Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Chcete v najbližšej dobe využiť balíkoboxy? Kvôli modernizácii bude viacero z nich odstavených

  • Balíkoboxy od Slovenskej pošty čaká plánovaná modernizácia.
  • Nahrá sa do nich nový informačný systém.
  • Ten prinesie viacero výhod, napríklad podanie zásielky.
Off topic Situácia s balíkoboxmi môže byť zložitejšia
Situácia s balíkoboxmi môže byť zložitejšia. Zdroj: shutterstock.com/Phanphen Kaewwannarat/Korawat photo shoot
BitmarketsBitmarkets

Mnoho Slovákov a zákazníkov Slovenskej pošty si obľúbilo doručovanie cez tzv. balíkoboxy. Ide o veľmi jednoduché riešenie, navyše nemusíte čakať na kuriéra. Teraz však pošta chystá veľkú modernizáciu. O téme informoval portál oPeniazoch.

Balíkoboxy sú veľmi výhodné aj pri nákupe tovaru z internetových obchodov, navyše je to lacnejšie riešene ako kuriérska služba. Tovar si tiež vyzdvihnete vtedy, keď to vám bude vyhovovať.

Slovenská pošta sa ale rozhodla, že chce sieť balíkoboxov inovovať, a zvýšiť tak svojim zákazníkom komfort. Konkrétne sa bude jednať o 72 balíkoboxov, ktoré čaká nahranie nového informačného systému.

Balíkoboxy prejdú rekonštrukciou

Balíkoboxy prejdú rekonštrukciou. Zdroj: shutterstock.com/Robson90

Ten by mal podľa dostupných informácií zabezpečiť to, že cez balíkobox sa nebudú dať zásielky už len vyzdvihnúť, ale aj podávať, čo by odbremenilo mnohé fyzické pobočky Slovenskej pošty.

Nejde však len o podaj zásielok, pretože sa k tomu pridáva aj možnosť ich vrátenia či prehľadnejšieho výberu.

Slovenská pošta zároveň oznámila, že na starších balíkoboxoch ruší tlačenie papierového potvrdenia. To príde po novom elektronicky na emailovú adresu. Touto modernizáciou sa zníži spotreba papiera, čo vedie k ekologickejšej ceste.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah
Finančné rozdielové zmluvy sú zložité nástroje a sú spojené s vysokým rizikom rýchlych finančných strát v dôsledku pákového efektu. Na 76 % účtov retailových investorov dochádza k finančným stratám pri obchodovaní s finančnými rozdielovými zmluvami u tohto poskytovateľa. Mali by ste zvážiť, či chápete, ako finančné rozdielové zmluvy fungujú, a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko, že utrpíte finančné straty.
Späť
Strana 1/2Ďalej
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: oPeniazochTAGY:
Autor:
Michal Sobek
Michal Sobek

Vyštudoval odbor masmediálne štúdia. Od skončenia školy sa venuje redaktorstvu, pričom okrem technológií aktívne sleduje aj politické dianie, ktoré s jeho témami často úzko súvisí.