Bluntz presne predpovedal dno Bitcoinu v 2018. Teraz opäť predpovedá zmenu

  • Bitcoin robí investorom v poslednom čase vrásky na čele.
  • Analytik však prináša pozitívnu predpoveď.
  • Treba sa údajne pripraviť na rast.
Novinky Analytik Bluntz predpovedá rast Bitcoinu
Analytik Bluntz predpovedá rast Bitcoinu. Zdroj: shutterstock.com/Mer_Studio
BitmarketsBitmarkets

V kryptosvete je meno Bluntz väčšine nadšencov či investorov pomerne známe. Tento analytik, známy tým, že dokázal presne predpovedať dno Bitcoinu v roku 2018, znovu upútal pozornosť svojimi najnovšími komentármi.

Podľa jeho názoru Bitcoin vstupuje do novej fázy rastu, čo by mohlo byť ideálnym časom na investovanie do kryptomien.

Bluntz v tom má jasno

Ak ste doteraz váhali nad investovaním do kryptomien, Bluntzove slová môžu byť presne tým impulzom, ktorý ste potrebovali.

Bluntzova teória

Podľa jeho analýzy Bitcoin práve dokončil ABC korekčnú vlnu. To podľa Teórie Elliottových vĺn naznačuje, že trend sa môže otočiť smerom nahor, vysvetľuje Coin Engineer. Táto teória, ktorú Bluntz úspešne využíva, predpokladá, že po trojvlnovej korekcii aktíva v rastovom trende zvyčajne začínajú nový rast.

Okrem Bitcoinu Bluntz zdôrazňuje aj potenciál Etherea, ktoré podľa jeho slov vykazuje známky prípravy na veľký prelom. Ethereum sa momentálne nachádza v rastúcom trojuholníkovom vzore, čo podľa technických analytikov často signalizuje blížiaci sa býčí trh. Ak sa tieto predpovede naplnia, investori môžu očakávať výrazné zhodnotenie svojich investícií.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Je teraz teda vhodný čas na nákup kryptomien? Ak dáme na Bluntzovu analýzu, odpoveď môže byť áno. No konečné rozhodnutie je na vás. Svet kryptomien prináša výzvy, ale aj príležitosti, a úspech v tomto prostredí závisí od vašej pripravenosti, trpezlivosti a strategického myslenia.

Altcoinová sezóna?

Bitcoin, kedysi neohrozený líder kryptomenového trhu, začína strácať svoju dominantnú pozíciu. Tento pokles môže otvoriť dvere pre altcoiny, ako sú Ethereum a Solana, ktoré začínajú priťahovať čoraz väčšiu pozornosť investorov, písali sme.

Podiel Bitcoinu na celkovej trhovej kapitalizácii kryptomien, známy ako dominancia BTC, sa ocitá na kritickej úrovni. Ak bude tento trend pokračovať, altcoiny by mohli zaznamenať výrazný rast. Z historického hľadiska platí, že keď dominancia Bitcoinu klesá, altcoiny majú tendenciu stúpať na hodnote.

Dve alternatívy

Ethereum a Solana, dva z najvýznamnejších altcoinov, sa momentálne nachádzajú v hľadáčiku investorov. Hoci sa niektoré ukazovatele pre tieto kryptomeny momentálne nevyvíjajú priaznivo, existujú náznaky, že by mohli čoskoro zažiť nárast.

Ethereum má na svojej strane silnú podporu dlhodobých investorov, čo môže viesť k pozitívnemu vývoju cien. Solana, aj napriek krátkodobým poklesom, vykazuje dlhodobý potenciál, ktorý by mohol priniesť značné zhodnotenie.

Pre tých, ktorí zvažujú investíciu do altcoinov, je teraz dôležité sledovať vývoj dominancie BTC. Ak bude naďalej klesať, altcoinová sezóna môže byť skutočne za dverami.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Coin EngineerTAGY:
Autor:
Vanessa Massayova
Vanessa Massayova

Pochádza z Bratislavy, kde vyštudovala ruské a východoeurópske štúdiá na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského. Žurnalistika bola najskôr iba jej hobby, neskôr sa však stala redaktorkou v Startitup. Teraz sa v Kryptomagazíne venuje aktualitám a zaujímavým témam.