Mobil reklama GuardiannnPC reklama Guardiannn

Porovnali sme najpopulárnejšie investičné stratégie pre kryptomeny. Tu je víťaz

  • Predstavujeme vám 6 najpopulárnejších stratégií na trhu kryptomien.
  • Vybrali sme pre vás tú najlepšiu, vhodnú pre každého.
  • Ideálnou platformou na kúpu kryptomien je BITmarkets.
PR články Najlepšie stratégie pre obchodovanie s kryptomenami
Najlepšie stratégie pre obchodovanie s kryptomenami. Zdroj: shutterstock.com/Stock 4you/Who is Danny
BitmarketsBitmarkets

Na to, aby ste čo najúspešnejšie eliminovali z obchodovania emócie, je potrebné dodržiavať vopred stanovenú stratégiu. Avšak, vybrať si tú najlepšiu vôbec nemusí byť jednoduché. Existuje ich mnoho a každému môže vyhovovať iný prístup. Záleží to aj od vzťahu k riziku a osobných preferencií.

V tomto článku sa zameriame na najpopulárnejšie kryptomenové stratégie a porovnáme si ich výhody a nevýhody. Taktiež si povieme, ktorá stratégia je najlepšia pre väčšinu investorov. Tieto stratégie môžete implementovať bez ohľadu na časový rámec – teda ako dlhodobo, tak aj z krátkodobého hľadiska.

Kryptomeny môžu čoskoro výrazne stúpnuť

Výhodou stratégií je, že ich môžete kombinovať. Nemusíte sa držať striktne iba jednej, ale viete si napríklad rozložiť kapitál na viacero stratégií. Ceny kryptomien sa totiž hýbu extrémne rýchlo a bola by škoda neprispôsobovať týmto pohybom aj strategické rozhodnutia.

TIP Nakúpte kryptomeny tesne pred ďalším cenovým rastom

Rast kryptomien

Kryptomeny v blízkej budúcnosti zrejme opäť zaznamenajú extrémne zhodnotenie, a preto by si mali investori dopredu určiť, akú stratégiu budú pri svojom obchodovaní nasledovať.

Bitcoinové cykly

Bitcoinové cykly. Zdroj: TradingView

Pamätajte, že strategické obchodovanie kryptomien je dostupné pre každého. Ukážeme si veľmi jednoduché stratégie, pričom na niektoré z nich nepotrebujete dlhoročné skúsenosti. Napriek tomu je obchodovanie kryptomien samé o sebe rizikové a mali by ste investovať iba také peniaze, o ktoré si môžete dovoliť prísť.

Okrem rôznych prístupov k obchodovaniu si ukážeme aj obchodnú platformu, kde je v súčasnosti výhodné kryptomeny nakupovať, a uplatňovať tieto stratégie. Trh je na pokraji ďalšieho exponenciálneho rastu, a preto je práve teraz čas, aby ste to využili.

92%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Bitmarkets a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah
0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: BITmarketsTAGY:
Autor:
Marek Jendrál
Marek Jendrál

Vyštudoval financie, bankovníctvo a investovanie. O kryptomeny sa zaujíma od roku 2015. V článkoch sa špecializuje na technickú analýzu a sieťové dáta z blockchainu.