Je tento nový AI token dôvodom, prečo investori predávajú Solana (SOL) a Uniswap (UNI)?

  • Nová kryptomena CYBRO, poháňaná AI, priťahuje pozornosť investorov.
  • Je badateľný aj nedávny pokles záujmu o etablované tokeny ako Solana a Uniswap.
  • Aký bude ďalší vývoj?
Sponzorované články Nový AI token zaujal investorov
Nový AI token zaujal investorov. Zdroj: CYBRO

PR článok CYBRO. Investori presúvajú svoju pozornosť, keď sa na trhu objavuje nová kryptomena poháňaná umelou inteligenciou. Tento vývoj by mohol vysvetliť nedávny výpredaj zavedených tokenov ako Solana a Uniswap. Mohla by táto inovatívna minca byť ďalšou veľkou vecou, ktorá priťahuje pozornosť od dlhoročných hráčov? Ponorte sa do faktorov stojacich za týmto trendom a objavte, ktoré kryptomeny sú pripravené na významný rast.

CYBRO vzdoruje nepriaznivým trhovým podmienkam

CYBRO revolučne mení krajinu DeFi využívaním sily umelej inteligencie na maximalizáciu potenciálu zárobku na blockchaine Blast. Hoci je stále v počiatočných štádiách, tento prelomový projekt už zachytil predstavivosť nadšencov kryptomien a jeho predpredaj prekročil hranicu 3 miliónov dolárov.

CYBRO ponúka bezkonkurenčné riešenia yield farmingu, ktoré vyhovujú širokej škále stratégií a prosperujú v akýchkoľvek trhových podmienkach.

Token CYBRO

Srdcom platformy je token CYBRO, vysoko užitočné aktívum, ktoré sa má stať nenahraditeľným v krypto svete. Pri súčasnom podhodnotení experti predpovedajú ohromujúci 1 200 % potenciál rastu, čo robí z tokenov CYBRO nevyhnutnosť pre múdrych investorov.

 

Držitelia tokenov CYBRO si užívajú rad exkluzívnych výhod navrhnutých na zvýšenie ich investičného potenciálu. S konkurencieschopnými odmenami za staking v priemere 10 % môžu investori maximalizovať svoje výnosy bez ohľadu na trhové podmienky. Navyše, vlastníci CYBRO získavajú prístup k airdropom, čo im umožňuje zúčastniť sa bezplatnej distribúcie tokenov. Okrem toho držitelia profitujú zo znížených poplatkov za obchodovanie a požičiavanie, ako aj z komplexného poistného programu, čo zabezpečuje bezpečný a výnosný zážitok na platforme.

S iba 21 % z celkového počtu tokenov dostupných pre tento predpredaj a približne 80 miliónov už predaných sa zásoba tokenov CYBRO rýchlo zmenšuje. Toto je vaša zlatá príležitosť zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

Pripojte sa k CYBRO a zacieľte na budúce výnosy 

Solana: Škálovateľný základ pre decentralizované aplikácie

Solana je blockchainová platforma zameraná na škálovateľnosť. Ponúka základ pre decentralizované aplikácie, spolu s konkurentmi ako Ethereum a Cardano. Solana sa zameriava na rýchlejšie transakcie. Poskytuje flexibilné možnosti vývoja v rôznych programovacích jazykoch. SOL je natívna kryptomena Solany. Je ústredným bodom ekosystému.

SOL uľahčuje transakcie, spúšťa vlastné programy a odmeňuje podporovateľov siete. Minca má hodnotu, pretože podporuje fungovanie ekosystému Solana. Odmeňuje účastníkov a dáva používateľom prístup k projektom na Solane. Solana nepoužíva sharding ani riešenia druhej vrstvy pre škálovateľnosť. Snaží sa prilákať vývojárov a investorov svojou vysokokapacitnou sieťou.

UNI vyniká v oblasti decentralizovaného obchodovania

Token UNI od Uniswap umožňuje držiteľom hlasovať o dôležitých zmenách platformy, ako sú štruktúry poplatkov a distribúcia tokenov. Tento krok odmenil minulých používateľov distribúciou 150 miliónov tokenov UNI, pričom každému dal 400 tokenov UNI v hodnote viac ako 1000 dolárov pri spustení. Uniswap, decentralizovaná burza na Ethereu, poskytuje automatizovaný protokol likvidity, ktorý umožňuje obchodovanie bez knihy objednávok, čo umožňuje používateľom udržať si plnú kontrolu nad svojimi prostriedkami.

Jeho open-source dizajn a bezplatné listovanie tokenov ho odlišujú od centralizovaných búrz, s dôrazom na prístupnosť a bezpečnosť. Uniswap spravuje aktíva v hodnote viac ako 3 miliardy dolárov a je jednou z najväčších platforiem v decentralizovaných financiách, hrá významnú úlohu v obchodnom ekosystéme.

Záver

Investori presúvajú svoju pozornosť od mincí ako Solana (SOL) a Uniswap (UNI), ktoré ukazujú menší potenciál v krátkom období. Objavenie sa CYBRO ako technologicky pokročilej DeFi platformy ponúka bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu zárobkov.

Využitím AI-poháňanej agregácie výnosov na blockchaine Blast, CYBRO poskytuje lukratívne odmeny za staking, exkluzívne airdropy a cashback pri nákupoch. Bezproblémové vklady a výbery zlepšujú používateľský zážitok. S dôrazom na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a kvalitu sa CYBRO vyníma ako sľubný projekt. Významný záujem kryptoveľrýb a influencerov podčiarkuje jeho potenciál.

TIP Pripojiť sa k CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

Najčítanejšie články

1

Bankroty v módnom biznise: Ďalšia značka na Slovensku krachuje

2

Penzisti čoskoro dostanú peniaze navyše. Kto si prilepší o stovky eur?

3

Seniorov čaká ďalšie zvyšovanie dôchodkov. Pozrite sa, koľko po novom dostanete

4

Semafory už nikdy nebudú ako predtým. Pribudne ďalšia farba

5

Obľúbený slovenský predajca zavrel svoje predajne. Zákazníci sa boja o svoje objednávky

PR články

Trump vs. Harrisová: Komu dajú majitelia kryptomien radšej svoj hlas?

Henrieta Balázsová  | 16. októbra 2024

Prvýkrát v histórii sa postoj ku kryptomenám stáva dôležitým faktorom v nadchádzajúcich prezidentských voľbách v Spojených štátoch.

Trump vs. Harrisová

Revolúcia na kolesách: Čo skutočne prinesie Tesla Robotaxi?

Henrieta Balázsová  | 15. októbra 2024

Článok vznikol v spolupráci s XTB. Minulý týždeň prebehla akcia, ktorá by mohla byť zlomovým okamihom v našom chápaní automobilov.

Čo prinesie Robotaxi?

Čínsky drak sa prebúdza: Čaká nás investičná revolúcia?

Ľuboš Kovár  | 10. októbra 2024 Horúca novinka

Posledná dekáda priniesla mnohým akciovým trhom výrazný rast, no čínsky trh zostal pozadu. Kým americký index S&P 500 za posledných 10 rokov vzrástol o úctyhodných 190 %, čínsky Hang Seng index klesol o 11 %.

Čínska ekonomika ma problémy
Horúca novinka