Platíte mobilom? Použite virtuálnu kartu a najväčšia banka vás možno štedro odmení

  • Slovenská sporiteľňa zaradí do súťaže všetkých klientov, ktorí platia virtuálnou kartou.
  • Banka daruje šťastlivcom luxusné dovolenky za tisíce eur.
Novinky Za platby virtuálnou kartou rozdáva slovenská banka dovolenky
Za platby virtuálnou kartou rozdáva slovenská banka dovolenky. Zdroj: shutterstock.com/Achira22/ViDI Studio
BitmarketsBitmarkets

Najväčšia slovenská banka chce podporiť vyžívanie virtuálnych kariet. Pre svojich klientov preto pripravila zaujímavú súťaž o hodnotné ceny. Banka do súťaže zapojí klientov automaticky, ak splnia jej podmienky. Tí, na ktorých sa usmeje šťastie, získajú luxusnú dovolenku za tisíce eur.

Banka chce podporiť vyžívanie virtuálnych kariet

Slovenská sporiteľňa vo svojej správe oznámila klientom:

Vyhlasujeme súťaž pre držiteľov virtuálnej karty, v ktorej sa aj vy môžete uchádzať až o 5 skvelých cestovateľských cien s otvorenou letenkou. Je len na vás, či ich využijete na parádnu lyžovačku, exotiku v zime alebo letnú oddychovku na pláži.

Slovenská sporiteľňa rozdá luxusné dovolenky

Hlavnou cenou v súťaži s virtuálnou kartou je luxusná dovolenka v hodnote 5 000 eur podľa vlastného výberu. Ďalší štyria šťastlivci môžu získať dovolenky za 1 000 eur, taktiež podľa vlastného výberu.

Banka odmení aj stovku ďalších súťažiacich. Tí dostanú 50-eurové poukážky na nákup vo vybraných obchodoch. Patrí medzi ne Alza, Lidl, Intersport, dm drogerie markt a Slovnaft.

Podmienky súťaže

Do súťaže sa zaradíte automaticky, ak v čase jej trvania od 1. septembra do 30. septembra 2024 zaplatíte v kamenných obchodoch alebo na internete aspoň 5-krát svojou virtuálnou kartou.

Klienti Slovenskej sporiteľne môžu svoje šance znásobiť počtom platieb. Banka zaradí do žrebovania každých 5 platieb virtuálnou kartou.

Ak vo svojej mobilnej peňaženke virtuálnu kartu ešte nemáte, pridáte si ju tam veľmi jednoducho: V aplikácii George kliknete na tri bodky vedľa vašej virtuálnej karty a následne si ju pridáte do peňaženky.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.
Späť
Strana 1/2Ďalej
Autor:
Nikola Litvinová
Nikola Litvinová

Vyštudovala odbor financie a intenzívne sa venuje investovaniu. Analytickým okom sleduje svetové aj domáce ekonomické dianie. Zaujíma sa nie len o kryptomeny, ale rovnako aj o tradičné finančné trhy. Baví ju vytvárať pútavý obsah, ktorý prináša čitateľom skutočnú hodnotu.

Najčítanejšie články

1

Vodičov na diaľniciach mätie zvláštna značka. Takmer nikto netuší, čo znamená

2

Pripravte si hotovosť. Veľká banka vypne bankomaty, platobné karty aj online bankovníctvo

3

Obľúbená značka áut sťahuje z trhu zhruba 150 000 vozidiel. Hrozí riziko požiaru

4

Čoskoro príde krach. Využite nákup za nízke ceny, odporúča expert

5

Na diaľnici obmedzili rýchlosť len pre jednu kategóriu vozidiel. Je to forma šikany?

PR články

Zlato poletí nahor, pretože investori opustia akciový trh

Marek Rodák  | 14. septembra 2024

Zlato chytá pozitívny kurz. Nedávna predpoveď analytika naznačuje, že cena zlata by mohla čoskoro dosiahnuť úroveň 2 950 USD za uncu.

Zlato porastie na nové maximá

Investičný pohľad na Apple: Budú nové iPhony s AI stačiť?

PR články  | 12. septembra 2024

PR článok XTB. Apple je aktuálne najväčšou spoločnosťou na svete. S trhovou kapitalizáciou cez 3,3 bilióna dolárov dlhodobo patrí k najobľúbenejším spoločnostiam nielen v rámci svojich technologických produktov, ale aj medzi akciovými investormi.

Apple predstavil vlastnú víziu AI

Margex - Revolučná kryptoburza, ktorá ťa prekvapí svojimi funkcionalitami

Marek Jendrál  | 5. septembra 2024

Margex sa považuje za jednu z najjednoduchších kryptomenových búrz, čo ocenia nielen začiatočníci, ale aj profesionálni obchodníci.

Komplexná kryptomenová burza Margex