5 cenovo dostupných altcoinov s cenou pod 1,20 dolára

  • Kryptomenový trh ponúka zaujímavé investičné príležitosti.
  • Medzi nimi vyniká CYBRO, inovatívna NeoBanka s potenciálom vysokých výnosov.
  • Ostatné analyzované kryptomeny ako KAS, OM, TON a ADA ukazujú zmiešané signály pre krátkodobý rast.
Sponzorované články 5 cenovo dostupných altcoinov
5 cenovo dostupných altcoinov. Zdroj: CYBRO

PR článok CYBRO. CYBRO priťahuje pozornosť krypto veľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenov rýchlo prekročil 3 milióny dolárov. Táto špičková NeoBanka ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich ziskov v akýchkoľvek trhových podmienkach.

Experti predpovedajú potenciálny návratnosť investície 1 200 %, pričom CYBRO tokeny sú k dispozícii za predpredajnú cenu len 0,03 dolára za kus. Tento zriedkavý, technologicky pokročilý projekt už prilákal významné kryptoveľryby a influencerov, čo naznačuje silnú dôveru a záujem.

Okrem tokenov CYBRO zavádza špeciálne body, ktoré ponúkajú investorom ešte viac príležitostí. Držitelia týchto bodov sa automaticky zúčastnia CYBRO Airdropu, kde čím viac bodov držíte, tým viac tokenov dostanete. CYBRO distribuuje až 1 milión bodov týždenne, ktoré je možné získať investovaním do DeFi Trezoru v aplikácii CYBRO.

Prečo práve CYBRO?

Držitelia CYBRO tokenov budú mať prospech z lukratívnych odmien za staking, exkluzívnych airdropov, cashbacku za nákupy, znížených poplatkov za obchodovanie a požičiavanie, a robustného poistného programu v rámci platformy.

 

S iba 21 % z celkového počtu tokenov dostupných pre tento predpredaj a približne 80 miliónmi už predaných, je to zlatá príležitosť pre prezieravých investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

Pripojte sa k CYBRO a zacieľte na budúce výnosy až do 1 200 %

Kaspa (KAS) sa snaží prekonať odpor

Kaspa (KAS) sa v súčasnosti obchoduje medzi 0,12 a 0,14 dolára, čeliac kľúčovému odporu na úrovni 0,16 dolára. Minca zaznamenala mierny pokles o viac ako 2 % za posledný týždeň a takmer 20 % za posledný mesiac. Napriek tomu za posledných šesť mesiacov vzrástla o približne 17 %. Súčasné hodnoty RSI a Stochastic naznačujú prekúpené podmienky, čo indikuje potenciálnu korekciu ceny. Ďalšia úroveň podpory je na 0,11 dolára, so silnejšou podporou na 0,09 dolára. Pre akýkoľvek významný pohyb nahor bude Kaspa musieť prekonať odpor 0,16 dolára, potenciálne dosiahnuc 0,17 dolára, ak sa trend obráti pozitívne.

MANTRA (OM) mieri na potenciálny nárast

MANTRA (OM) sa momentálne obchoduje medzi 1,35 a 1,60 dolára. Kryptomena ukázala silný vzostupný trend, pričom jej cena stúpla o 37,35b% za posledný mesiac a 103,08 % za posledných šesť mesiacov. RSI je na úrovni 66,35, čo naznačuje rastovú dynamiku. Minca je tesne pod najbližšou úrovňou odporu 1,70 dolára, s ďalšou hlavnou prekážkou na 1,94 dolára. Ak prekoná 1,70 dolára, mohla by vidieť zisky až do 21 %, dosiahnuc 1,94 dolára. Naopak, najbližšia podpora je na úrovni 1,21 dolára. So silným stochastickým ukazovateľom 91,79 a pozitívnym MACD má MANTRA dobrý potenciál na ďalší rast.

Toncoin (TON): Bude rásť alebo klesať?

Súčasná cena Toncoinu sa pohybuje medzi 4,99 a 5,39 dolára. Čelí okamžitému odporu na úrovni 5,58 dolára, s podporou na 4,80 dolára. RSI je 60,69, čo naznačuje, že ešte nie je prekúpený. 10-denný SMA je mierne nad 100-denným, ukazujúc, že by sa mohol prevrátiť. Avšak nedávne trendy ukazujú stabilný pokles s mesačnými a polročnými poklesmi o 8,36 % a 16,47 %. Ak Toncoin dokáže prekonať 5,58 dolára, mohol by mieriť na 5,98 dolára, čo by znamenalo 10 % nárast. Ale súčasné indikátory naznačujú ťažkosti s udržaním dynamiky.

Cardano (ADA) mieri na úroveň odporu 0,39 dolára

Cardano (ADA) sa obchoduje v rozmedzí 0,33-0,37 dolára, s okamžitým odporom na úrovni 0,39 dolára a podporou na 0,31 dolára. Krátkodobé a dlhodobé priemery ADA sú oba okolo 0,35 dolára, ale jeho RSI stojí na takmer 59, čo naznačuje, že je blízko prekúpeného územia. Cena klesla o približne pol percenta za posledný týždeň a o viac ako 1 % za posledný mesiac. Napriek 22 % poklesu za šesť mesiacov ukazuje potenciál otestovať úroveň 0,39 dolára. Ak by bola prekonaná, mohla by mieriť na 0,42 dolára, čo by znamenalo viac ako 13 % nárast od súčasných úrovní.

Záver

KAS, OM, TON a ADA ukázali sľubný rast, ale ponúkajú menší krátkodobý potenciál. CYBRO, technologicky pokročilá DeFi platforma, predstavuje vynikajúcu príležitosť pre investorov. Jeho AI-poháňaná agregácia výnosov na blockchaine Blast môže maximalizovať zisky. Funkcie ako lukratívne odmeny za staking, exkluzívne airdropy a cashback za nákupy zabezpečujú vynikajúcu užívateľskú skúsenosť, vyznačujúcu sa bezproblémovými vkladmi a výbermi. S dôrazom na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a kvalitu získal CYBRO silný záujem od krypto veľrýb a influencerov. To robí z CYBRO sľubný projekt pre tých, ktorí hľadajú rast v priestore DeFi.

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

Najčítanejšie články

1

Bankroty v módnom biznise: Ďalšia značka na Slovensku krachuje

2

Seniorov čaká ďalšie zvyšovanie dôchodkov. Pozrite sa, koľko po novom dostanete

3

Veľký operátor potešil tisícky Slovákov. Spustil žiadanú službu

4

Semafory už nikdy nebudú ako predtým. Pribudne ďalšia farba

5

Obľúbený slovenský predajca zavrel svoje predajne. Zákazníci sa boja o svoje objednávky

PR články

Revolúcia na kolesách: Čo skutočne prinesie Tesla Robotaxi?

Henrieta Balázsová  | 15. októbra 2024

Článok vznikol v spolupráci s XTB. Minulý týždeň prebehla akcia, ktorá by mohla byť zlomovým okamihom v našom chápaní automobilov.

Čo prinesie Robotaxi?

Čínsky drak sa prebúdza: Čaká nás investičná revolúcia?

Ľuboš Kovár  | 10. októbra 2024 Horúca novinka

Posledná dekáda priniesla mnohým akciovým trhom výrazný rast, no čínsky trh zostal pozadu. Kým americký index S&P 500 za posledných 10 rokov vzrástol o úctyhodných 190 %, čínsky Hang Seng index klesol o 11 %.

Čínska ekonomika ma problémy
Horúca novinka