Bittensor a Bitbot sa tešia záujmu investorov, keďže kryptomeny s umelou inteligenciou získavajú na popularite

Sponzorované články Bittensor a Bitbot
Bittensor a Bitbot. Zdroj: Bitbot
BITmarkets BITmarkets

PR článok Bitbot. Umelá inteligencia zažíva na trhu s kryptomenami nepopierateľný nárast záujmu, pričom Bittensor a Bitbot vedú rebríček najlepších AI kryptomien, do ktorých sa oplatí investovať.

Bittensor si v uplynulom roku viedol dobre, aj keď s nedávnym poklesom. Bitbot je medzitým stále vo fáze predpredaja, čo predstavuje príležitosť na masívne zisky. Predpredaj už získal pôsobivé finančné prostriedky, ktoré dosiahli 3,3 milióna dolárov, pričom jednotlivé fázy sa rýchlo vypredávajú, pretože investori sa ponáhľajú, aby si zabezpečili tokeny BITBOT za pevné ceny skôr, ako sa dostanú na voľný trh.

Ako sa však tieto kryptomeny vyrovnávajú a aké jedinečné vlastnosti má Bitbot, ktorý priťahuje taký horlivý záujem? 

Trh s obchodnými botmi na Telegrame prekvitá

Obchodní boti na Telegrame eliminujú potrebu prepínať medzi Telegramom a obchodnými platformami a umožňujú používateľom spravovať svoje kryptomenové portfóliá priamo v rámci aplikácie na zasielanie správ. Navyše títo boti ponúkajú automatizované funkcie, ktoré spájajú pohodlie s dokonalosťou obchodovania využitím sily umelej inteligencie.

Boti na Telegrame predstavujú malú, ale sľubnú medzeru. Tento sektor, ktorého hodnota sa odhaduje na približne 1 miliardu dolárov, sa za menej ako rok rozrástol z v podstate nuly na viac ako 80 miliónov dolárov v dennom objeme obchodovania. Navyše, pre porovnanie so susedným sektorom, token CRO spoločnosti Crypto.Com má v čase tlače trhovú kapitalizáciu viac ako 3 miliardy dolárov a 24-hodinový objem obchodovania 11 miliónov dolárov. Je zrejmé, že tokeny obchodných platforiem a tokeny botov na Telegrame majú vážny potenciál. 

Bitbot môže získať podiel na lukratívnom kryptopríbehu s umelou inteligenciou vďaka svojmu jedinečnému nástroji Gem Scanner. Tento nástroj AI umožňuje používateľom agregáciu údajov, strojové učenie a spracovanie prirodzeného jazyka (NLP). Gem Scanner je osobný krypto poradca, ktorý prostredníctvom svojho objavného kanála identifikuje tokeny s vysokým potenciálom a pridáva jedinečné „degen skóre”. 

Ďalším kľúčovým diferenciátorom pre Bitbot je jeho status prvého non-custodial obchodného bota na Telegrame na svete. Na rozdiel od konkurencie Bitbot nedrží súkromné kľúče k prostriedkom používateľov. Používatelia si zachovávajú úplnú kontrolu nad svojimi kryptomenovými peňaženkami, čím sa zmierňujú bezpečnostné riziká, ktoré trápia mnohých konkurentov.

Tento dôraz na rozprávanie o umelej inteligencii a výnimočnú bezpečnosť stavia Bitbot do pozície, v ktorej môže profitovať z investorov hľadajúcich mimoriadne ziskovú príležitosť vo výklenku na trhu, ktorý sa pravdepodobne ešte len začína. Navyše, potenciál pre prijatie retailových klientov na tomto býčom trhu vďaka jednoduchej a príťažlivej obchodnej technológii Bitbot robí z BITBOT potenciálne dominantný token v odvetví a jeden z najlepších AI kryptomien, do ktorých sa oplatí investovať.

