Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

ETF fondy založené na Ethereu lákajú investorov: Tieto altcoiny sú pripravené na explozívny rast

Sponzorované články ETF fondy založené na Ethereu lákajú investorov
ETF fondy založené na Ethereu lákajú investorov. Zdroj: CYBRO
BitmarketsBitmarkets

PR článok CYBRO. Investori sa hrnú do spotových ETF na Ethereum, čo vyvoláva záujem o svet kryptomien. Zmena pozornosti naznačuje významný potenciál rastu niektorých altcoinov. S rozmachom trhu vrcholí zvedavosť, ktoré mince by mohli stúpať ďalej. Článok sa zaoberá týmto vzrušujúcim trendom a identifikuje altcoiny pripravené na explóziu.

Predpredaj CYBRO dosiahol míľnik 1,4 milióna dolárov

CYBRO púta pozornosť krypto veľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenu rýchlo prekročil hranicu 1,4 milióna dolárov. Táto špičková platforma ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov za akýchkoľvek trhových podmienok.

Odborníci predpovedajú potenciálnu návratnosť investícií vo výške 1200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii za predpredajnú cenu len 0,03 USD za kus. Tento vzácny, technologicky pokročilý projekt už prilákal prominentné krypto veľryby a influencerov, čo svedčí o veľkej dôvere a záujme. V rámci vzrušujúceho vývoja CYBRO spustil aj program odporúčaní, ktorý ponúka 12 % z nákupov tokenov priamymi referentmi, 3 % od referentov druhej úrovne a 2 % od referentov tretej úrovne. Odmeny sa posielajú týždenne v USDT a rozhodcovia získavajú dvojnásobok bodov CYBRO pri prvom vklade pomocou kódu pre odporúčanie.

Držitelia tokenov CYBRO si budú môcť užívať lukratívne odmeny za stávkovanie, exkluzívne airdropy, cashback z nákupov, znížené poplatky za obchodovanie a požičiavanie a robustný poistný program v rámci platformy.

Keďže v tomto predpredaji je k dispozícii len 21 % z celkového počtu tokenov a približne 25 miliónov sa už predalo, ide o jedinečnú príležitosť pre dôvtipných investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

>>>Pridajte sa k CYBRO<<<

Predaj CYBRO

Predaj CYBRO. Zdroj: CYBRO

Ethereum má napriek nedávnym prepadom pozíciu na potenciálny nárast

Ethereum sa v súčasnosti obchoduje v rozmedzí približne 3333 až 3644 USD. Býci sa môžu zdať trochu váhaví, ale medvede tiež. Pohyb ceny sa zdá byť stabilný a kolíše okolo kľúčového supportu na úrovni 3130 USD a rezistencie na úrovni 3751 USD. Ak Ethereum prekoná 3751 USD, pravdepodobne otestuje ďalšiu úroveň na úrovni 4061 USD, čo naznačuje potenciálny rast o približne dvadsať percent. Za posledných šesť mesiacov ETH už vykázalo výrazný nárast o päťdesiatšesť percent. Opakujúce sa modely z roku 2021 naznačujú možnosť ďalších ziskov.

Solana pripravená na rast napriek nedávnym poklesom

Solana (SOL) preukázala pozoruhodnú odolnosť uprostred trhových prepadov a pohybuje sa v rozmedzí od 159 do 197 USD. Indikátory naznačujú, že býky by mohli čoskoro premôcť medvede. Stabilne sa pohybuje smerom nahor, pričom 10-dňový priemer sa pohybuje okolo 174 USD. Býčie vzory sú evidentné s jednomesačným nárastom o približne 37 % a výrazným šesťmesačným skokom o viac ako 100 %. Ak SOL prekoná svoju rezistenciu na úrovni 210 USD a zamieri k ďalšej úrovni na úrovni 248 USD, mohli by sme byť svedkami nárastu o viac ako 25 %. Vzhľadom na to, že súčasné modely odrážajú býčie trendy z roku 2021, potenciál rastu spoločnosti Solana sa zdá byť silný.

Avalanche (AVAX) je pripravená na rast uprostred výkyvov na trhu

Napriek niektorým poklesom vykazuje spoločnosť Avalanche (AVAX) silu. Jej cena sa aktuálne pohybuje v rozmedzí 28,31 až 35,01 USD, pričom za posledný týždeň vzrástla o 7,6 % a za posledný mesiac vyskočila o 20,27 %. Najbližšia rezistencia sa nachádza na úrovni 37,37 USD, ktorú by mohla čoskoro prekonať, ak bude pokračovať v dynamike. Ak ju prekoná, ďalším cieľom je 44,08 USD, čo naznačuje potenciálny nárast o viac ako 20 %. S ukazovateľom RSI na úrovni 54,41 a stochastickým ukazovateľom na úrovni 82,46 spoločnosť AVAX ukazuje, že ešte nie je prekúpená a má priestor na rast. Desaťdňový kĺzavý priemer je na úrovni 29,24 USD, čo naznačuje, že už má rastúci trend. Medvede možno strácajú paru, čím pripravujú pôdu pre býkov.

Polkadot (DOT) vykazuje zmiešané signály, ale potenciál rastu zostáva silný

Spoločnosť Polkadot (DOT) sa v súčasnosti obchoduje v pásme od 6,10 USD do 6,66 USD. Napriek nedávnemu poklesu ceny sú býci stále v hre. Cena sa nachádza mierne nad 100-dňovým jednoduchým kĺzavým priemerom na úrovni 6,19 USD, čo svedčí o určitej odolnosti. Index RSI sa nachádza na vyrovnanej úrovni 50,34, čo naznačuje, že trh nie je prekúpený ani prepredaný. Ak sa spoločnosti DOT podarí prekonať najbližšiu úroveň odporu na úrovni 6,88 USD, má potenciál vzrásť na 7,44 USD, čo predstavuje nárast o viac ako 10 %. Vzhľadom na nedávny nárast o 5,84 % za posledný mesiac spoločnosť DOT stále vykazuje známky býčieho impulzu. Obchodníci by si však mali všimnúť silnú úroveň podpory na úrovni 5,76 USD, ktorá sa pevne drží.

Záver

Hoci ETH, SOL, AVAX a DOT preukázali potenciál, ich krátkodobé vyhliadky sa zdajú byť obmedzené. V centre pozornosti je teraz CYBRO, špičková platforma DeFi, ktorá ponúka výnimočné príležitosti na zárobok vďaka agregácii výnosov na základe umelej inteligencie na blockchaine Blast. Investori profitujú z atraktívnych odmien za stávkovanie, exkluzívnych airdropov a cashbacku z nákupov. Platforma tiež zabezpečuje bezproblémové vklady a výbery. Vďaka zameraniu na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a kvalitu priťahuje CYBRO značný záujem krypto veľrýb a influencerov, čo z neho robí výnimočný projekt.

Web CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: