Arthur Hayes varuje pred poplatkami na CEX. Mohli by byť predpredaje ako tento riešením?

  • Arthur Hayes varuje pred míňaním miliónov na listingy na centralizovaných burzách.
  • Tvrdí, že tieto listingy negarantujú úspech a často vedú k poklesu ceny tokenov.
  • Ako alternatívu predstavuje projekt FXGuys, ktorý ponúka inovatívny model Trade2Earn.
Sponzorované články Arthur Hayes varuje pred poplatkami na CEX
Arthur Hayes varuje pred poplatkami na CEX. Zdroj: FXGuys
BitmarketsBitmarkets

PR článok FXGuys. Arthur Hayes, bývalý generálny riaditeľ BitMEX, vysiela silný odkaz zakladateľom kryptomien: prestaňte míňať milióny dolárov na poplatky za listing na centralizovaných burzách (CEX). Podľa Hayesa je dlho zaužívaná viera, že listing na veľkej burze ako Binance povedie k významnému cenovému nárastu tokenov, mýtus.

Dáta ukazujú iný príbeh – tokeny po listingu klesajú a skutoční víťazi sú často rizikové kapitálové spoločnosti (VC), ktoré sa včas zbavia svojich podielov, pričom retailoví investori ostávajú s prázdnymi rukami. Vzhľadom na tieto varovania investori čoraz viac presúvajú svoju pozornosť na príležitosti v predpredaji v priestore decentralizovaných financií.

Jednou takou príležitosťou je FXGuys, TradFi a DeFi projekt, ktorý je momentálne v 1. fáze svojho predpredaja. Ponúka unikátny ekosystém stakovania, zdieľania ziskov a Trade2Earn.

Môžu TradFi predpredaje ako FXGuys ponúknuť lepšiu alternatívu?

FXGuys úspešne získal viac ako 1 000 000 dolárov vo svojom súkromnom kole, predajúc 68 000 000 FXG tokenov. Teraz je v 1. fáze svojho predpredaja s cenou tokenu 0,03 dolára. Tento úspech predpredaja naznačuje, že investori sa orientujú na projekty, ktoré vytvárajú dlhodobú užitočnosť a udržateľný rast. FXGuys ponúka niekoľko kľúčových výhod, ktoré sú v súlade s meniacimi sa preferenciami retailových aj inštitucionálnych investorov.

V prvom rade je to jeho model Trade2Earn, ktorý odmeňuje obchodníkov FXG tokenmi, keď generujú obchodný objem. Toto vytvára dynamický ekosystém, kde obchodníci aktívne prispievajú k ekonomike tokenov a zároveň získavajú odmeny. Nejde len o špekulatívne držanie tokenov; obchodníci hrajú integrálnu úlohu v prebiehajúcom úspechu platformy.

Pridajú stakovanie a zdieľanie ziskov hodnotu pre držiteľov tokenov?

FXGuys ide nad rámec jednoduchých tokenových odmien tým, že ponúka robustný mechanizmus stakovania, ktorý umožňuje držiteľom zarábať pasívny príjem. Držitelia tokenov môžu uzamknúť svoje FXG tokeny a zúčastniť sa na zdieľaní ziskov, pričom môžu zarobiť až 20 % ročného zisku z obchodného objemu, ktorý je distribuovaný na základe ich percentuálneho podielu v stakovacom poole.

Reálny zárobok

Tento model zdieľania ziskov podporuje stabilitu tokenov a motivuje k dlhodobej účasti a lojalite komunity. Na rozdiel od tradičných tokenov, ktoré často nechávajú držiteľov čakať na rast ceny, FXGuys ponúka viacero spôsobov, ako môžu účastníci profitovať z platformy.

 

Obchodníci môžu vymeniť tokeny za platbu za obchodné výzvy, ktoré poskytujú príležitosť spravovať účty v hodnote až 500 000 dolárov prostredníctvom programu financovania obchodníkov. Alternatívne môžu držitelia tokenov predať svoje tokeny, keď nastane správny čas, čím sa vytvára väčšia flexibilita a ekonomická hodnota. Tento mnohostranný prístup zabezpečuje, že token FXGuys (FXG) zostáva aktívnou súčasťou obchodného ekosystému, a nie nečinným aktívom sediacom v peňaženkách. Táto flexibilita a škála možností účasti odlišujú FXGuys od iných TradFi a DeFi projektov.

