Prehľad výsledkov – Koronavírus tlačí cenu Bitcoinu dole – Oplatí sa teraz kúpiť?

Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Zdravím všetkých traderov a čitateľov kryptomagazin.sk. Dnes je pondelok a my sa spoločne pozrieme na aktuálnu situáciu na trhu, plus spoločne zhodnotíme minulý týždeň. 

Bitcoin sa počas celého minulého týždňa nachádzal v sideways štruktúre. Táto situácia je dosť nepríjemná, keďže v nízkej volatilite sa nedá profitabilne obchodovať. Potrebujeme vidieť väčšie pohyby na trhu. Čo je ale dôležitejšie. Po dlhšej konsolidácii vždy prichádza veľký pohyb, na ktorý zatiaľ čakáme. Keďže sme pravdepodobne na konci korekcie v prípade BTC, tak skôr očakávam bullish pohyb. Treba si dávať pozor na koronavírus. Kvôli nemu sú všetky aktíva vrátane BTC vo väčšom bearish trende. Pokiaľ sa situácia nezlepší, tak neočakávam na celom trhu väčší rast. Situáciu na trhu som rozoberal vo včerajšom videu, odporúčam pozrieť:

Po veľkom prepade Bitcoin zatiaľ konsoliduje – Čo očakávať nasledujúce dni?

Odporúčam sa skôr vyhnúť obchodovaniu alebo používať iba konzervatívnejšie stratégie, ktoré máte dlhodobo ziskové. Altcoiny sú podobne v posledných dňoch v sideways štruktúre a čakáme na väčší pohyb. ATOM, ETC či BSV sa po korekcii začali dvíhať. Je dosť vysoká pravdepodobnosť, že aj ostatné sa postupne začnú chytať a urobia, či už menšie alebo väčšie zhodnotenie. Pozor si treba dávať na altcoiny, ktoré budú delistované z burzy Bitfinex.

Čo sa udialo minulý týždeň?

Minulý týždeň náš trading tím z trading11.com očakával prevažne korekciu na Bitcoine a následný odraz. Zatiaľ ide všetko podľa scenára a čakáme na väčší pohyb. Počas minulého týždňa sme pre vás pripravili analýzy na úplne všetky altcoiny z TOP 20 podľa kapitalizácie. Na väčšine z nich je scenár platný a cena došla do očakávaných zón, kde sme nakúpili. Momentálne už len čakáme na prvý signál k bullish pohybu.

Pokiaľ sa zaujímaš o trading, určite odporúčam navštíviť sekciu našich členstiev na webe trading11.com. Okrem niekoľkých členstiev je možnosť výberu z viacerých kurzov alebo dokonca spoločné členstvá, ktoré sme vytvorili v spolupráci s tradermi z CZ/SK scény.

Prečítajte si aj

VAROVANIE – Nový Cerberus trójan vám vykradne aj zabezpečený Coinbase účet!

Autor:
Redakcia Kryptomagazínu
Redakcia Kryptomagazínu

Na Kryptomagazine nájdete originálne spravodajstvo o kryptomenách tvorené odborníkmi, ktorí z tohto magazínu spravili najlepší zdroj informácií o digitálnych menách a decentralizovaných technológiách.