Od nuly k 200 000 dolárov: Ako FXGuys otvára dvere ambicióznym traderom

  • Inovatívna platforma ponúka až 200 000 dolárov obchodného kapitálu s výhodným rozdelením ziskov.
  • Token FXG umožňuje Trade2Earn model a prináša atraktívne investičné príležitosti.
  • Prebiehajúci presale FXG očakáva potenciálne zisky presahujúce 200 % pri uvedení.
Sponzorované články Nová potenciálna prop trading spoločnosť
Nová potenciálna prop trading spoločnosť. Zdroj: fxguys.io

PR článok FXGuys. Pre mnohých investorov na kryptotrhu môže byť nájdenie tých správnych tokenov na tvorbu zisku skutočne náročnou úlohou. Nová platforma pre prop trading nazvaná FXGuys (FXG) si však buduje meno ako potenciálny trhový gigant, ktorý súperí s lídrami odvetvia ako Ripple (XRP) a Aptos (APT).

Vzhľadom na funkcie prop trading platformy FXGuys a rýchlo sa predávajúci presale, ktorý ovládol trh, pozrime sa, ako môžete využiť túto investičnú príležitosť!

XRP od Ripple rastie napriek právnym problémom

Najnovšie aktualizácie v súdnom spore Ripple vs. SEC odhaľujú, že zvažuje sa možnosť odvolania proti rozhodnutiam sudkyne Torresovej v prípade XRP. Súdny príkaz umožnil Ripple odložiť platbu pokuty vo výške 125 miliónov dolárov americkej SEC, kým sa neodvolá proti rozhodnutiu. V tom, čo mnohí považujú za víťazstvo, XRP vzrástlo o 0,4% za posledných 14 dní zo 0,53 dolára 20. septembra 2024 na 0,60 dolára 23. septembra.

Medzitým sú analytici kryptotrhu optimistickí a naznačujú, že ak sa SEC neodvolá proti rozsudku v prípade Ripple, XRP by potenciálne mohlo prekonať úroveň odporu 0,65 USD.

Aptos spúšťa nové partnerstvá na podporu rastu APT

20. septembra 2024 MEXC Ventures aktualizoval svoj účet na X (predtým známy ako Twitter) a oznámil novú spoluprácu s Aptos. Toto partnerstvo má za cieľ uľahčiť vývoj decentralizovaných aplikácií a protokolov využívajúcich jedinečnú technológiu Aptos.

Aptos tiež spolupracuje s ďalšími firmami ako Foresight Ventures a Mirana Ventures. Spoluzakladateľ a generálny riaditeľ Forest Bai povedal, že vývojári v Aptos riešia niektoré z najdôležitejších problémov v blockchain komunite.

Po oznámení tohto partnerstva 20. septembra sa APT pohlo o 9 % z 7,3145 dolára na 7,9748 dolára 23. septembra. Ak sa pozrieme na predpovede cien APT, pravdepodobné budúce cenové úrovne pre APT by mohli čoskoro dosiahnuť 9 dolárov a dokonca aj 10 dolárov.

FXGuys predstavuje špičkovú platformu prop tradingu

Okrem XRP a APT ukazuje silný potenciál na ovládnutie kryptotrhových rebríčkov aj nový token FXG. FXG je natívny token pre pokročilú multi-asset prop trading platformu nazvanú FXGuys.

FXGuys poskytuje prístup k analytickým nástrojom a reálnemu kapitálu, posilňuje obchodníkov a zaujíma miesto medzi najsľubnejšími príležitosťami roku 2024, a to už vo fáze presale.

Získaj kapitál až do výšky 200 000 dolárov

Platforma má silnú bezpečnosť a súkromie a je podporovaná najmodernejšou technológiou, ktorá poháňa platformu FXGuys PropFi. Tá poskytuje ambicióznym obchodníkom obchodný kapitál až do výšky 200 000 dolárov a rozdelenie príjmov až 80/20 v prospech obchodníka.

Navyše, používatelia sa môžu zúčastniť modelu Trade2Earn, zarábajúc tokeny FXG pri každom obchode s indexmi, kryptomenami, komoditami a forexom. V komunitou riadenom systéme bolo DeFi implementované do FXGuys ako prostriedok na kryptoplatby, poskytnutie transparentnosti a ponuku nových odmien, ktoré obohacujú obchodnú skúsenosť.

Okrem toho sa môže pochváliť rozsiahlym portfóliom obchodovateľných produktov prispôsobených potrebám komunity. FXG poháňa FXGuys tým, že poskytuje hlasovacie práva v oblasti správy držiteľom. Rozširuje tiež výsady ako obchodné zľavy a podiel na zisku.

Nemeškajte – zabezpečte si viac ako 2 00 % zisky s FXG

FXG práve dokončil kolo súkromného predaja, v ktorom sa predalo 66,8 milióna tokenov. Investori v tejto fáze si užili 100 % zisky v porovnaní s cenou v 1. etape. Po ukončení kola súkromného predaja je teraz naživo 1. etapa verejného presale FXG, s 51 miliónmi tokenov dostupných za veľmi dostupnú cenu 0,03 dolárov za kus.

Investori, ktorí nakúpia v tejto fáze, budú mať viac ako 33 % zisk v porovnaní s cenou v 2. etape a pravdepodobne viac ako 200 % do času, keď FXG bude spustený za 0,10 dolára. Skutočnosť, že presale je rozdelený do šiestich etáp, umožňuje investorom mať istotu, že budú mať zisk bez ohľadu na to, v ktorej etape sa pripoja.

Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť vstúpiť do sveta prop tradingu s FXGuys. S inovatívnymi funkciami, silnou bezpečnosťou a potenciálom vysokých ziskov, FXG predstavuje zlatú príležitosť pre investorov, ktorí hľadajú nasledujúcu veľkú vec v kryptopriestore.

Webstránka: fxguys.io

Whitepaper: whitepaper.fxguys.io

Sociálne siete: Telegram

Audit

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

Najčítanejšie články

1

Biedronka prekvapuje aj Poliakov. Žasnú nad jej rozhodnutím týkajúcim sa Slovenska

2

Sociálna poisťovňa hľadá ľudí. Okrem platu 2 700 eur ponúka jedinečné benefity

3

Veľká slovenská banka odstaví svoje elektronické služby. Na toto buďte pripravení

4

Vymoženosť, o ktorej Slováci nevedia. Pozrite sa, ako sa dostanete k nižšej faktúre za elektrinu

5

Skupiny Slovákov sa konsolidácia nedotkne. Stačí urobiť jednu zmenu

PR články

Z vrcholu na dno: Neuveriteľný príbeh pádu spoločnosti Intelu

PR články  | 26. septembra 2024

PR článok XTB. Intel, kedysi neotrasiteľný líder v oblasti procesorov, čelí v posledných rokoch dramatickému obratu svojho osudu.

Úpadok spoločnosti Intel

Investujte ako šampión: XTB predstavuje Zlatana Ibrahimovića ako tvár revolúcie vo financiách

Ľuboš Kovár  | 24. septembra 2024 Horúca novinka

Fintech gigant XTB spája sily s futbalovou legendou v prevratnej marketingovej kampani zameranej na investičné riešenia budúcnosti.

XTB predstavuje nového ambasádora značky
Horúca novinka

XTB ohlásilo exkluzívnu novinku: Víta nového ambasádora - Zlatana Ibrahimoviča

PR články  | 23. septembra 2024

XTB, popredná investičná platforma, ktorá nedávno oslávila svoje 20. výročie, prichádza s veľkou novinkou pre svet investovania.

XTB má nového ambasádora