Vývoj trhu po schválení Ethereum ETF: Tieto kryptomeny by ste mali sledovať

Sponzorované články Vývoj trhu po schválení Ethereum ETF
Vývoj trhu po schválení Ethereum ETF. Zdroj: CYBRO
BITmarkets BITmarkets

PR článok CYBRO. Nadšenie investorov pre spotové ETF na ethereum prudko rastie, čo vyvoláva vzrušenie na celom kryptografickom trhu. Altcoiny chytajú vietor a naznačujú potenciálne nárasty. Tento článok skúma sľubné altcoiny pripravené na rast vo svetle zvýšeného záujmu o ETF Ethereum. Zistite, ktoré mince sú pripravené na výrazné pohyby a prečo by mohli byť ďalšou veľkou vecou.

Predpredaj CYBRO presahuje 1,4 mil

CYBRO púta pozornosť krypto veľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenu rýchlo prekročil 1,4 milióna dolárov. Táto platforma DeFi novej generácie ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov za akýchkoľvek trhových podmienok.

Odborníci predpovedajú potenciálnu návratnosť investícií vo výške 1200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii v predpredaji za cenu len 0,03 USD za kus. Tento vzácny, technologicky pokročilý projekt už prilákal prominentné krypto veľryby a influencerov, čo svedčí o veľkej dôvere a záujme. V ďalšej vzrušujúcej aktualizácii CYBRO zaviedlo program odporúčaní. Ponúka 12 % provízie z nákupov tokenov priamymi referentmi, 3 % od referentov druhej úrovne a 2 % od referentov tretej úrovne. Odmeny sa rozdeľujú týždenne v USDT a referenti získavajú dvojnásobok bodov CYBRO pri prvom vklade s použitím kódu referenta.

Predaj CYBRO

Predaj CYBRO. Zdroj: CYBRO

Držitelia tokenov CYBRO si budú môcť užívať lukratívne odmeny za staking, exkluzívne airdropy, cashback z nákupov, znížené poplatky za obchodovanie a požičiavanie a robustný poistný program v rámci platformy.

Keďže v tomto predpredaji je k dispozícii len 21 % z celkového počtu tokenov a približne 64 miliónov sa už predalo, ide o jedinečnú príležitosť pre dôvtipných investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

>>>Pridajte sa k CYBRO<<<

Solana je pripravená na rast napriek nedávnym poklesom

Spoločnosť Solana (SOL) preukázala pozoruhodnú odolnosť uprostred trhových prepadov a pohybuje sa v rozmedzí od 159 do 197 USD. Indikátory naznačujú, že býky by mohli čoskoro premôcť medvede. Stabilne sa pohybuje smerom nahor, pričom 10-dňový priemer sa pohybuje okolo 174 USD. Býčie vzory sú evidentné s jednomesačným nárastom o približne 37 % a výrazným šesťmesačným skokom o viac ako 100 %. Ak SOL prekoná svoju rezistenciu na úrovni 210 USD a zamieri k ďalšej úrovni na úrovni 248 USD, mohli by sme byť svedkami nárastu o viac ako 25 %. Vzhľadom na to, že súčasné modely odrážajú býčie trendy z roku 2021, potenciál rastu spoločnosti Solana sa zdá byť silný.

Celestia (TIA) prináša nádej uprostred neistoty na trhu

Spoločnosť Celestia (TIA) vykazuje tento týždeň mierny pokles, približne o 2,4 %, ale zostáva v pásme od 6,38 do 7,80 USD. Býkom sa teraz môže zdať slabá, najmä pri poklese o 57,3 % za šesť mesiacov. Nedávne modely však naznačujú pomalý, ale stabilný potenciál rastu. Ak TIA prekoná rezistenciu na úrovni 8,32 USD, mohla by rásť až na úroveň okolo 9,74 USD, čo by znamenalo silný 23 % zisk. Udržanie sa nad úrovňou 6,42 USD môže pomôcť signalizovať pozitívny trend. Ak klesne pod úroveň 5,47 USD, môže dočasne stratiť dynamiku. Výhľad zostáva nádejný, pokiaľ si TIA udrží svoje súčasné rozpätie a presadí sa nad týmito úrovňami odporu.

Toncoin vykazuje silný potenciál uprostred volatility trhu

Toncoin (TON) sa aktuálne obchoduje v pásme 6,90 až 7,55 USD, čo predstavuje zaujímavý scenár. Napriek nedávnemu prepadu o približne 4 % za posledný týždeň a o 7 % za posledný mesiac sú pred ním sľubné náznaky. Jeho šesťmesačný rast bol impozantný, keď vyskočil o viac ako 240 %. Index relatívnej sily (RSI) na úrovni 60,02 naznačuje, že ešte nie je prekúpený. Ak býci získajú trakciu, mohla by prelomiť rezistenciu na úrovni 7,93 USD a zamieriť k ďalšej úrovni 8,58 USD, čo by predstavovalo výrazný nárast. Pozitívne ukazovatele, ako napríklad silný Stochastic na úrovni 90,13 a MACD na úrovni 0,010, naznačujú potenciálny pohyb smerom nahor. V najbližšom období sledujte nárast až o 20 %.

Arbitrum je nastavené na prudký rast: Býci sú pripravení na sľubné zisky

Arbitrum (ARB) sa pohybuje medzi 0,75 a 0,83 USD, pričom býci vykazujú odolnosť voči miernemu pullbacku. Cena v súčasnosti koketuje so svojím jednoduchým kĺzavým priemerom na úrovni 0,78 USD, čo naznačuje potenciálny prielom. Medvede sa zdajú byť slabé, keďže RSI sa nachádza v blízkosti neutrálnej hodnoty 47,61 a stochastický ukazovateľ na úrovni 30,53 naznačuje priestor pre pohyb smerom nahor. Prelomenie najbližšej rezistencie na úrovni 0,86 USD by mohlo posunúť ARB k druhej úrovni rezistencie na úrovni 0,95 USD, čo predstavuje potenciálny rast o viac ako 15 %. Napriek nedávnym prepadom je scéna pripravená na býčiu altcoinovú sezónu pripomínajúcu rok 2021. Všetko nasvedčuje tomu, že ARB sa pripravuje na pozoruhodný skok.

Záver

SOL, TIA, TON a ARB majú v krátkodobom horizonte menší potenciál. CYBRO vyniká ako technologicky vyspelá platforma DeFi. Investorom ponúka bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich ziskov. To sa dosahuje prostredníctvom agregácie výnosov na báze umelej inteligencie v blockchaine Blast. CYBRO tiež poskytuje lukratívne odmeny za staking, exkluzívne airdropy a cashback z nákupov. Zabezpečuje jednoduchý používateľský zážitok s bezproblémovými vkladmi a výbermi. CYBRO kladie dôraz na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a kvalitu, čím si získala veľký záujem krypto veľrýb a influencerov.

Web CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: