[OFICIÁLNE] Veľké zmeny na Kryptomagazine – Presun na novú doménu a ďalšie prekvapenia

Titulky Kryptomagazin rástol aj ten rok
Kryptomagazin rástol aj ten rok. Zdroj: Google analytics a shutterstock.com/Bigc Studio
Ťažba kryptomien Ťažba kryptomien

Naši drahí čitatelia. Sme tu pre vás už viac než dva roky a celý čas vám ponúkame to najlepšie kryptomenové spravodajstvo v Českej a Slovenskej republike. Keď sme začínali s našimi dennými novinkami zo sveta kryptomien, nebol tu prakticky nikto. Ak ľudia chceli sledovať kryptomeny, museli sa spoliehať na anglické zdroje.

Odvtedy však už ubehlo veľmi veľa času. Naše weby sa krásne rozrástli a priviedli sme ku kryptu desiatky tisícok ľudí. Okrem informačných portálov spravujeme aj niekoľko ďalších stránok (nielen) o kryptomenách.

Na webe Trading11.com už rok a pol budujeme komunitu obchodníkov (facebook, telegram, notifikácie).

Web KMcap.eu zas môžete používať, ak chcete sledovať ceny kryptomien a najvýnosnejšie altcoiny.

Najnovšie sme spustili web qTube.eu, kde nájdete zaujímavý obsah z rôznych tematických okruhov. Heslom webu je slobodné myslenie. Búrame spoločenské tabu a zaužívané (ne)pravdy, ktoré otrávili našu kultúru. qTube nájdete aj na facebooku.

Blížia sa veľké zmeny

Pred mesiacom ste možno postrehli naše oficiálne oznámenie. Bohužiaľ, došlo k rozdeleniu Kryptomagazinu a česká verzia už naďalej nie je s nami. Pre našich čitateľov z Českej republiky sme vytvorili nový web K-Mag.cz, kde publikujeme naše články v Čj.

Presun na novú doménu

Značka Kryptomagazin už čoskoro úplne zanikne. O pár týždňov nás budete poznať ako K-Mag.sk čo je fajn, pretože pri chodení na stránku do prehliadača nebudete musieť písať takú dlhú URL. Nakoniec, doménu kmag.sk môžete používať na pristupovanie k nášmu webu aj teraz.

Ak ste tak ešte neurobili, začnite Kryptomagazin (čoskoro K-Mag) sledovať na facebooku a pridajte sa do najväčšej kryptomenovej komunity na Slovensku. Prípadne sa prihláste na odber notifikácií (návod nájdete tu), aby vám neuniklo naše kryptomenové spravodajstvo.

Nové projekty

Čoskoro vám tiež predstavíme nový projekt, ktorý už chystáme nejaký čas a sme z neho naozaj nadšení. Najprv ho budeme ukazovať iba nenápadne. Ak ste zvedaví, odporúčame sledovať denníky začínajúceho tradera.

Ďakujeme za vašu podporu

Nakoniec sa ešte chceme poďakovať za vašu podporu. Držíte nás nad vodou. Bez vás by sme nemohli robiť to, čo nás baví.

Ešte raz, Ďakujeme!

[OFICIÁLNE] Značka Kryptomagazin KONČÍ! – CZ a SK verzia prechádza rozdelením + Čo chystáme do budúcnosti?