Analytici predpovedajú Cardano (ADA) na 10 dolárov, XRP na 20 dolárov a XYZVerse na 1 dolár

  • Kryptomenový trh sa chystá na nový vzostup.
  • XYZVerse vstupuje na scénu ako priekopnícky športový memecoin.
  • Etablované meny ADA a XRP tiež ukazujú známky potenciálneho rastu.
Sponzorované články Predpoveď cien kryptomien
Predpoveď cien kryptomien. Zdroj: XYZVerse

PR článok XYZVerse. Analytici kryptomien očakávajú výrazné nárasty cien niekoľkých hlavných tokenov, čo vyvoláva obnovený záujem o trh s digitálnymi aktívami. Očakáva sa, že prominentné mince dosiahnu nové míľniky, čo naznačuje potenciálny posun v nálade investorov. Tieto optimistické predpovede podnecujú diskusie o tom, ktoré kryptomeny by mohli viesť ďalšiu vlnu rastu.

Uprostred týchto prognóz sa XYZVerse objavuje ako priekopnícky memecoin spájajúci športových fanúšikov, ktorý sa zameriava na pozoruhodný rast a spája svety atletiky a digitálnej meny.

Skórujte s XYZ: Nová ťažká váha meme coinov

Fanúšikovia šalejú. Token XYZ je v kryptoringu a rozdáva údery konkurencii – bezcenným coinom, zbytočným farmárskym schémam a podvodným projektom. Ako skutočný šampión, tento vôbec prvý meme token pre všetky športy si prebojoval cestu klesajúcim trhom s nebojácnym impulzom a nevykazuje žiadne známky spomalenia. S očami upretými na burácajúci tisícnásobný rast je XYZ predurčený na to, aby nechal triumfálne meme coiny roku 2024 ako BOME a WIF ďaleko za sebou.

Token XYZ

Token XYZ. Zdroj: xyzverse.io

Zarábajte, kým sa dav hrá

XYZ je viac než len náhradník v hre meme coinov; vytvára dokonalé ihrisko s XYZVerse, kde sa vzrušenie zo športu stretáva s energiou meme kultúry. S plánom vybaveným zábavnými dApps, predikčnými trhmi a možnosťami športového stávkovania je XYZ pripravený prilákať milióny hazardných hráčov, ktorí sú pripravení zapojiť sa do akcie.

Pamätáte si na masívny obchodný objem 1 miliardy dolárov Polymarketu počas horúčky stávok na americké voľby?

Prečo práve XYZVerse?

XYZ sa pripravuje na ešte väčšie víťazstvo v aréne GameFi, umožňujúc svojim zainteresovaným stranám zarobiť na dokonalej kombinácii atmosféry meme coinov, športového hypu a masového prijatia kryptomien.

 

Zmeškali ste supercyklus meme coinov?

Využitím neustále sa rozširujúceho herného segmentu je XYZ pripravený stať sa najlepším z najlepších meme coinov. 5 000 % vzostup BOME a 1 000 % rast WIF od začiatku roka sú teraz relikviami minulosti, pretože XYZ je pripravený explodovať o po TGE a prekonať svojich senzačných predchodcov. Zapojte sa do hry včas, aby ste si zabezpečili svoje miesto – momentálne podhodnotený XYZ ide na dlhú trať, aby prekonal nové rekordy.

XYZVerse

XYZVerse. Zdroj: xyzverse.io

Zhromažďovanie komunity, zabezpečenie víťazstva

XYZVerse bude najužitočnejším hráčom v tomto býčom behu, dávajúc komunite kontrolu nad volaním akcií a riadením smerovania ekosystému. Aktívni prispievatelia dostanú airdropované XYZ tokeny ako odmenu za ich oddanosť. S pevnou tokenomikou a plánmi na listings na CEX/DEX je XYZ v pozícii na šampionátny beh, zabezpečujúc stabilný tok príjmov a konzistentné spaľovanie tokenov, aby udržal skóre v prospech silnej ceny a prosperujúcej komunity.

Predpredaj XYZ je aktívny – nepremeškajte túto príležitosť.

Cardano (ADA)

ADA zaznamenalo v poslednom čase mierny nárast, s 1,47 % zvýšením za posledný týždeň a 3,93 % nárastom za posledný mesiac. Napriek týmto krátkodobým zlepšeniam je kryptomena stále o 26,65 % nižšie za posledných šesť mesiacov. Momentálne sa obchoduje medzi 0,3307 a 0,3677 dolármi, čo ukazuje známky volatility na trhu.

