Prudký pokles Bitcoinu nie je dôvod na paniku. Tieto kryptomeny vám pomôžu prečkať ťažké časy

Sponzorované články Tieto kryptomeny vám pomôžu prečkať ťažké časy
Tieto kryptomeny vám pomôžu prečkať ťažké časy. Zdroj: CYBRO
BITmarketsBITmarkets

PR článok CYBRO.  Bitcoin zaznamenal prudký pokles na 52 000 dolárov, napriek tomu nie je dôvod na obavy. Článok odhaľuje sľubné kryptomeny pripravené prežiť búrku a potenciálne priniesť zisky. Objavte, ktoré mince sú pripravené na rast uprostred turbulencií na trhu.

Predpredaj CYBRO sa vyšplhal nad 1,5 milióna dolárov

CYBRO púta pozornosť krypto veľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenu rýchlo stúpa nad 1,5 milióna dolárov. Táto špičková platforma DeFi ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov za akýchkoľvek trhových podmienok.

Odborníci predpovedajú potenciálnu návratnosť investícií vo výške 1200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii v predpredaji za cenu len 0,03 USD za kus. Tento vzácny, technologicky pokročilý projekt už prilákal prominentné krypto veľryby a influencerov, čo svedčí o veľkej dôvere a záujme.

Predpredaj CYBRO

Predpredaj CYBRO. Zdroj: CYBRO

Držitelia tokenov CYBRO si budú môcť užívať lukratívne odmeny za stakovanie, exkluzívne airdropy, cashback z nákupov, znížené poplatky za obchodovanie a požičiavanie a robustný poistný program v rámci platformy.

Keďže v tomto predpredaji je k dispozícii len 21 % z celkového počtu tokenov a približne 64 miliónov sa už predalo, ide o jedinečnú príležitosť pre dôvtipných investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

>>>Pridajte sa k CYBRO<<<

Spoločnosť Arkham (ARKM) je sľubná aj napriek nedávnym poklesom trhu

Napriek tomu, že Bitcoin a Ethereum v poslednom čase klesli o 24 % až 30 %, Arkham (ARKM) sa pohybuje v zaujímavom cenovom pásme od 0,76 USD do 1,35 USD. Súčasná pozícia mince ukazuje potenciál pre krátkodobý rast, pričom bojuje o prelomenie úrovne odporu 1,72 USD. Ak sa dynamika zvýši, mohla by vzrásť na 2,31 USD, čo predstavuje pôsobivý nárast o približne 70 %. ARKM sa drží na stabilnej úrovni so 6-mesačným ziskom 73,12 %. Ukazovateľ RSI na úrovni 51,15 naznačuje vyvážené obchodné podmienky a MACD na úrovni 0,02 naznačuje potenciálny pohyb smerom nahor. Súčasný prepad hlavných kryptomien by mohol byť pre investorov príležitosťou nájsť príležitosti v sľubnom trende ARKM.

SafePal (SFP) vykazuje potenciál uprostred širšieho poklesu kryptomien

SafePal (SFP) sa v súčasnosti pohybuje na úrovni 0,73 až 0,80 USD, a to aj napriek nedávnym poklesom hlavných kryptomien, ako sú Bitcoin a Ethereum. SafePal preukázal odolnosť, pričom jeho cena za posledný mesiac klesla len o necelých 7 %. Najbližšia rezistencia sa nachádza na úrovni 0,83 USD, pričom najsilnejšia podpora je na úrovni 0,71 USD. Minca má 6-mesačnú zmenu ceny o 12 %, čo naznačuje jej rastový potenciál. S 10-dňovým SMA na úrovni 0,78 USD a 100-dňovým SMA na úrovni 0,77 USD má dobré predpoklady na rast. Index RSI je stabilný na úrovni 52,27. Uprostred poklesu trhu by mohol byť vhodný čas na hľadanie príležitostí v spoločnosti SafePal.

Spoločnosť Maker (MKR) je pripravená na rast napriek nedávnemu poklesu trhu

Spoločnosť Maker (MKR) vykazuje pri súčasnej volatilite trhu cenové rozpätie od 1879 USD do 2682 USD. Napriek nedávnemu poklesu cien bitcoinu a etherea o 24 % až 30 % môže byť výborný čas na hľadanie príležitostí v MKR. Index relatívnej sily (RSI) na úrovni 44,49 naznačuje, že sa blíži k prepredaným úrovniam, čo naznačuje potenciál rastu. Najbližšia úroveň rezistencie sa nachádza okolo 3196 USD a ponúka potenciálny rast až o 19 %, zatiaľ čo ďalšia rezistencia sa nachádza v blízkosti hodnoty 399 USD, čo predstavuje rast o viac ako 48 %. Historické modely a jednoduché kĺzavé priemery naznačujú, že MKR by sa mohla odraziť, čo z nej robí sľubnú perspektívu pre investorov, ktorí chcú využiť súčasný pokles.

Odolnosť spoločnosti Kaspa žiari uprostred poklesu trhu, očakáva silný rastový potenciál

Spoločnosť Kaspa (KAS) vykazuje odolnosť s aktuálnou cenou v rozmedzí od 15 do 20 centov. Napriek nedávnemu prepadu má Kaspa za posledných šesť mesiacov citeľný 40 % nárast. Najbližšia úroveň podpory sa nachádza na úrovni 14 centov, zatiaľ čo kľúčová rezistencia je na úrovni 22 centov. Ak bude dynamika pokračovať, prelomenie hranice 22 centov by mohlo viesť k cieľu 27 centov, čo predstavuje potenciálny nárast o 35 % oproti súčasnej úrovni. Index relatívnej sily (RSI) sa nachádza na neutrálnej úrovni okolo 54, čo naznačuje vyrovnanú náladu na trhu. Vzhľadom na nedávny pokles hodnoty Bitcoinu a Etherea by teraz mohol nastať vhodný okamih na preskúmanie potenciálu Kaspa. Býčie ukazovatele napriek širšej negativite trhu naznačujú ziskové príležitosti.

Záver

ARKM, SFP, MKR a KAS majú menší krátkodobý potenciál. CYBRO, špičková platforma DeFi, ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti. Jej agregácia výnosov poháňaná umelou inteligenciou na blockchaine Blast zvyšuje výnosy. Funkcie, ako sú lukratívne odmeny za staking, exkluzívne airdropy a cashback pri nákupoch, poskytujú vynikajúci používateľský zážitok. CYBRO zabezpečuje bezproblémové vklady a výbery, pričom kladie dôraz na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a kvalitu. Vyniká ako sľubný projekt so silným záujmom zo strany krypto veľrýb a influencerov.

Web CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: