3 najlepšie memecoiny na nákup pred októbrovým rastom

  • Kryptotrh oživuje: Nové projekty sľubujú vysoké zisky zo stakingu memecoinov.
  • Crypto All-Stars, Pepe Unchained a SpongeV2 ponúkajú inovatívne riešenia v kryptosektore.
  • Memecoiny s potenciálom: Nové platformy kombinujú zábavu s finančnými príležitosťami.
Sponzorované články Najlepšie memecoiny na investovanie
Najlepšie memecoiny na investovanie. Zdroj: shutterstock.com/Wirestock Creators

Po menej výraznom období na kryptotrhu svitá na lepšie časy. Makroekonomické faktory naznačujú, že by sme sa už počas októbra mohli dočkať významnejšieho rastu veľkých kryptomien, ale aj drobných memecoinov.

Minulý týždeň centrálna banka USA (Fed) pristúpila k zníženiu úrokových sadzieb o 50 bázických bodov. Išlo o ich prvé zníženie od roku 2020. Akonáhle túto správu oficiálne oznámili, cena Bitcoinu okamžite zareagovala rastom nad 64 000 dolárov.

No za posledný týždeň si aj tie najznámejšie memecoiny udržiavali rast od 5 do 15 %. Preto sa na túto oblasť kryptosféry oplatí upriamiť pozornosť a poobzerať sa po projektoch s perspektívou vysokých ziskov. Po analýze aktuálneho stavu môžeme pred možným októbrovým bull runom pozrieť najmä tri projekty, ktoré sú stále v úvodnej fáze svojho existenčného cyklu.

Ešte väčšie výnosy z memecoinov vďaka platforme Crypto All-Stars

Zisk z vlastnenia memecoinov nemusíte nadobudnúť len vďaka vývoju trhu. Úplne novú príležitosť na pasívny príjem ponúkne projektu Crypto All-Stars, konkrétne jeho platforma MemeVault. Prostredníctvom nej budete môcť stakovať meme coiny ako DOGE, SHIB, PEPE či FLOKI. Za uzamknutie vás projekt odmení natívnym coinom STARS.

Top memecoiny v predpredaji

Top memecoiny v predpredaji. Zdroj: cryptoallstars.io

Ekosystém MemeVault je stále vo vývoji a jeho spustenie tvorcovia naplánovali po ukončení etapy predpredaja. V rámci neho Crypto All-Stars vyzbieral viac ako 1,5 milióna dolárov. Cena jedného tokenu STARS je tak 0,0014593 dolára, no s ďalším postupom predpredaja bude táto cena stúpať.

Staking odmeny

Na staking platforme MemeVault budú môcť investori v prvom štádiu uzamknúť 11 memecoinov. Okrem už spomínaného Dogecoinu, Pepe Coinu či Floki platforma akceptuje aj Bonk, Brett, Turbo alebo Milady. Tokenomika projektu však ráta s ďalším vývojom MemeVault, preto sa budú možnosti stakingu ďalej rozširovať.

Kým sa však bude dať naplno využívať potenciál MemeVault, Crypto All-Stars sprístupnilo aj ďalšiu možnosť pre zisk odmien. Tým je staking zakúpených tokenov STARS. Ak dnes nakúpite a rovno uzamknete svoje STARS, máte šancu zaistiť si ročné výnosy cez 960 %.

Detailné informácie o Crypto All-Stars, platforme MemeVault aj možnosť nákupu tokenu STARS nájdete na webovej stránke projektu.

Navštíviť Crypto All-Starts

Rýchlejšie a lacnejšie transakcie s vlastnou druhou vrstvou Pepe Unchained

Potenciál veľkého zhodnotenia ponúka aj ďalší úplne nový projekt Pepe Unchained. Už podľa tematického spracovania zistíte, že ide o token inšpirovaný žabou tematikou a populárnym meme coinom Pepe.

Projekt Pepe Unchained

Projekt Pepe Unchained. Zdroj: pepeunchained.com/en

Pepe Unchained však vo svojej výbave ponúka oveľa viac. Na trh prichádza s vlastnou druhou vrstvou Pepe Chain, ktorá beží nad blockchainom Ethereum. Vďaka Layer-2 rozhraniu tak Pepe Chain poskytne obchodníkom až 100-násobne rýchlejšie spracovanie transakcií než na primárnej sieti Ethereum. Rýchlejšie prevody tiež znamenajú lacnejšie transakčné poplatky.