Cardano za posledný mesiac

Cardano za posledný mesiac. Zdroj: TradingView

Technické indikátory zdôrazňujú, že ADA sa blíži k svojej najbližšej úrovni odporu na 0,3863 dolára. Prelomenie tohto bodu by mohlo viesť k ďalšiemu odporu na úrovni 0,4233 dolára, čo by predstavovalo nárast približne o 15 %. Na druhej strane, najbližšia úroveň podpory je na 0,3123 dolára a pokles na druhú podporu na 0,2753 dolára by predstavoval pokles približne o 17 % od súčasných cien.

Technické indikátory ponúkajú viac informácií. 10-dňový jednoduchý kĺzavý priemer je 0,55 dolára, mierne nad 100-dňovým priemerom 0,54 dolára. To naznačuje možný krátkodobý vzostupný trend. Index relatívnej sily je na úrovni 48,32, čo indikuje neutrálny trh. Stochastická hodnota je 23,58, blížiaca sa k prepredanému územiu. Úroveň MACD je 0,00125, naznačujúc mierne býčie momentum. Tieto faktory kombinované naznačujú, že XRP môže v blízkej budúcnosti zažiť vzostupný pohyb.

XRP (XRP)

XRP sa momentálne obchoduje medzi 0,52 a 0,55 dolára. Za posledný týždeň jeho cena vzrástla o 4,90 %. Za posledný mesiac zaznamenalo pokles o 6,27 %. Pri pohľade na posledných šesť mesiacov cena XRP vzrástla o 9,32 %. Táto zmes krátkodobého poklesu a dlhodobejšieho rastu zdôrazňuje jeho volatilitu.

XRP za posledný mesiac

XRP za posledný mesiac. Zdroj: TradingView

Najbližšia úroveň odporu je na 0,56 dolára. Ak XRP prekoná tento bod, mohlo by dosiahnuť druhý odpor na 0,5829 dolára, čo je približne 5% nárast od jeho súčasného cenového rozpätia. Na druhej strane, najbližšia úroveň podpory je na 0,51 dolára. Pokles pod túto úroveň by mohol vidieť XRP smerovať k druhej podpore na 0,4833 dolára, približne 7 % pokles.

Technické indikátory ponúkajú viac informácií. 10-dňový jednoduchý kĺzavý priemer je 0,55 dolára, mierne nad 100-dňovým priemerom 0,54 dolára. To naznačuje možný krátkodobý vzostupný trend. Index relatívnej sily je na úrovni 48,32, čo indikuje neutrálny trh. Stochastická hodnota je 23,58, blížiaca sa k prepredanému územiu. Úroveň MACD je 0,00125, naznačujúc mierne býčie momentum. Tieto faktory kombinované naznačujú, že XRP môže v blízkej budúcnosti zažiť vzostupný pohyb.

Záver

S býčím behom 2024 tu, ADA a XRP vyzerajú silné, ale XYZVerse ponúka jedinečnú kombináciu športu a krypta, zameriavajúc sa na významný rast.

Viac informácií o XYZVersus (XYZ) nájdete tu:

Stránka: http://xyzverse.io/

Telegram: https://t.me

X: https://x.com

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

Najčítanejšie články

1

Národná banka Slovenska vydala dôležité upozornenie. Slováci môžu prísť o peniaze

2

Penzisti čoskoro dostanú peniaze navyše. Kto si prilepší o stovky eur?

3

Zahmlené čelné sklo trápi mnoho vodičov. Takto s tým zatočíte

4

Penzisti sa môžu tešiť na Vianoce. Niektorí dostanú peniaze navyše až dvakrát

5

Úrokové sadzby budú klesať: Toto sme nevideli 3 a pol roka

PR články

Turbulentné časy na finančných trhoch: Kam smerujú S&P 500, ropa a Bitcoin?

Henrieta Balázsová  | 19. októbra 2024

Článok vznikol v spolupráci s XTB. Finančné trhy v posledných týždňoch zažívajú poriadnu jazdu.

Turbulentné časy na finančných trhoch

Trump vs. Harrisová: Komu dajú majitelia kryptomien radšej svoj hlas?

Henrieta Balázsová  | 16. októbra 2024

Prvýkrát v histórii sa postoj ku kryptomenám stáva dôležitým faktorom v nadchádzajúcich prezidentských voľbách v Spojených štátoch.

Trump vs. Harrisová

Revolúcia na kolesách: Čo skutočne prinesie Tesla Robotaxi?

Henrieta Balázsová  | 15. októbra 2024

Článok vznikol v spolupráci s XTB. Minulý týždeň prebehla akcia, ktorá by mohla byť zlomovým okamihom v našom chápaní automobilov.

Čo prinesie Robotaxi?