Práca alebo splnený sen? Za túto činnosť vám zaplatia 9 000 eur

  • Prihlásiť sa môžete aj vy.
  • Pozrite sa, ako na to.
  • Takúto ponuku si nemôžete nechať ujsť.
Ekonomika Ponúkaná práca vám vie zmeniť život
Ponúkaná práca vám vie zmeniť život. Zdroj: shutterstock.com/oscargutzo

Túžite cestovať po svete a zároveň za to dostať zaplatené? Spoločnosť Shift, známa svojím inovatívnym internetovým prehliadačom, ktorý usporiada všetky aplikácie na jednom mieste, ponúka jedinečnú príležitosť.

Hľadá Chief Nomad Officera (CNO), ktorý bude počas jedného mesiaca cestovať po svete a vytvorí sprievodcu pre digitálnych nomádov. A za túto výnimočnú prácu môžete získať až 9 000 eur.

Táto pozícia, ktorá začína v októbri 2024, Vám umožní vyskúšať si život digitálneho nomáda, pracovať s prehliadačom Shift a zároveň zdieľať svoje zážitky s komunitou. Na túto ponuku upozornil americký Forbes.

Úlohou Chief Nomad Officera bude nielen cestovať, ale aj tvoriť obsah pre blog a sociálne siete spoločnosti, aby inšpiroval ostatných, ktorí túžia po podobnom životnom štýle. Cieľom je vytvoriť sprievodcu pre digitálnych nomádov, ktorí potrebujú praktické rady o tom, ako efektívne pracovať a cestovať zároveň.

Práca na diaľku – nový životný štýl

V uplynulých rokoch práca na diaľku nabrala na popularite, najmä kvôli pandémii. Aj keď sa firmy pomaly vracajú do kancelárií, mnohí zamestnanci zistili, že práca z domu či z akéhokoľvek iného miesta ponúka úplne novú úroveň flexibility. Moderná technológia umožňuje pracovať z ľubovoľného kúta sveta, čo láka čoraz viac ľudí.

Podľa prieskumu spoločnosti FlexJobs85 % mileniálov uviedlo, že by preferovali prácu na diaľku nepretržite. Tento trend nezastaviteľne rastie, a to nielen medzi veľkými spoločnosťami, ale aj menšími firmami, ktoré si uvedomujú, že flexibilné pracovné podmienky môžu zvýšiť produktivitu a spokojnosť zamestnancov.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.

Ako sa stať novým Chief Nomad Officerom?

Ak Vás táto ponuka zaujala, prihlásenie je jednoduché, no konkurencia bude tvrdá. Spoločnosť Shift hľadá niekoho, kto sa vie kreatívne vyjadriť a dokáže zaujať svojim prístupom. Na výberové konanie stačí pridať 60-sekundové video na TikTok alebo Instagram, kde vysvetlíte, prečo práve Vy by ste mali byť novým CNO.

Nezabudnite označiť oficiálny účet Shift a pridať hashtag #ShiftCNO.

Ale čo vlastne zahŕňa táto pozícia?

Nebude to len o pekných fotkách z cestovania. Očakáva sa od Vás tvorba originálneho obsahu, ktorý inšpiruje ďalších nomádov.

Budete pridávať videá, príbehy a postrehy z Vašich ciest, ktoré priblížia zážitky a skúsenosti z rôznych kútov sveta. Tento obsah bude slúžiť ako inšpirácia pre ostatných, ktorí túžia po rovnakom životnom štýle.

Ktoré krajiny môžete navštíviť?

Ak potrebujete inšpiráciu, kde začať svoju cestu, rebríček najlepších krajín pre digitálnych nomádov na rok 2024 Vám môže pomôcť. Na vrchole tohto rebríčka stojí Španielsko, za ním nasledujú Holandsko, Nórsko, Estónsko, Rumunsko, Malta, Portugalsko, Kanada, Maďarsko a Francúzsko.

Tieto destinácie sú ideálne pre tých, ktorí chcú spojiť prácu a cestovanie – ponúkajú kvalitnú infraštruktúru, rýchly internet a otvorenú spoločnosť.

Spoločnosť Shift Vám preplatí všetky cestovné náklady, aby ste sa mohli sústrediť na tvorbu zaujímavého a inšpiratívneho obsahu pre ďalších digitálnych nomádov.

Prečo práve vy?

Táto pozícia ponúka nielen cestovanie, ale aj možnosť ukázať svetu, že práca a cestovanie môžu ísť ruka v ruke. Môžete získať nové zážitky, spoznať nové kultúry a rozšíriť svoje obzory. Vaša schopnosť prepojiť prácu a zábavu môže inšpirovať tisíce ďalších ľudí, aby vyskúšali životný štýl digitálneho nomáda.

Ak Vás láka predstava práce z odľahlých miest, teraz je ten správny čas konať. Prihláste sa, ukážte, čo vo vás je, a možno práve vy získate túto neopakovateľnú príležitosť.

Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.

Najčítanejšie články

1

Biedronka prekvapuje aj Poliakov. Žasnú nad jej rozhodnutím týkajúcim sa Slovenska

2

Sociálna poisťovňa hľadá ľudí. Okrem platu 2 700 eur ponúka jedinečné benefity

3

Veľká slovenská banka odstaví svoje elektronické služby. Na toto buďte pripravení

4

Vymoženosť, o ktorej Slováci nevedia. Pozrite sa, ako sa dostanete k nižšej faktúre za elektrinu

5

Skupiny Slovákov sa konsolidácia nedotkne. Stačí urobiť jednu zmenu

PR články

Z vrcholu na dno: Neuveriteľný príbeh pádu spoločnosti Intelu

PR články  | 26. septembra 2024

PR článok XTB. Intel, kedysi neotrasiteľný líder v oblasti procesorov, čelí v posledných rokoch dramatickému obratu svojho osudu.

Úpadok spoločnosti Intel

Investujte ako šampión: XTB predstavuje Zlatana Ibrahimovića ako tvár revolúcie vo financiách

Ľuboš Kovár  | 24. septembra 2024 Horúca novinka

Fintech gigant XTB spája sily s futbalovou legendou v prevratnej marketingovej kampani zameranej na investičné riešenia budúcnosti.

XTB predstavuje nového ambasádora značky
Horúca novinka

XTB ohlásilo exkluzívnu novinku: Víta nového ambasádora - Zlatana Ibrahimoviča

PR články  | 23. septembra 2024

XTB, popredná investičná platforma, ktorá nedávno oslávila svoje 20. výročie, prichádza s veľkou novinkou pre svet investovania.

XTB má nového ambasádora