Forbes predpovedá tejto kryptomene nárast o 1 700%

  • Kryptomena SHIB má údajne stúpnuť až o 1 700%.
  • Trh kryptomien by mal v druhej polovici roku 2024 prevažne rásť.
  • Meme coiny zrejme zaznamenajú opäť väčšie zisky ako Bitcoin.
Analýzy Shiba Inu má údajne stúpnuť o 1700 percent
Shiba Inu má údajne stúpnuť o 1700 percent. Zdroj: shutterstock.com/alfernec/Kues
BITmarkets BITmarkets

Trh kryptomien opäť ožíva a opäť vznikajú nové cenové predpovede pre rôzne altcoiny. Výnimkou nie je ani Forbes, ktorý predpovedá, že populárny meme coin SHIB bude stúpať z dlhodobého hľadiska aj v roku 2025, a napokon dosiahne cenový nárast o ďalších 1 700 %, uvádza News Bitcoin.

SHIB môže údajne stúpnuť o 1 700%

Predpovedanie ceny Shiba Inu je náročné. Realistická predpoveď pre tento meme coin sa pohybuje medzi 0,0001 a 0,0003 dolármi v rokoch 2024 až 2025. Len pre predstavu, v čase písania sa SHIB obchoduje na cenovej úrovni 0,0000177 dolára. Už len cenový vzostup na 0,0001 dolára by si vyžadoval zhodnotenie o približne 470 %.

Trhová cena SHIB sa stále obchoduje o 400 % nižšie v porovnaní s maximom z októbra 2021. Prvá vlna vzostupu kryptomenového trhu nastala v prvom kvartáli tohto roku, kedy SHIB narástol začiatkom marca za menej ako 10 dní o 400 %, čo je extrémne zhodnotenie. Odvtedy však trh kryptomien klesal a dodnes sa nepodarilo SHIB zaznamenať rastúce maximum.

Cena SHIB

Cena SHIB. Zdroj: TradingVIew

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Trh kryptomien bude stúpať

Na to, aby sme pochopili, či je vôbec reálne, aby cena SHIB stúpla o 1 700 %, musíme vedieť, v akej fáze sa nachádza trh. Je pravda, že Bitcoin konsoliduje v bočnej štruktúre už od marca a vytvára dlhodobú akumulačnú zónu, po ktorej by mohol nastať ďalší cenový vzostup trvajúci niekoľko mesiacov.

Prečo SHIB porastie?

Bitcoinový halving nastal len v apríli, čo znamená, že skutočný rast kryptomien by ešte len mal nastať. Od toho bude závisieť aj rast ostatných kryptomien. Preto je dosť pravdepodobné, že cena SHIB sa zhodnotí aj v druhej polovici roku 2024, no otázkou zostáva, o koľko.

Je nereálne určiť už teraz trhové maximum pre SHIB. Rast 1 700 % je ale pre meme coin, ktorý existuje už niekoľko rokov, naozaj veľkou výzvou. Len pre porovnanie, ak by sme boli veľmi pozitívny a predpovedali v súčasnom cykle pre Bitcoin maximum 200 000 dolárov, musel by sa zhodnotiť o približne 200 %.

Meme coiny zrejme aj v tomto cykle budú prekonávať ziskovosť Bitcoinu, no počas korekcií utrpia značne viac. SHIB je 2. najväčší meme coin na svete s trhovou kapitalizáciou 10,5 miliardy dolárov a denným objemom obchodovania 516 milióna dolárov.

Ak sa viac zaujímate o kryptomeny, odporúčame vám pozrieť sa aj na nasledujúce video:

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: News BitcoinTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.