Analytici predpovedajú, že tieto 3 altcoiny dosiahnu dvojciferné zisky ešte v roku 2024

  • Experti upozorňujú na tri alternatívne kryptomeny s výrazným potenciálom rastu.
  • Medzi nimi vyniká najmä ZDEX, ktorý sľubuje revolúciu v oblasti decentralizovaných búrz.
  • Naplnia sa tieto predpovede?
Sponzorované články Tieto altcoiny môžu dosiahnuť skvelé zisky
Tieto altcoiny môžu dosiahnuť skvelé zisky. Zdroj: ZircuitDEX

PR článok ZircuitDEX. Experti na trh upozorňujú na tri alternatívne kryptomeny, ktoré by mohli v poslednom štvrťroku 2024 zaznamenať výrazné zisky. Tieto digitálne aktíva vykazujú sľubné známky uprostred kolísavej kryptolandšafty. Investori pozorne sledujú, ktoré tokeny by mohli priniesť pôsobivé výnosy a potenciálne viesť ďalší nárast trhu.

Predpredaj ZDEX je vaša raketa k bohatstvu v DeFi

Predpredaj ZDEX je vašou šancou dostať sa k ďalšej DeFi beštii predtým, ako vystrelí na mesiac – nenechajte si to ujsť. Začínajúc na iba 0,0017 dolára, ZDEX rýchlo stúpa, s predpoveďami vysokých výnosov v nadchádzajúcom rastovom trhu.

ZDEX je motorom za ZircuitDEX, bleskurýchlou DEX postavenou na Zircuit L2. Ponúka výmeny hladšie ako zastávka v boxoch Formuly 1, extrémne nízke poplatky a minimálny sklz, ZircuitDEX robí obchodovanie bezproblémovým. Plne kompatibilný s EVM, bezproblémovo sa integruje s nástrojmi Ethereum, zatiaľ čo jeho ZK-proof zabezpečenie udržuje vaše aktíva uzamknuté pevnejšie ako trezor.

Prečo práve ZDEX?

Pre poskytovateľov likvidity funkcia koncentrovanej likvidity ZircuitDEX ponúka až 500-násobnú kapitálovú efektivitu oproti akejkoľvek inej DEX. A s automatizovanými stratégiami pracujúcimi v pozadí vaše zisky rastú, zatiaľ čo vy relaxujete a užívate si jazdu.

Zisky z meme coinov je na dosah

Premeškali ste minulé explózie meme coinov ako 14 000% nárast BRETT? Teraz je vaša šanca dostať sa do popredia. S launchpadom meme coinov ZircuitDEX môžete získať skorý prístup k ďalšiemu veľkému tokenu a zarobiť ešte predtým, ako sa vytvorí hype.

V súčasnosti je ZircuitDEX jedným z najsľubnejších DeFi projektov. Tak nečakajte – predpredaj je tu, čas beží a tokeny ZDEX sa doslova míňajú, pričom správa DEX, airdropy, staking a potenciál pre masívne zisky sú všetky na dosah.

Zabezpečte si svoj ZDEX teraz

HBAR a Hedera Hashgraph: Bezpečná alternatíva k blockchainu

HBAR je natívna mena Hedera Hashgraph, decentralizovanej siete, ktorá používa technológiu hashgraph namiesto tradičného blockchainu. Tento prístup sa zameriava na zlepšenú efektivitu, poskytuje rýchlejšie transakcie, nižšie náklady a vyššiu kapacitu bez ťažby, čím je šetrnejší k životnému prostrediu. HBAR sa používa na poplatky za transakcie a bezpečnosť siete prostredníctvom systému Proof of Stake.

Napriek konkurencii v oblasti blockchainu a výzvam súvisiacim s jeho patentovanou technológiou, Hedera Hashgraph vykazuje potenciál s podporou významných hráčov v odvetví. Jeho aplikácie naprieč financiami a inými sektormi ponúkajú prísľub. V súčasnom trhovom cykle môže byť HBAR atraktívny pre tých, ktorí hľadajú inovatívne a efektívne alternatívy ku konvenčným blockchain riešeniam.

Cosmos (ATOM): Prepájanie blockchainov

Cosmos sa snaží revolučne zmeniť komunikáciu blockchainov vytvorením “Internetu blockchainov”. Pomocou Cosmos Hub umožňuje bezpečnú a bezproblémovú interakciu medzi viac ako 249 medzireťazcovými aplikáciami a službami. Kľúčové technológie ako Tendermint a Cosmos SDK umožňujú ľahký vývoj vlastných blockchainov.

Natívny token ATOM je nevyhnutný pre poplatky za transakcie, bezpečnosť siete prostredníctvom stakingu a správu. Cosmos podporuje decentralizáciu a interoperabilitu, poskytuje nástroje pre vývojárov na vytváranie jedinečných blockchainov. Jeho rastúci ekosystém zahŕňa projekty ako Cronos a Injective. Použitie Cosmos SDK a Tendermint Core zjednodušuje vývoj blockchain aplikácií s modularitou a bezpečnosťou. V súčasnom trhovom cykle môže zameranie ATOM na interoperabilitu postaviť do pozície významného hráča v blockchain priestore.

Záver

Zatiaľ čo HBAR a ATOM môžu mať menší krátkodobý potenciál, ZircuitDEX ponúka 500-násobnú kapitálovú efektívnosť s bleskurýchlymi transakciami a nulovým sklzom, čo zlepšuje správu kapitálu. Token ZDEX, momentálne dostupný v predpredaji so 70 % zľavou, poskytuje výhody ako skorý prístup k novým meme coinom, znížené poplatky, práva na správu a zdieľanie výnosov, čo predstavuje lákavú príležitosť.

Stránka: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.