Dogecoin sa pripravuje na veľký rast. Tieto kľúčové cenové úrovne by mal sledovať každý držiteľ

  • Dogecoin zaznamenáva významné pohyby.
  • Veľryby akumulujú 2,07 miliardy DOGE, technické vzory naznačujú 200 % nárast.
  • Cena môže prekonať 0,14 dolára.
Novinky Dogecoin sa pripravuje na veľký rast
Dogecoin sa pripravuje na veľký rast. Zdroj: minotaurus.io
Bitmarkets
Bitmarkets

Dogecoin (DOGE), meme minca, ktorá spôsobila rozruch v kryptopriestore, sa pripravuje na svoj ďalší veľký pohyb. Nedávne aktivity veľrýb a trhové signály naznačujú rastové nastavenie, keď sa držitelia zameriavajú na kritické cenové body. Ale bude DOGE pokračovať a aký vplyv by to mohlo mať na vývoj ceny?

Preskúmame tieto otázky a rozoberieme kľúčové ukazovatele, ktoré by mohli ovplyvniť cenové pohyby Dogecoinu. Je teraz čas sledovať DOGE, keď sa pripravuje na svoj ďalší nárast?

Veľryby prejavujú dôveru: Pridaných 2,07 miliardy DOGE

Nedávno veľkí držitelia, alebo veľryby, pridali do svojich peňaženiek 2,07 miliardy Dogecoinov. Je to najväčšia akumulácia od januára 2024, čo naznačuje potenciálny rast ceny tejto kryptomeny. Údaje z IntoTheBlock ukazujú, že objemy transakcií vzrástli o 7 %, zatiaľ čo denné aktívne adresy vzrástli o 5,8 %.

Vývoj ceny

Vývoj ceny. Zdroj: Minotaurus

Navyše, burzy zaznamenali 2,4 % pokles čistých tokov, čo znamená, že držitelia presúvajú svoje Dogecoiny z platforiem. Toto sa často deje, keď plánujú držať pre budúci rast. Ak tento trend bude pokračovať, analytici veria, že DOGE by mohol čoskoro prekonať úroveň 0,14 dolára, čo by znamenalo kľúčový pohyb na trhu.

Technické vzory poukazujú na 200 % nárast pre Dogecoin

Kryptoanalytik Ali Martinez poznamenal, že DOGE by mohol opakovať minulý vzor. Ten zahŕňa prelomenie zostupného trojuholníka, vedúce k 200 % nárastu, potom k 60 % poklesu. Rovnaký setup sa teraz formuje na grafe, naznačujúc veľký cenový nárast pre mincu DOGE.

Progóza ceny na X

Progóza ceny na X. Zdroj: X

Ďalší analytik, Kevin, spomenul, že Dogecoin je momentálne 151 dní za svojím obvyklým štvorročným cyklom. Historicky DOGE potrebuje asi 1 095 dní na parabolický rast. Ak tento vzor platí, Dogecoin by mohol byť blízko svojho ďalšieho veľkého prelomenia.

Kľúčové úrovne na sledovanie

V súčasnosti cena DOGE vzrástla o 1,2 % za posledných 24 hodín. Za posledných 30 dní meme minca vzrástla približne o 17 %, čo ukazuje pozitívny trend. Analytici si myslia, že ak hodnota Dogecoinu v dolároch prekročí 0,14 dolára, mohla by skočiť na 0,20 dolára. Tento cieľ je dôležitý pre držiteľov sledujúcich trh.

Predikcia ceny DOGE

Predikcia ceny DOGE. Zdroj: Minotaurus

Údaje z IntoTheBlock tiež ukazujú nárast veľkých transakcií nad 100 000 dolárov, pričom počet sa zvýšil zo 115 na 122 za jeden deň. To ukazuje, že veľryby sa pripravujú, čo by mohlo tlačiť ceny Dogecoinu ešte vyššie.

Keď Dogecoin rastie, nepremeškajte Minotaurus

Fanúšikovia Dogecoinu sú nadšení z možného nárastu ceny a dychtivo zabezpečujú viac svojej obľúbenej meme mince. Hoci DOGE má veľký potenciál, môže byť aj nestabilný. Preto múdri držitelia Dogecoinu skúmajú iné možnosti so solídnymi základmi, pričom Minotaurus (MTAUR) je populárnou voľbou.

