Národná banka Slovenska vydala dôležité upozornenie. Slováci môžu prísť o peniaze

  • NBS upozorňuje na činnosť spoločnosti, ktorá ponúka obchodovanie s kryptomenami.
  • Firma nemá na svoju činnosť oprávnenie.
  • Investorom hrozí, že prídu o peniaze.
Novinky NBS vydala dôležité varovanie
NBS vydala dôležité varovanie. Zdroj: Kryptomagazín

Národná banka Slovenska (NBS) upozorňuje Slovákov na spoločnosť, ktorá ponúka investovanie do kryptomenových aktív. Firma nemá na túto činnosť príslušné povolenia a preto hrozí riziko, že klienti, ktorí jej služby využijú, môžu prísť o svoje peniaze.

NBS varuje pred spoločnosťou Seif Finance

NBS vydala dôležité varovanie. Upozorňuje na činnosť spoločnosti Seif Finance. Tá sa zameriava na poskytovanie investičných služieb, ktoré sú zamerané na kryptomeny.

NBS upozorňuje:

Platforma Seif Finance a spoločnosti, ktoré sú zapojené do prevádzky tejto platformy, nedisponujú požadovanou viazanou živnosťou na poskytovanie služieb zmenárne virtuálnej meny. A to napriek požiadavke, ktorá vyplýva z príslušnej legislatívy.

Spoločnosť Seif Finance

SEIF Finance sa na svojej webovej stránke prezentuje ako inovatívna finančná platforma, ktorá sľubuje atraktívne investičné príležitosti. Spoločnosť tvrdí, že ponúka bezpečné investovanie do kryptomien s vysokým výnosom.

Seif Finance uvádza:

Objavte silu bezproblémového a efektívneho obchodovania s našou používateľsky prívetivou platformou. Obchodná sekcia je vašou vstupnou bránou do dynamického sveta finančných trhov, kde je množstvo príležitostí a rozhodnutia formujú vašu finančnú budúcnosť.

Seif Finance ponúka

Platforma investorom ponúka priame obchodovanie s kryptomenami bez sprostredkovateľov. Investori môžu využívať aj pákové obchody a tým maximalizovať svoje zisky, alebo aj straty. Seif Finance ponúka aj vzdelávaciu akadémiu, ktorá investorov naučí základy sveta kryptomien.

Späť
Strana 1/2Ďalej
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.