Bittensor priekopník v oblasti AI kryptomien

Spoločnosť Bittensor sa etablovala ako vedúca sila v sektore AI kryptomien. Napriek tomu, že celkový altcoinový trh zažíva výrazný pokles so stratami od 50 % do 60 %, Bittensor si udržal pomerne silnú pozíciu. Napriek tomu v čase písania tohto článku zaznamenala spoločnosť za posledný mesiac 25 % pokles, keďže trh s kryptomenami sa zadrhol na svojej nevyhnutnej ceste na Mesiac.

Bittensor je v súčasnosti považovaný za špičkovú kryptoburzu s umelou inteligenciou. Napriek tomu sú vzhľadom na vysokú trhovú kapitalizáciu možnosti zisku s Bittensorom v porovnaní s novšími projektmi, ako je Bitbot, obmedzenejšie.

Zatiaľ čo Bittensor sa zameriava na širšie uplatnenie AI v rámci blockchainového ekosystému, Bitbot prináša túto technológiu priamo obchodníkom s kryptomenami na Telegrame a ponúka praktické funkcie určené na zlepšenie ich skúseností s obchodovaním, ako napríklad Gem Scanner poháňaný AI. To označilo Bitbot za jednu z najlepších AI kryptomen, do ktorých sa tento rok oplatí investovať.

Predpoveď ceny Bitbot: Mohol by Bitbot predbehnúť popredných konkurentov?

Bitbot ide nad rámec funkčnosti a ponúka revolučný model zdieľania výnosov. Držitelia môžu získať podiel až 50 % všetkých obchodných poplatkov, čo priamo motivuje rast platformy. K dispozícii je aj doživotný 15 % bonus za odporúčanie, čo podporuje silný word-of-mouth efekt.

Funkcie Bitbot navyše využívajú aj dva rýchlo sa rozvíjajúce trhy: AI a obchodné boty na Telegrame. Predpokladá sa, že trh s umelou inteligenciou, ktorého hodnota v roku 2023 dosiahla 150 miliárd dolárov, dosiahne do roku 2030 ohromujúcu veľkosť 1,8 miliardy dolárov, pričom sa môže pochváliť viac ako 37 % CAGR.  

Obchodovanie cez Telegram, napriek tomu, že ide o relatívne nový koncept, zaznamenáva prudký nárast popularity. Zoberme si napríklad Unibot jeho cena vzrástla na ATH 236 dolárov v priebehu troch mesiacov od uvedenia na trh, pričom investori v predpredaji údajne zaznamenali 200-násobné zisky. Je potrebné poznamenať, že Unibot nemá také nekryté zabezpečenie ako Bitbot, čo naznačuje, že BITBOT má potenciál zatieniť zisky Unibotu už len vďaka tomuto faktoru.

Projekt je teraz vo fáze 13 predpredaja, ktorých cena je v súčasnosti 0,018 dolárov.

Táto kombinácia inovatívnych funkcií, prekvitajúceho trhu a vášnivej komunity stavia Bitbot do pozície, ktorá mu zaručuje raketový vzostup. Navyše pre tých, ktorí nakúpia pred ukončením predpredaja, je stále k dispozícii dodatočný zisk 11,11%.

Revolúcia v oblasti umelej inteligencie: Bitbot a Bittensor kráčajú ďalej

Revolúcia umelej inteligencie je predo dvermi a priestor kryptomenových nástrojov s umelou inteligenciou je na jej čele.

Zatiaľ čo Bittensor sa pohybuje v neistote na trhu, Bitbot vyráža vpred s laserovým zameraním na potreby používateľov a so záväzkom vybudovať bezpečnú platformu zameranú na používateľov. Budúcnosť AI a obchodných botov na Telegrame je jasná a prístup spoločnosti Bitbot ju stavia do pozície pravdepodobného top hráča v tomto vzrušujúcom priestore, ktorý predstavuje výnimočný potenciál zisku.

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií a kúpiť tokeny BITBOT, navštívte oficiálnu webovú stránku.

Web Bitbot

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: