Najlepšie kryptomenové projekty na investovanie počas býčieho trhu v októbri 2023

Sponzorované články Najlepšie kryptoprojekty pre býčí trh 2023
Najlepšie kryptoprojekty pre býčí trh 2023. Zdroj: shutterstock.com/Hodoimg
BITmarkets BITmarkets

Trh s kryptomenami na začiatku októbra exploduje nadšením, ktoré podporuje veľkolepý rast Bitcoinu. Keď sa darí hlavným hráčom, často z toho profitujú aj menší hráči – altcoiny, ktoré môžu predstavovať zaujímavé investičné príležitosti.

Ako sme už spomenuli, keď rastú veľké kryptomeny, darí sa aj menším. V nadväznosti na to sa v dnešnom článku pozrieme na 3 kryptomeny, ktorým sa darí v predpredaji a mohli by byť potenciálnymi nástupcami veľkých kryptomien. Tieto kryptomeny by vám mohli pomôcť dosiahnuť pekný zisk, a to aj v rámci tohto októbra. Pozrime sa teraz na Bitcoin Minetrix, Meme Kombat a BTC20.

3 najlepšie kryptoprojekty na investovanie v októbri 2023

  1. Bitcoin Minetrix – ťažte Bitcoin prostredníctvom cloudu a získajte skvelé odmeny za staking a atraktívne APY.
  2. Meme Kombat – meme coin, ktorý spája všetky populárne meme tokeny do jedného projektu a ponúka odmeny alebo staking.
  3. BTC20 – ekologickejšia verzia Bitcoinu, ktorá bola uvedená na burzu a darí sa jej veľmi dobre.

Bližší pohľad na predpredaje kryptomien na investovanie v októbri 2023

Teraz sa bližšie pozrieme na jednotlivé projekty. Zhodnotíme ich funkcie, ich ponuku a to, či majú potenciál uspieť z dlhodobého hľadiska. Jedná sa o kryptomeny v predpredaji, takže vždy je s nimi spojené určité riziko. Na druhej strane nemusíte investovať celé svoje imanie, aby ste dosiahli pekný zisk.

1. Bitcoin Minetrix – ťažte Bitcoin prostredníctvom cloudu a získajte skvelé odmeny za staking a atraktívne APY

Nedávno spustený projekt Bitcoin Minetrix môže byť vďaka možným ziskom najlepšou kryptomenou na nákup v októbri 2023. Táto kryptomena sa podobá na príbuzného Bitcoinu, ale vyznačuje sa jedinečným charakterom. Sprístupňuje ťažbu kryptomeny bežným ľuďom.

Zvyčajne trh s ťažbou Bitcoinu ovládajú veľké organizácie so svojimi drahými ASIC rigmi. Tým, že vám BTCMTX umožňuje stakovať svoje tokeny na získanie ťažobných kreditov, úplne preklopí tento scenár. Vďaka týmto kreditom môžete ťažiť BTC pomocou cloudu bez toho, aby ste si museli zriadiť vlastnú ťažobnú farmu.

S Bitcoin Minetrix získavate skvelé odmeny

S Bitcoin Minetrix získavate skvelé odmeny. Zdroj: bitcoinminetrix.com

Zaujímavé je, že BTCMTX odráža pevnú ponuku 21 miliónov tokenov Bitcoinu a zároveň pridáva určité spestrenie pomocou mechanizmu známeho ako stake to mine. Pri stakovaní BTCMTX môžete získať viac ako 340 % APY na odmenách, vyplácaných v tokenoch BTCMTX. Tieto ťažobné kredity potom môžete vymeniť buď za výnosy z ťažby prostredníctvom cloudu, alebo za podiel zo zisku.