Môžu stakovanie a zdieľanie ziskov nahradiť potrebu CEX listingov?

Ako poukazuje Hayes, platenie za CEX listing už nie je zaručenou cestou k úspechu. Namiesto toho sa projekty ako FXGuys zameriavajú na budovanie udržateľných ekosystémov, kde môžu investori a obchodníci profitovať. So silným modelom stakovania a zdieľania ziskov poskytuje FXGuys držiteľom tokenov prebiehajúce príležitosti zarábať a rozširovať svoje aktíva v rámci platformy, čím je menej závislý od volatility listingov na centralizovaných burzách.

Zatiaľ čo CEX listingy môžu ponúknuť krátkodobú viditeľnosť, FXGuys stavia na svojej unikátnej kombinácii Trade2Earn, stakovania a programu financovania obchodníkov, aby priniesol dlhodobú hodnotu svojej komunite. Ponúkaním reálnej užitočnosti a viacerých zdrojov príjmov FXGuys demonštruje, že cesta k úspechu nespočíva v platení poplatkov za burzy, ale v vytváraní sebestačnej ekonomiky tokenov.

Záver: CEX poplatky alebo TradFi rast?

Hayesova kritika poplatkov za CEX listing ponúka triezvy pohľad na realitu krypto projektov. Na čoraz konkurenčnejšom trhu platenie miliónov za listing nezaručuje úspech. Keďže ceny tokenov po listingu klesajú, investori presúvajú svoju pozornosť na príležitosti predpredaja ako FXGuys, ktorý ponúka hmatateľné výhody prostredníctvom stakovania, zdieľania ziskov a svojho inovatívneho modelu Trade2Earn. S FXGuys v 1. fáze predpredaja, s cenou 0,03 dolára za token, predstavuje presvedčivú alternatívu pre tých, ktorí hľadajú účasť v decentralizovanom obchodnom ekosystéme s dlhodobým potenciálom rastu.

TIP Pridajte sa k FXGuys

Webstránka: fxguys.io

Whitepaper: fxguys.io

Sociálne siete: Telegram

Audit: soken.io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

txbtxb

Najčítanejšie články

1

Slováci, pripravte sa. Mnohí od januára prídete o stovky eur mesačne

2

Už o pár dní stratia Slováci obľúbenú českú stanicu. Dostanú za ňu náhradu?

3

Výstavba dôležitého diaľničného tunela ide výrazne vpred. Kedy ho otvoria pre verejnosť?

4

Veľká banka čelí škandálu. Za hodinu zmizlo klientovi 200-tisíc eur

5

Ktorý operátor je na Slovensku najlacnejší? Odpoveď vás prekvapí

PR články

Sprievodca obchodníka: Najvýznamnejšie indikátory sentimentu pre správne rozhodnutia

Henrieta Balázsová  | 22. októbra 2024

Článok vznikol v spolupráci s XTB. Obchodovanie na finančných trhoch nie je len o číslach a dátach, ale aj o pochopení nálady trhu, ktorá často rozhoduje o úspechu či neúspechu.

Ako sa správne rozhodovať pri obchodovaní.

Turbulentné časy na finančných trhoch: Kam smerujú S&P 500, ropa a Bitcoin?

Henrieta Balázsová  | 19. októbra 2024

Článok vznikol v spolupráci s XTB. Finančné trhy v posledných týždňoch zažívajú poriadnu jazdu.

Turbulentné časy na finančných trhoch

Trump vs. Harrisová: Komu dajú majitelia kryptomien radšej svoj hlas?

Henrieta Balázsová  | 16. októbra 2024

Prvýkrát v histórii sa postoj ku kryptomenám stáva dôležitým faktorom v nadchádzajúcich prezidentských voľbách v Spojených štátoch.

Trump vs. Harrisová