TOP 3 kryptomeny na tento týždeň (Týždeň 21/2021)

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Aj tento týždeň vyberáme top fundamentálne kryptomeny, ktoré čakajú zaujímavé udalosti, novinky a fundamenty. Poďme sa spoločne pozrieť na to, ktoré to sú.

Binance coin

Binance je náš aktuálny favorit na tento týždeň. Už počas minulého mesiaca oznámili spustenie svojej prvej NFT platformy pre umelcov. Ako sami predstavitelia burzy povedali, bude to na tento rok ich hlavná priorita, ktorej sa chcú venovať a zlepšovať ju. Štart novej NFT platformy je neplánový na 24.06.2021. Jedna sa o jeden z najhorúcejších fundamentov tohto týždňa, ktorý môže hýbať s trhom. Binance okrem toho plánuje integrovať BCS na niekoľko nových kryptomien. Plánované spustenie je ale až v závere leta.

Prečítaj si aj: ANALÝZA – Bitcoin (BTC) prelomil kľúčový support alebo ide o medvediu pascu?

Ethereum

Ďalší horúci coin na tento týždeň, ktorý má hneď 2 novinky je Ethereum. Ethereum bude mať 23.06.2021 Rinkeby Testnet a o deň na to ho čaká Ropstep fork. Obidva fundamenty sú dôležitý míľnik v dlhodobom rozvoji tohto projektu. Posledný a hlavne najdôležitejší update, ktorý môže vyriešiť problémy s poplatkami bude v závere júla. Bude sa jednať o fork s názvom “London hard fork”.

DOCK

Poslednú kryptomenu možno niektorí z vás nepoznajú. Nesie názov DOCK a už v závere tohto mesiaca, konkrétne 30.06.2021 bude na tejto kryptomene spustený staking.

Kryptomena DOCK je jedna zo starších kryptomien, ktorá pôsobí na krypto scéne už 3 roky. Je zalistovaná na burze Binance a rieši problémy budovania online aplikácii.

Autor:
Ľuboš Kovár
Ľuboš Kovár

Kryptomenám sa venuje už od strednej školy. Za niekoľko rokov vybudoval z Kryptomagazínu najväčší kryptomenový a zároveň ekonomický magazín na Slovensku.