Veľká poisťovňa ponúka klientom špeciálnu akciu: Zdravotné benefity a zľava na PZP

  • Slováci, ktorí sú poistení v Unione, môžu slušne ušetriť.
  • Okrem benefitov v oblasti zdravotnej starostlivosti im poisťovňa ponúka aj zľavu na PZP.
Novinky Poisťovňa Union ponúka klientom zľavu na PZP
Poisťovňa Union ponúka klientom zľavu na PZP. Zdroj: shutterstock.com/waraphotWapakphet/krakenimages
BitmarketsBitmarkets

Union zdravotná poisťovňa prináša svojim klientom atraktívnu ponuku. Okrem širokej škály zdravotníckych výhod môžu využiť aj špeciálnu zľavu na povinné zmluvné poistenie (PZP) motorových vozidiel.

Union zdravotná poisťovňa

Union poskytuje Slovákom komplexnú zdravotnú starostlivosť a svojim poistencom prináša množstvo výhod. Medzi hlavné benefity patria rôzne bezplatné preventívne vyšetrenia, zľavy na vybrané zdravotnícke služby či prístup k špecializovaným programom starostlivosti o zdravie.

Poistenci majú napríklad možnosť bezplatného očkovania proti chrípke alebo HPV vírusom, čo prispieva k ochrane ich zdravia. Union ponúka tiež zľavy na liečebné kúry, rekreačné pobyty a relaxačné procedúry, čo motivuje ľudí starať sa o svoje fyzické a psychické zdravie.

Slováci, ktorí sú poistení v Unione, majú nárok na bezplatné vyšetrenie cholesterolu pri každej preventívnej prehliadke. Poisťovňa poskytuje dokonca príspevok vo výške 1 200 eur na umelé oplodnenie či 200-eurovú zľavu na vyšetrenie DNA.

Union uvádza:

Sme zdravotná poisťovňa s najširšou ponukou zdravotných benefitov na slovenskom trhu. Máme vynikajúce výhody a zľavy pre všetkých, malých aj veľkých, ženy aj mužov.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.
Späť
Strana 1/2Ďalej
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.