Momentálne Minotaurus pozýva všetkých zúčastniť sa jeho predpredaja. Aktuálna cena tokenu MTAUR je 0,00005963 dolára, čo je pozoruhodných 70 % zľava z ceny pri listingu 0,00020 dolára. Tí, ktorí sa zapojili hneď od začiatku – pri cene 0,000040 dolára za mincu – by mohli vidieť 400 % nárast po listingu.

Fázy predpredaja Minotaurus

Fázy predpredaja Minotaurus. Zdroj: Minotaurus

V tomto ekosystéme sa môžete zapojiť do akčnej hry s navigáciou v bludisku. Ponúka rôzne nákupy v hre, umožňujúce odomknúť vylepšenia a prispôsobiť si avatary – všetko pomocou MTAUR. S rozvíjajúcim sa trhom príležitostných hier, ktorý má podľa očakávaní rásť ročne o 9 %, má tento projekt pozíciu na úspech.

Zapojenie komunity je podporované robustným referenčným systémom a lákavými možnosťami vestingu. Bezpečnosť je zaistená auditmi od popredných firiem ako Coinsult a SolidProof. Predpredaj sa rozohrieva a lacné tokeny sa rýchlo vypredávajú. Nenechajte si ujsť túto príležitosť – zabezpečte si svoj MTAUR a pripojte sa k dobrodružstvu Minotaurus ešte dnes.

TIP Obmedzený počet tokenov MTAUR za vynikajúcu cenu

Záver

S Dogecoinom, ktorý silnie, a veľrybami akumulujúcimi veľké množstvá, meme minca vyzerá pripravená na svoj ďalší pohyb. Keďže sa vzory zosúlaďujú a sentiment zostáva pozitívny, držitelia pozorne sledujú cenu Dogecoinu. Ak prelomí hranicu 0,14 dolára, mohlo by to spustiť rally, vedúcu DOGE k novým maximám.

Nič však nie je zaručené a memecoiny často zažívajú významné cenové výkyvy. Aby ste jazdili na vlne DOGE s istotou, je najlepšie zásobovať sa inými sľubnými možnosťami. Minotaurus (MTAUR) má všetko, čo treba na to, aby sa stal cenným doplnkom každého kryptoportfólia.

Web Minotaurus

Stránka: http://minotaurus.io/

Oznámenia: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

X: https://twitter.com/minotaurus_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

txb
txb
Binance baner
Binance baner

Najčítanejšie články

1

Mnohí slovenskí penzisti si čoskoro prilepšia. Týka sa to aj vás?

2

Vodiči, pozor. Za banálnu chybu, ktorú robíte denne, vám hrozí pokuta 200 eur

3

Bankroty v módnom biznise: Ďalšia značka na Slovensku krachuje

4

Výborné správy pre vodičov. Už čoskoro prídu o jednu zo svojich povinností

5

Veľký operátor potešil tisícky Slovákov. Spustil žiadanú službu

PR články

Bitcoin čaká naozaj bláznivá dekáda

Marek Rodák  | 14. októbra 2024

Globálny finančný sektor čoraz viac zvažuje Bitcoin ako nevyhnutnú súčasť moderného portfólia.

Bitcoin čaká zaujímavé obdobie

MicroStrategy sa má stať biliónovou bitcoinovou bankou

Marek Jendrál  | 14. októbra 2024

Michael Saylor, zakladateľ a výkonný predseda spoločnosti MicroStrategy, v nedávnom rozhovore s analytikmi výskumnej a brokerskej firmy Bernstein odhalil, že konečným cieľom spoločnosti je stať sa vedúcou bitcoinovou bankou.

MicroStrategy ako bitcoinová banka

Čínsky drak sa prebúdza: Čaká nás investičná revolúcia?

Ľuboš Kovár  | 10. októbra 2024 Horúca novinka

Posledná dekáda priniesla mnohým akciovým trhom výrazný rast, no čínsky trh zostal pozadu. Kým americký index S&P 500 za posledných 10 rokov vzrástol o úctyhodných 190 %, čínsky Hang Seng index klesol o 11 %.

Čínska ekonomika ma problémy
Horúca novinka