3 dôvody, prečo analytici očakávajú Bitcoin za 15 000 $

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Bitcoin od svojho dna z marca urobil už takmer 150% zhodnotenie. Zdá sa, že tento rast môže byť nekonečný. Ak bude pokračovať v takomto bullish tempe, nie je problém, aby lámal hranicu 15 000 USD. Toto sú dôvody, prečo nemusí byť problém sa sem dostať.

Začiatok nového cyklu

Každé aktíva, nezáleží či ide o zlato, akcie, kryptomeny, indexy sa pohybujú istých cykloch. Vieme ich identifikovať ako bullish, bearish a sideways. Zdá sa, že bearish cyklus je už pekné dávno za nami. Skončil sa pred vyše rokom. Momentálne sme na začiatku nového bullish cyklu, ktorý môže mať dĺžku niekoľko rokov. V histórii BTC sme mali niekoľko takýchto veľký cyklov. Samozrejme nikto nevie povedať, kde bude cena o niekoľko mesiacov či rokov. Aktuálny cenový vývoj môže veľmi sľubne naznačovať nový bullish cyklus.

Bitcoin podľa mnohých svojím tretím halvingom vstúpil do nového bullish cyklu. Pripravili sme pre vás článok o tom, čo môžeme očakávať: Prehľad výsledkov – Bitcoin prechádza do nového cyklu – Čo sa zmení počas týždňa?

Halving môže pomôcť

Halving je ďalší z faktorov, ktorý bez pochyb pomôže k cenovému rastu BTC. Efekt pomalšieho uvoľňovania mincí a následný predaj na burze v menšom množstvo môže pomôcť k stabilizácii ceny. Ťažiari tak nebudú vo veľkom zhadzovať cenu dole, podobne ako to robili v posledných rokoch. V minulosti sa halving zatiaľ vždy javil ako úspešný fundament, ktorý mal veľký dopad na cenový vývoj BTC.

FED Manipuluje? – Akciové indexy rastú a USA hlásia najväčší rast nezamestnanosti v histórii!

Vlastnosť a správanie BTC je kľúčové

BTC je úplne jedinečné aktívum. Ani dolár, ani akcie a ani indexy nemajú na Bitcoin. Mince sa nedajú vytvárať donekonečna. Nikto nemá kontrolujú nad sieťou. Každý si je rovný a má možnosť vlastniť rovnakú časť podielu siete. Okrem toho treba podotknúť, že sa jedná o úplne nové aktívum, ktoré existuje iba 12 rokov aj to bez povšimnutia veľkých investorov. Je otázka času, kedy o nákup prejavia záujem inštitucionálni investori.

Nový bullrun hlásia už aj prominentní traderi! Očakávajú rast o stovky percent:

Bitcoin vytvoril rovnaký signál, ako v roku 2017 pred 2000% rastom!

Autor:
Redakcia Kryptomagazínu
Redakcia Kryptomagazínu

Na Kryptomagazine nájdete originálne spravodajstvo o kryptomenách tvorené odborníkmi, ktorí z tohto magazínu spravili najlepší zdroj informácií o digitálnych menách a decentralizovaných technológiách.