Malá investícia, no obrovské výnosy: Tieto kryptomeny by mohli do roku 2025 rapídne porásť

Sponzorované články Tieto kryptomeny by mohli do roku 2025 rapídne porásť
Tieto kryptomeny by mohli do roku 2025 rapídne porásť. Zdroj: CYBRO
BITmarkets BITmarkets

Kryptotrhy sú momentálne pokojné, ale búrka sa môže blížiť. Altcoiny si udržiavajú dobrú vstupnú pozíciu, vykazujú známky postupného rastu a sú pripravené na explozívny nárast v každom okamihu. Vo svete digitálnych aktív je načasovanie všetkým. Pre tých, ktorí majú bystré oko, môže správna drobná investícia dnes viesť k závratným výnosom do roku 2025. Niektoré kryptomeny sa potichu pripravujú na obrovský skok, pričom ich hodnota môže stúpnuť 1000-násobne. Tento článok odhalí, ktoré mince sú na pokraji výrazného rastu a ponúkajú šancu zachytiť monumentálne zisky z ďalšej veľkej trhovej vlny.

Predpredaj CYBRO presahuje 1,3 milióna dolárov

CYBRO púta pozornosť kryptoveľrýb, keďže predpredaj jeho exkluzívneho tokenu rýchlo prekročil 1,3 milióna USD. Táto platforma DeFi novej generácie ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov za akýchkoľvek trhových podmienok.

Odborníci predpovedajú potenciálnu návratnosť investícií vo výške 1 200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii v predpredaji za cenu len 0,03 USD za kus. Tento vzácny, technologicky pokročilý projekt už prilákal prominentné kryptoveľryby a influencerov, čo svedčí o veľkej dôvere a záujme.

Investícia do CYBRO

Investícia do CYBRO. Zdroj: CYBRO

Držitelia tokenov CYBRO si budú môcť užívať lukratívne odmeny za stakovanie, exkluzívne airdropy, cashback z nákupov, znížené poplatky za obchodovanie a požičiavanie a robustný poistný program v rámci platformy.

Keďže v tomto predpredaji je k dispozícii len 21 % z celkového počtu tokenov a približne 64 miliónov sa už predalo, ide o jedinečnú príležitosť pre dôvtipných investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

>>>Pridajte sa k CYBRO<<<

Toncoin je pripravený na prudký nárast napriek nedávnym poklesom

Toncoin (TON) vykazuje odolnosť, pričom jeho ceny sa aktuálne pohybujú medzi 7,02 a 7,64 USD. Napriek miernemu mesačnému poklesu o približne 6 % signalizuje jeho šesťmesačný rast dosahujúci viac ako 229 % silný býčí potenciál. Najbližšia úroveň rezistencie na úrovni 7,87 USD sa zdá byť na dosah a jej prelomenie by mohlo viesť k otestovaniu hranice 8,49 USD zo strany TON. Táto druhá úroveň odporu naznačuje takmer 12 % nárast. Býčie vzory Toncoinu sú ozvenou sľubných trendov altcoinovej sezóny 2021. Zdá sa, že býci naberajú na sile, vďaka čomu je TON tokenom, ktorý treba sledovať.

Starknet (STRK) očakáva býčí obrat, keďže úrovne podpory sa držia pevne

Starknet (STRK) sa v súčasnosti obchoduje v pásme od 0,53 do 0,63 USD. Napriek niektorým medvedím znakom, ako je napríklad mesačný pokles o takmer 30 %, existuje potenciál na odraz. Podpora na úrovni 0,47 USD zostáva pevná, čo naznačuje pevný základ. Desaťdňový jednoduchý kĺzavý priemer sa nachádza blízko súčasného cenového rozpätia, čo naznačuje potenciálny býčí posun. Ak sa býčia dynamika zvýši, STRK by mohla otestovať úroveň rezistencie 0,68 USD, čo by znamenalo nárast o približne 20 %. V silnej altcoinovej sezóne je možné prelomenie hranice 0,78 USD, čo predstavuje skok o 40 %. Historické modely poukazujú na nádejnú budúcnosť Starknetu.

Ethena (ENA) je pripravená na rast napriek nedávnemu prepadu

Ethena (ENA) sa pohybuje v rozmedzí od 0,35 do 0,45 USD a vykazuje známky odolnosti. V súčasnosti sa nachádza pod 10-dňovým kĺzavým priemerom na úrovni 0,47 USD, ENA by však mohla rásť, ak prekoná rezistenciu na úrovni 0,49 USD. Ďalším cieľom by bola úroveň 0,58 USD, čo predstavuje potenciálny nárast o viac ako 28 %. Hoci minca za posledný mesiac klesla o 30,54 %, za šesť mesiacov vzrástla o takmer 60 %. Býčí beh sa možno práve začína, pričom sa opakujú vzory z roku 2021.

Jupiter (JUP) by mohol prudko vzlietnuť uprostred býčích vzorov podobných roku 2021

Jupiter (JUP) púta pozornosť svojou aktuálnou cenou, ktorá sa pohybuje medzi 0,71 a 0,88 USD. Napriek dočasnému prepadu minca len za jeden týždeň vzrástla o viac ako 19 % a za šesť mesiacov o neuveriteľných 3 000 %. Zdá sa, že býci sa držia pevne, pričom na dohľad sú silné rezistencie na úrovni 0,94 USD a 1,11 USD. Ak bude tento rastový trend pokračovať, Jupiter by sa mohol vyšplhať o približne 20 % k najbližšej rezistencii a o ďalších 25 % po jej prekonaní. Tento pozitívny model odráža býčie trendy z roku 2021, čo podnecuje optimizmus pre ďalšiu altcoinovú sezónu.

Záver

Zatiaľ čo tokeny ako TON, STRK, ENA a JUP môžu v krátkodobom horizonte ponúkať obmedzený rast, CYBRO v súčasnej situácii vyniká ako ideálna investícia. CYBRO ako platforma DeFi využíva umelú inteligenciu na optimalizáciu výnosov na blockchaine Blast. Jej funkcie, vrátane vysokých odmien za staking, exkluzívnych airdropov a cashbacku, sľubujú zvýšené výnosy pre investorov. Jednoduchosť vkladov a výberov spolu so záväzkom transparentnosti a dodržiavania predpisov posilňujú jej príťažlivosť. CYBRO sa teší silnej podpore významných investorov a kľúčových vplyvných osôb, čo naznačuje jej potenciálny úspech na trhu.

Web CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: