Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Na Slovensku vzniká unikátny projekt, ktorý chce konkurovať veľkým zahraničným firmám

  • GuardiaNNN je nová platforma, ktorá sa zameriava na DeFi a Web3.
  • Združuje obrovské množstvo informácií z viacerých externých zdrojov.
  • Na platforme môžete realizovať i obchodné príkazy.
Novinky Recenzia GuardiaNNN
Recenzia GuardiaNNN. Zdroj: GuardiaNNN
BitmarketsBitmarkets

Trh kryptomien rýchlo napreduje a s ním aj množstvo inovatívnych aplikácií. Výnimkou nie je ani GuardiaNNN.ai, ktorý predstavuje konečnú bránu do sveta decentralizovaných financií (DeFi) a Web3. Ide o decentralizovanú revolučnú platformu, ktorá nanovo definuje DeFi vďaka jedinečnému balíku nástrojov a funkcií.

Vaše finančné prostriedky sú v bezpečí vďaka špičkovým inteligentným zmluvným skenerom poháňaným umelou inteligenciou, ktorá zisťuje riziká v reálnom čase. Bez väčšej námahy môžete sledovať ceny tokenov a hodnotu portfólia pomocou intuitívneho DEX rozhrania, vďaka čomu budete mať svoje investície pod kontrolou ako nikdy predtým.

Cieľ platformy GuardiaNNN

Cieľom platformy je vytvoriť transparentné a bezpečné prostredie, kde sa vývojári, investori a tvorcovia obsahu môžu bez problémov spájať, spolupracovať a prosperovať. Vďaka zjednoteniu základných funkcií DeFi pod jednu strechu je GuardiaNNN.ai pripravený stať sa centrom pre rastúci ekosystém Web3.

Rozhranie Guardiannn.

Rozhranie Guardiannn. Zdroj: GuardiaNNN

Platforma poskytuje tiež obchodovanie s údajmi z blockchainu. Viete tak využívať aj onchain informácie, ktoré GuardiaNNN.ai združuje. To znamená, že ak sa zaujímate o daný projekt, GuardiaNNN.ai vám poskytne všetky relevantné informácie.

Všetko pohromade

GuardianNNN.ai spája všetky nasledujúce oblasti do jedného komplexného a prosperujúceho ekosystému:

  • DEX,
  • smart kontrakty,
  • launchpady,
  • predpredaje,
  • NFT,
  • bezpečnosť,
  • svetové novinky,
  • odmeny,
  • tokenizácia.

Dnešné digitálne prostredie sa často vyznačuje roztrieštenou komunikáciou a ohromným množstvom odkazov, ktoré vedú k rôznym informačným zdrojom, čo môže byť mätúce a odrádzajúce. Mnohí potenciálni používatelia sa stratia v obrovskom mori informácií a premeškajú skutočný potenciál projektu. To platilo, kým sa na scéne neobjavil GuardiaNNN.ai.

GuardiaNNN.ai poskytuje elegantné riešenie tejto nepríjemnej situácie tým, že umožňuje projektom konsolidovať a prezentovať všetky tieto informácie na jednom mieste. Táto služba je pritom ponúkaná bezplatne a zabezpečuje dostupnosť pre projekty. 

Je potrebné zdôrazniť, že platforma GuardiaNNN.ai je stále v alfa verzii, takže množstvo funkcionalít spustenie ešte len čaká. Napriek tomu už dnes môžete využívať rôzne výhody.

Úvodná stránka

Úvodná stránka. Zdroj: GuardiaNNN

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: GuardiaNNNTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.