Tvorcovia sa rozhodli vytvoriť z tohto Layer-2 blockchainu komplexnú platformu pre aktívnych obchodníkov. Súčasťou je taktiež instantné prepojenie medzi Pepe Chain a Ethereom, čo ešte viac zjednoduší obchodovanie.

Block explorer

Pepe Unchained si zakladá na vysokej úrovni zabezpečenia, preto na svoju sieť implementuje block explorer. Vďaka nemu si budete môcť dohľadať všetky transakcie, ktoré na Layer-2 blockchaine prebehli. Zároveň projekt disponuje nezávislým auditom od Coinsult a SOLIDProof.

Layer-2 sieť Pepe Unchained tak má k dispozícii množstvo technologického priestoru, čo vyhovuje nielen vývojárom z prostredia web 3.0, ale aj tým, ktorí si chcú zaistiť tie najväčšie zisky. Staking pool projektu totiž ponúka až 140 % ročný výnos a to aj po tom, čo sa na predpredaj natívneho tokenu PEPU vyzbieralo cez 14,7 milióna $.

Všetky aktuality z vývoja Pepe Unchained môžete sledovať na Twitteri alebo Telegrame.

Navštíviť Pepe Unchained

SpongeV2 ponúka výnosy zo stakingu a čoskoro aj P2E hry

Čistokrvný meme coin Sponge pokračuje v trajektórii, ktorú reprezentuje jeho druhá verzia. SpongeV2 tak po tom, čo prekonal tržnú kapitalizáciu vyše 140 miliónov dolárov, plánuje zaviesť ďalšiu možnosť ako zarobiť extra tokeny. Tou je play to earn hra Sponge Racer.

Staking projektu sponge v2

Staking projektu sponge v2. Zdroj: sponge.vip

Podľa aktuálnych informácií by hra Sponge Racer mala byť dostupná v platenej aj voľne dostupnej verzii. Princíp hry bude naozaj jednoduchý – snažiť sa vyhrať čo najviac pretekov. Získané body z pretekov sa následne premietnu do tabuľky lídrov. Tí, ktorí budú na špici tohto rebríčka budú mať aj najväčšiu šancu na bonusové tokeny.

Kým však bude P2E hra k dispozícii na stiahnutie, majitelia tokenu SPONGEV2 majú ešte jednu možnosť získať extra výnosy. Tým je staking na sieti Polygon, kde sa momentálne stakuje viac ako 12 a pol miliardy tokenov. Pripojením sa do tohto masívneho staking poolu si môžete prísť na 34 % ročný výnos.

Stačí len zamieriť na oficiálnu webstránku Sponge, pripojiť svoju kryptopeňaženku k nákupnému widgetu a zadať želaný počet tokenov SPONGEV2. Cena za jeden token je dnes 0,000030 $.

Navštíviť SpongeV2

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť.

Najčítanejšie články

1

Populárna banka zvyšuje poplatky. Klienti majú poslednú šancu zrušiť účet bez pokuty

2

Veľká zmena: Žiadna 23 % DPH sa nekoná. Rozhodnutie vlády prekvapilo

3

Veľká slovenská banka mení cenník. Prináša najlepšie úroky na trhu

4

O osude košického U. S. Steel je definitívne rozhodnuté. Ostáva v rukách Japoncov?

5

Vodiči, pripravte sa. Pravidlá sa sprísňujú a kontrolám už neuniknete

PR články

Odvody sa zvýšia, no dávky a dôchodky nie. Skupinu Slovákov čaká náročné obdobie

Karina Daráková  | 1. októbra 2024

Od januára 2024 čaká zamestnancov s vysokými príjmami výrazné zvýšenie odvodov. Napriek tomu sa ich sociálne dávky ani budúce dôchodky nezvýšia.

Odvody sa zvýšia, no dávky a dôchodky nie

Bitcoin hlási rekordné prílevy do spotových ETF

Marek Jendrál  | 1. októbra 2024

Nedávne štatistiky ukazujú silný pozitívny vzťah medzi prílevom do bitcoinových ETF a cenou Bitcoinu. Podľa správy z CryptoNewsLand čistý prílev 12 miliárd dolárov zvýšil cenu Bitcoinu zo 45 000 dolárov na 74 000 dolárov.

Bitcoinové ETF a vysoké prílivy

Z vrcholu na dno: Neuveriteľný príbeh pádu spoločnosti Intelu

PR články  | 26. septembra 2024

PR článok XTB. Intel, kedysi neotrasiteľný líder v oblasti procesorov, čelí v posledných rokoch dramatickému obratu svojho osudu.

Úpadok spoločnosti Intel