Keďže Bitcoin vykazuje pozoruhodné pohyby, ktoré naznačujú možnú býčiu dráhu, cloudová ťažba, ktorú projekt Bitcoin Minetrix ponúka, by mohla byť na vzostupe. Ak vás tento nový dvojník Bitcoinu zaujal, stále môžete do projektu investovať prostredníctvom predpredaja. Stačí pripojiť kryptopeňaženku s ETH alebo USDT k predpredaju a zakúpiť tokeny BTCMTX.

Navštíviť Bitcoin Minetrix

2. Meme Kombat – meme coin, ktorý spája všetky populárne meme tokeny do jedného projektu a ponúka odmeny alebo staking

Ďalším novým coinom, ktorý by mohol byť v októbri zaujímavou investíciou, je Meme Kombat. Tento kryptoprojekt kombinuje mémy, hry, staking a stávkovanie do zaujímavého balíčka, ktorého hlavnou myšlienkou je zábava a zarábanie peňazí.

Staking, ktorý práve teraz ponúka APY vo výške 112 %, je jednou z jeho pozoruhodných vlastností. Stakovaním MK tokenov môžete generovať pasívny príjem. Čo je skvelé, je to, že akonáhle bude po predpredaji spustený systém súbojov v aréne, tieto stavené tokeny môžete použiť aj na tipovanie.

Meme Kombat kombinuje meme, hry a staking

Meme Kombat kombinuje meme, hry a staking. Zdroj: memekombat.io

Meme Kombat sa púšťa aj do sveta stávok a spája hry a hazardné hry v odvetví s hodnotou 95 miliárd dolárov. Toto odvetvie je zlatou baňou s očakávanou ročnou mierou rastu 8,54 % a očakáva sa, že hodnota ekosystému MK sa bude zvyšovať, čo môže zvýšiť cenu jeho tokenu.

Meme Kombat ponúka kombináciu všetkých populárnych meme mincí, ako sú Shiba Inu, Doge, Spongebob, Copium a mnoho ďalších. Používatelia si budú môcť vybrať svojich obľúbencov a staviť na ich súboje v aréne, ak vyhrajú, získajú odmeny.

Tokenomika a roadmapa projektu sú postavené na udržateľnosti, keďže 50 % zásoby je vyčlenených na predpredaj, 30 % na staking a odmeny za súboje a 20 % pre komunitu a likviditu.

Tokeny MK teraz môžete získať v predpredaji len za 0,1667 dolára za jeden token, čo je naozaj lákavá ponuka. Vyzbieralo sa už viac ako 550 000 dolárov a predpredaj rýchlo napreduje. Ak si teda nechcete nechať ujsť túto príležitosť, nemali by ste dlho váhať.

Navštíviť Meme Kombat

3. BTC20 – ekologickejšia verzia Bitcoinu, ktorá bola uvedená na burzu a darí sa jej veľmi dobre

Prelomová platforma na blockchaine Etherea, ktorá vznikla na základe pôvodného Bitcoinu, sa nazýva BTC20. Až na niekoľko významných výnimiek má BTC20 mnoho rovnakých vlastností ako pôvodná kryptomena, vrátane rovnakej distribúcie tokenov, množstva tokenov a mnohých ďalších funkcií.

Po prvé, BTC20 má vysokú rýchlosť a minimálne transakčné náklady, pretože sa nachádza na blockchaine Ethereum. Po druhé, keďže BTC20 je platforma na staking, využíva mechanizmus PoS, ktorý je podstatne efektívnejší ako mechanizmus PoW, ktorý Bitcoin stále používa.

BTC 20 je ekologickejšia verzia Bitcoinu

BTC 20 je ekologickejšia verzia Bitcoinu

Investori, ktorí investovali do predpredaja BTC20 v ranom štádiu, zaznamenali zisky vo výške najmenej 600 %. Predpredaj trval len dva týždne a bol veľmi úspešný. 

Hoci predpredaj BTC20 už skončil, mnohým investorom by sa investícia do tejto inovatívnej kryptomeny stále mohla oplatiť, keďže projekt má dlhodobé plány a má veľa čo ponúknuť.

Navštíviť BTC20

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: