5 altcoinov, ktoré musia sledovať investori do Solany

Sponzorované články Altcoiny, ktoré musia sledovať investori do Solany
Altcoiny, ktoré musia sledovať investori do Solany. Zdroj: CYBRO
BitmarketsBitmarkets

PR článok CYBRO.  Solana investori, ktorí hľadajú ďalšiu veľkú príležitosť, budú chcieť venovať pozornosť piatim sľubným altcoinom. Tieto skryté klenoty vykazujú potenciál na masívny rast a mohli by ponúknuť značné výnosy. Udržte si náskok na neustále sa vyvíjajúcom trhu s kryptomenami tým, že zistíte, ktoré mince sú pripravené prudko rásť.Zistite, ktoré digitálne aktíva sú pripravené na výrazný rast.

Predpredaj CYBRO stúpa nad 1,8 milióna

CYBRO púta pozornosť kryptoveľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenu rýchlo stúpa nad 1,8 milióna dolárov. Táto špičková NeoBanka ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov za akýchkoľvek trhových podmienok.

Odborníci predpovedajú potenciálnu návratnosť investícií vo výške 1200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii v predpredaji za cenu len 0,03 USD za kus. Tento vzácny, technologicky pokročilý projekt už prilákal prominentné krypto veľryby a influencerov, čo svedčí o veľkej dôvere a záujme.

Okrem tokenov CYBRO zavádza aj špeciálne body, ktoré investorom ponúkajú ešte viac príležitostí. Držitelia týchto bodov sa automaticky zúčastnia na CYBRO Airdrope, kde čím viac bodov budete mať, tým viac tokenov dostanete. CYBRO distribuuje týždenne až 1 milión Bodov, ktoré možno získať investovaním do DeFi Vaults v aplikácii CYBRO

Držitelia tokenov CYBRO si budú môcť užívať lukratívne odmeny za stakovanie, exkluzívne airdropy, cashback z nákupov, znížené poplatky za obchodovanie a požičiavanie a robustný poistný program v rámci platformy.

Keďže v tomto predpredaji je k dispozícii len 21 % z celkového počtu tokenov a približne 80 miliónov sa už predalo, ide o jedinečnú príležitosť pre dôvtipných investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

>>>Pridajte sa k CYBRO <<<

Toncoin sa chystá na býčiu vlnu do altcoinovej sezóny

Toncoin (TON), ktorý sa zrodil z ambícií spoločnosti Telegram, vytvára vlny v krypto svete. Ako natívna minca The Open Network ponúka decentralizovanú, open-source blockchainovú platformu rozšírenú o konsenzus proof-of-stake. To znamená, že sľubuje lepšiu škálovateľnosť a spoľahlivosť. Projekt, ktorý bol pôvodne zastavený na základe súdneho príkazu, teraz prosperuje pod dohľadom nadácie TON Foundation. Jeho zameranie na rýchle, bezpečné a nízko spoplatnené transakcie ho robí atraktívnym. Predpovede cien naznačujú výrazný nárast s možným maximom 30,30 USD v roku 2025. Ak budú býčie trendy na trhu pokračovať, Toncoin by mohol byť kľúčový v očakávanej altcoinovej sezóne.

Ondo Finance: Premostenie tradičného a blockchainového sveta

Spoločnosť Ondo Finance vytvára vlny tým, že spája tradičné financie s blockchainom. Premieňa stabilné aktíva generujúce príjem na tokeny. Tým otvára dvere viacerým ľuďom k prístupu ku kvalitným finančným produktom.Ondo má dve hlavné časti: tím pre správu aktív, ktorý vytvára tokenové produkty, a technický tím, ktorý pracuje na protokoloch DeFi. Tým sa zvyšuje funkčnosť ich ponuky. Spolupracujú so známymi subjektmi, ako je BlackRock, a na bezpečné uloženie aktív využívajú Coinbase. Ondo si tiež veľmi zakladá na transparentnosti a dodržiavaní predpisov. Ich produkt USDY kombinuje vlastnosti stablecoinov s výnosmi. Je krytý americkými štátnymi pokladničnými poukážkami a bankovými vkladmi. To poukazuje na odhodlanie spoločnosti Ondo poskytovať kvalitné a regulované možnosti pre investorov mimo USA.

Jupiter (JUP) sa chystá na rast s Airdrop a rozšírenou ponukou DeFi

Spoločnosť Jupiter (JUP) vytvára vlny vo svete decentralizovaného financovania (DeFi), pričom pôsobí najmä na blockchaine Solana. Vyniká ako celosvetovo populárny agregátor DEX, ktorý sa zameriava na bezproblémové výmeny tokenov a správu stablecoinov. Jupiter rozšíril svoju pôsobnosť o perpetual futures a zavádza decentralizovaný stablecoin na riešenie problémov s úschovou. Nadchádzajúci airdrop 31. januára 2024 vyvoláva vzrušenie, keďže jedna miliarda tokenov JUP bude čoskoro distribuovaná do takmer 955 000 peňaženiek. To je v súlade s cieľmi spoločnosti Jupiter posilniť svoj ekosystém a správu prostredníctvom tokenov JUP, čo načrtáva jej rastúcu úlohu v DeFi a jej sľubnú budúcnosť.

Ekosystémový token Polygon: Na vlnách novej krypto éry

Token Polygon Ecosystem (POL) poháňa operácie v celej sieti Polygon. Zohráva dôležitú úlohu pri stakovaní, držiteľom umožňuje zabezpečiť sieť a získavať odmeny. POL tiež umožňuje držiteľom podieľať sa na riadení, čím formuje budúcnosť siete. Odomyká špeciálne služby a funkcie v rámci ekosystému Polygon. Keďže sieť rastie, užitočnosť POL by mohla zvýšiť dopyt a potenciálne ovplyvniť jej hodnotu. Token odráža trendy pozorované v minulých altcoinových sezónach. Hoci vykazuje potenciál, pred angažovaním sa v ňom je nevyhnutné zvážiť všetky faktory. S vývojom kryptografického prostredia môže POL ponúknuť zaujímavé príležitosti spojené s jeho rozšíreným využitím a rozvojom siete.

Záver

CYBRO, nová platforma DeFi fungujúca na blockchaine Blast, ponúka výraznú investičnú príležitosť. Vďaka pokročilej agregácii výnosov na báze umelej inteligencie môžu investori efektívne maximalizovať svoje zisky.CYBRO poskytuje lukratívne odmeny za stakovanie, exkluzívne airdropy a cashback z nákupov. Vklady a výbery sú bezproblémové, čo zabezpečuje hladký používateľský zážitok. Platforma kladie dôraz na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a vysokú kvalitu. Napriek atraktívnym vyhliadkam mincí, ako sú TON, ONDO, JUP a POL, sú považované za mince s menším krátkodobým potenciálom. Naproti tomu CYBRO priťahuje silný záujem krypto veľrýb a influencerov, čo ho v súčasnom býčom období stavia do pozície veľmi sľubného projektu.

Web CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

Najčítanejšie články

1

Vodičov na diaľniciach mätie zvláštna značka. Takmer nikto netuší, čo znamená

2

Pripravte si hotovosť. Veľká banka vypne bankomaty, platobné karty aj online bankovníctvo

3

Čoskoro príde krach. Využite nákup za nízke ceny, odporúča expert

4

Na diaľnici obmedzili rýchlosť len pre jednu kategóriu vozidiel. Je to forma šikany?

5

Obľúbená značka áut sťahuje z trhu zhruba 150 000 vozidiel. Hrozí riziko požiaru

PR články

Zlato poletí nahor, pretože investori opustia akciový trh

Marek Rodák  | 14. septembra 2024

Zlato chytá pozitívny kurz. Nedávna predpoveď analytika naznačuje, že cena zlata by mohla čoskoro dosiahnuť úroveň 2 950 USD za uncu.

Zlato porastie na nové maximá

Investičný pohľad na Apple: Budú nové iPhony s AI stačiť?

PR články  | 12. septembra 2024

PR článok XTB. Apple je aktuálne najväčšou spoločnosťou na svete. S trhovou kapitalizáciou cez 3,3 bilióna dolárov dlhodobo patrí k najobľúbenejším spoločnostiam nielen v rámci svojich technologických produktov, ale aj medzi akciovými investormi.

Apple predstavil vlastnú víziu AI

Margex - Revolučná kryptoburza, ktorá ťa prekvapí svojimi funkcionalitami

Marek Jendrál  | 5. septembra 2024

Margex sa považuje za jednu z najjednoduchších kryptomenových búrz, čo ocenia nielen začiatočníci, ale aj profesionálni obchodníci.

Komplexná kryptomenová burza Margex