Toto sú 3 najlepšie meme coiny pre čo najväčšiu návratnosť vašej investície

Sponzorované články Meme mince sa tešia obnovenému záujmu
Meme mince sa tešia obnovenému záujmu. Zdroj: shutterstock.com/Jirapong Manustrong/WindAwake
BITmarkets BITmarkets

Hoci sa meme coiny občas stretávajú s nedôverou obchodníkov, niektoré z nich preukázali schopnosť prinášať inovácie a vytvárať hodnotné ekosystémy. Na trhu sa tak aj dnes objavujú projekty, ktoré prekonávajú predsudky a prinášajú technologické vychytávky ako P2E, AI či Layer 2, čím pozdvihujú kvalitu celého segmentu.

V nasledujúcich riadkoch si predstavíme tri perspektívne meme coiny, ktoré využívajú najnovšie technologické a trhové trendy a majú schopnosť prinášať investorom reálne hodnoty. Nezabúdajú pritom ani na štedrú dávku odľahčeného humoru a komunitnej kultúry.

Shiba Shootout ponúka prepracovanú play-to-earn hru z prostredia Divokého západu

Shiba Shootout

Shiba Shootout. Zdroj: Shiba Shootout

Projekt Shiba Shootout je oslavou neskrotného ducha Divokého západu, technologických inovácií, a vzájomnej komunitnej spolupráce. Zároveň poteší aj nadšencov tematiky Shiba Inu a súťaživé typy, ktoré sa neboja priateľského rivalstva.

Model Shiba Shootout je postavený na mechanizme play-to-earn a blockchainových technológiách. Ide o symbiózu dvoch segmentov, ktoré v posledných rokoch vykazujú dynamický rast. Neustály prílev nových investícií do týchto projektov dokazuje nielen nárast popularity P2E, ale predovšetkým vysoký potenciál zhodnotenia.

Shiba Shootout je teda herná platforma s tematikou Divokého západu, kde hráči zarábajú tokeny SHIBASHOOT. Svojim používateľom poskytuje celú sériu aktivít a programov, do ktorých sa môžu zapojiť. S použitím dôvtipu a šikovnosti si tak môžete prísť na skutočne štedré odmeny.

Za zmienku stojí stávkovanie na rôzne duely, súťaže o najlepšieho rozprávača táborákových príbehov, bonusy za referencie svojich známych, lotéria s výnosmi na dobročinné účely, turnaje v pokeri a podobne.

Tokenomika Shiba Shootout

Tokenomika Shiba Shootout. Zdroj: Shiba Shootout

Výhodou je, že projekt sa nachádza v štádiu predpredaja. To znamená, že záujemcovia môžu kúpiť tokeny SHIBASHOOT za zvýhodnenú cenu, využiť veľmi štedré odmeny za staking a dokonca si požiadať o bezplatné meme coiny priamo na oficiálnej stránke Shiba Shootout. Tokeny SHIBASHOOT si môžete kúpiť za špeciálnu cenu 0,0195 dolára, ktorá každou etapou postupne rastie. 

Niektorí špecialisti na kryptomeny predpovedajú, že po zalistovaní na kryptoburzy by sa SHIBASHOOT mohol dočkať až 100-násobného zhodnotenia.

Ak radšej volíte stratégiu pasívneho príjmu, určite vás zaujme fakt, že v tokenomike projektu tvorcovia vyčlenili 20 % na staking a ročné odmeny za uzamknutie vašich tokenov sú momentálne vyše 1600 % APY. 

Tokeny si môžete kúpiť na oficiálnej stránke projektu.

Portfólio P2E meme coinov rozširuje PlayDoge v štýle tamagoči

Predpredaj PlayDoge

Predpredaj PlayDoge. Zdroj: playdoge.io/sk

PlayDoge. Už tento unikátny názov hovorí sám za seba, keď ide o spojenie zábavy s popularitou Doge. Od začiatku predpredaja sa tak teší silnému investičnému záujmu s objemom vloženého kapitálu takmer 6 miliónov dolárov.

V princípe ide o mobilnú aplikáciu, ktorá na prvý pohľad pripomína známu hru tamagoči. No za jednoduchou 2D grafikou sa skrýva komplexný investičný nástroj. Vývojári, inšpirovaní nostalgiou 90. rokov, spájajú blockchainové technológie, mechanizmus P2E, komunitu nadšencov Doge a moderné mobilné funkcie.

