Naopak, najväčší potenciál predstavuje BLASTUP, ktorý vyniká svojím inovatívnym konceptom a postavením v ekosystéme Blast. Vďaka tomu je BLASTUP v súčasnom trhovom scenári najlepšou voľbou.

Web BLASTUP

Web: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: