Slováci môžu využívať zadarmo záložný internet. Zíde sa počas letných búrok

  • Telekom ponúka klientom internet aj v prípade výpadku elektriny.
  • Zadarmo ho získajú na 48 hodín.
Novinky Telekom ponúka zákazníkom záložný internet
Telekom ponúka zákazníkom záložný internet. Zdroj: shutterstock.com/gorodenkoff/bombermoon
BITmarkets BITmarkets

Leto je obdobie, kedy v našich končinách častejšie vyčíňajú búrky. Tie často spôsobujú aj výpadky internetových, televíznych a mobilných služieb, prípadne vôbec nefunguje elektrina. V súčasnej dobe, kedy je internet neoddeliteľnou súčasťou našej každodennej rutiny, môže byť takáto situácia obzvlášť frustrujúca.

Slovak Telekom má našťastie riešenie. Je ním Záložný internet v mobile, ktorý poskytuje neobmedzené mobilné dáta na 48 hodín zadarmo pre zákazníkov, ktorým vypadne pevné pripojenie​.

Telekom poskytuje Záložný internet

Ak dôjde k výpadku služieb Magio Internetu, Biznis NETu alebo Magio Televízie, zákazníci môžu nahlásiť poruchu prostredníctvom Telekom aplikácie alebo na zákazníckej linke.

Virtuálna asistentka Olívia ponúkne zákazníkom náhradné riešenie v podobe Záložného internetu v mobile, ktorý sa aktivuje na mobilné číslo zákazníka s programom Telekom paušál, Telekom Biznis paušál, Predplatenka, Easy alebo Fix (s výnimkou programov Nekonečno a Pro)​.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Telekom uvádza:

Poruchu a aktiváciu Záložného internetu v mobile môžete nahlásiť aj na bezplatnej Zákazníckej linke 0800 123 456 denne od 07:00 do 22:00 hod.

Po aktivácii dostane zákazník SMS správu, že neobmedzené mobilné dáta sú k dispozícii po dobu 48 hodín. Rýchlosť internetu závisí od lokálneho pokrytia. Ak je zákazník v dosahu 4G siete, môže dosiahnuť rýchlosť až 375 Mb/s.

Záložný internet môže využiť celá rodina

Záložný internet dokážu zákazníci Telekomu využiť aj pre celú svoju rodinu či priateľov. Stačí, že vo svojom smartfóne vytvoria Wi-Fi hotspot. Ich známi sa následne len jednoducho pripoja k novej sieti so svojim zariadením.

Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: TelekomTAGY:
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.