Rovnako ako v známej hre tamagoči, aj tu sa hráči starajú o svojho štvornohého miláčika, kŕmia ho a podobne. Tu však nastupuje model play-to-earn, kde za príkladnú starostlivosť a prechádzanie minihrami hráči zarábajú natívny meme coin PLAY.

Pre používateľov ide o nenáročný spôsob ako efektívne monetizovať čas strávený hraním sa a maximalizovať tak svoj investičný potenciál v digitálnom svete.

To, že tvorcovia zvolili práve tento model, nie je náhodou. Segmenty ako gaming, play-to-earn (P2E) aj samotné meme coiny sú na vzostupe. Herný priemysel je už dnes jedným z najväčších a najziskovejších odvetví na svete. V kombinácii s modelom play-to-earn, integrovaným do blockchainu, predstavuje ekonomický fenomén, ktorý v najbližších rokoch môže priniesť veľké zisky.

Projekty ako PlayDoge ukazujú, že spojenie nostalgie s modernými technológiami môže vytvoriť silný a udržateľný ekosystém. Môžeme očakávať, že podobné projekty budú hrať čoraz dôležitejšiu rolu, zatiaľ čo meme coin PLAY prinesie svojim držiteľom vysokú návratnosť z investícií.

Tokeny PLAY sú ľahko dostupné na oficiálnej stránke projektu za krátkodobo zvýhodnenú cenu 0,00517 doláraRočné odmeny za staking sú v čase písania článku 89 %.

Web PlayDoge

Spojenie AI a meme tematiky vo WienerAI presiahol 7,2 milióna dolárov v predpredaji

Projekt Wiener AI

Projekt Wiener AI. Zdroj: wienerdog.ai/sk

Tretí meme coin, ktorý stojí za pozornosť je WienerAI. Ten by mohol zaujať predovšetkým investorov, ktorí by radi zefektívnili svoje obchodné aktivity a tým pozdvihli svoju šancu a zisky.

Tvorcovia totiž ponúkajú používateľom platformy prístup k špeciálne vyvinutému AI asistentovi pre účely úspešného obchodovania s kryptomenami:

  • AI vylepšené obchodovanie

Platforma používa pokročilú umelú inteligenciu na prediktívne obchodovanie. To znamená, že AI analyzuje trh a poskytuje používateľom predikcie o potenciálnych ziskových investíciách

  • Bezproblémové swapy

WienerAI umožňuje rýchle a jednoduché swapy kryptomien. Používatelia tak môžu v niekoľkých kliknutiach nájsť a využiť najlepšiu cenu na viacerých decentralizovaných burzách.

Ako kúpiť WAI

Ako kúpiť WAI. Zdroj: wienerdog.ai/sk

  • Bez poplatkov

Táto decentralizovaná filozofia maximalizuje zisky používateľov, pretože neodoberá časť ziskov v podobe poplatkov za obchodovanie.

  • Ochrana pred MEV

WienerAI chráni svojich majiteľov pred MEV botmi, ktoré profitujú z predbehnutia obchodov na decentralizovaných burzách. WienerAI zabezpečuje, že používatelia budú vždy rýchlejší ako existujúce MEV.

Vďaka jednoduchému rozhraniu je platforma Wiener AI vhodná aj pre začiatočníkov.

Tokeny WAI si môžete zakúpiť za predpredajnú cenu 0,00073 dolára. Záujemcovia o staking majú dnes možnosť uzamknúť tokeny WAI za ročné percentuálne odmeny 154 %.

Projekt WienerAI sa teší veľkej investičnej dôvere o čom svedčí aj doterajší príliv kapitálu. Od spustenia fundraisingu sa na projekt WienerAI vyzbieralo viac než 7,2 milióna dolárov.

Web Wiener AI

Záver

Obchodovanie s meme coinmi nie je pre každého. Avšak pre tých, ktorí vedia pracovať s kalkulovaným riskom a sú ochotní investovať čas do pochopenia trhových mechanizmov, môže byť toto odvetvie veľmi lukratívne.

Projekty ako Shiba Shootout, PlayDoge a WienerAI ponúkajú zábavu, komunitnú podporu a trh s meme coinmi posúvajú na vyšší level. Spôsobom, akým integrujú najnovšie technologické modely v rámci prepracovaného biznis modelu zároveň prinášajú na trh s kryptomenami reálne hodnoty. Tí, ktorí sa rozhodli do týchto projektov investovať môžu s veľkou pravdepodobnosťou očakávať vysoké zhodnotenie vložených prostriedkov.

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: