Tieto kryptomeny sú podľa odborníka pripravené na explozívny rast

Sponzorované články Kryptomeny pripravené na explozívny rast
Kryptomeny pripravené na explozívny rast. Zdroj: BlastUP
BITmarketsBITmarkets

PR článok BLASTUP. Objavte, ktoré digitálne meny majú potenciál prudko zvýšiť svoju hodnotu. Postrehy špičkových odborníkov odhaľujú mince, ktoré by mohli zaznamenať obrovské zisky. Tento článok odhaľuje výbery kryptomien pripravených na mimoriadny rast. Ponorte sa a zistite, ktoré tokeny sú pripravené na nevídané výnosy.

Odpočítavanie do BlastUP TGE: Posledná šanca kúpiť BLASTUP za drobné

Poznačte si termín. Očakávaná udalosť generovania tokenov BlastUP (TGE) sa uskutoční 7. augusta. Skorí držitelia tokenov BLASTUP, ktorí si ich zaobstarali počas predpredaja ukončeného v máji, netrpezlivo očakávajú zhodnotenie svojich podielov o minimálne 40 %.

Token BLASTUP sa považuje za kryptomenu s vysokým potenciálom rastu. Môže sa pochváliť vysokou využiteľnosťou na BlastUP, základnom launchpade v ekosystéme Blast, ktorý sa venuje urýchľovaniu rastu a úspechu kryptografických startupov. Po získaní pôsobivej sumy 8 miliónov USD počas predpredaja sa BlastUP môže pochváliť prosperujúcou komunitou takmer 20 000 držiteľov. Jediný spôsob, ako teraz získať token BLASTUP za predpredajnú cenu, je zakúpiť si Blastbox V2.

>> Posledná šanca kúpiť token BLASTUP za najlepšiu cenu! <<

Blastbox je unikátny loot box obsahujúci 2 000 tokenov BLASTUP – minimálne množstvo potrebné na získanie BlastUP Pass. Navyše obsahuje Booster Points, špeciálne žetóny, ktoré BlastUP používa na podporu svojej komunity.

Tí, ktorí si kúpia aspoň 10 BlastBoxov, si odomknú ešte viac privilégií:

  • Účasť v tombole o NFT 2. úrovne.
  • Účasť na odovzdávaní žetónov.
  • Členstvo v klube BlastUP.

Do konca predaja BlastBoxov zostáva už len niekoľko dní, a preto máte poslednú príležitosť získať tokeny BLASTUP za predpredajnú cenu. Odborníci predpovedajú, že hodnota tokenu by mohla po TGE prudko vzrásť až o 1000 %.

Získajte tokeny BLASTUP teraz a získajte možné zhodnotenie 1000 %

JASMY ponúka svetlú nádej v altcoinovej sezóne uprostred poklesu trhu

JASMY je nová digitálna minca, ktorá sa zameriava na ochranu osobných údajov a riešenia internetu vecí (IoT). Jeho cieľom je poskytnúť používateľom väčšiu kontrolu nad ich vlastnými údajmi. To môže byť veľmi dôležité, keďže sa čoraz viac zariadení pripája online. JASMY vykazuje dobré vzory podobne ako v roku 2021, ktorý bol pre mnohé mince silný. Súčasný pokles cien na trhu by mohol byť ideálnym časom na vstup do JASMY pred jej potenciálnym vzostupom v ďalšom býčom období. Technológia a vízia tejto mince ju práve teraz robia veľmi atraktívnou.

POLYX: Skrytý klenot pripravený na ďalšiu býčiu vlnu

POLYX sa dostáva na titulky novín ako jeden z altcoinov, ktoré treba sledovať. Je postavený na inovatívnej technológii blockchain a je navrhnutý na bezpečné, rýchle a lacné transakcie. Vzhľadom na nedávne poklesy trhu môže byť teraz ideálny čas na to, aby ste si POLYX uchmatli. Inteligentní investori vidia opakujúce sa vzory ako v roku 2021, čo poukazuje na nadchádzajúcu altcoinovú sezónu. Vďaka silným fundamentom a jedinečnému prístupu vyniká POLYX ako atraktívna investícia. Jeho potenciál rastu by mohol byť obrovský, čo z neho robí mincu, ktorá stojí za zváženie v súčasnom trhovom cykle.

Kaspa (KAS) jasne žiari s blížiacou sa altcoinovou sezónou

Kaspa (KAS) je nová a vzrušujúca digitálna minca, ktorá robí rozruch v kryptopriestore. Jej jedinečná technológia umožňuje rýchle a bezpečné transakcie, čím upútala pozornosť mnohých. Vzhľadom na to, že trh vykazuje vzory podobné býčiemu behu v roku 2021, vyzerá KAS v súčasnom cykle veľmi atraktívne. Keďže čoraz viac investorov vyhľadáva sľubné altcoiny, potenciál Kaspa rásť sa zdá byť pravdepodobnejší. Teraz môže byť ideálny čas na preskúmanie toho, čo KAS ponúka.

Minca TRAC sa v nadchádzajúcej altcoinovej sezóne chystá prudko vzrásť

TRAC je natívna minca projektu OriginTrail, ktorý sa zameriava na riadenie dodávateľského reťazca. Využitím technológie blockchain zabezpečuje OriginTrail transparentnosť a bezpečnosť pri sledovaní tovaru od výroby až po dodanie. Napriek nedávnemu prepadu trhu vykazuje TRAC sľubné vzory viditeľné v roku 2021. Jeho jedinečný prístup k riešeniu reálnych problémov a rastúce prijatie z neho robia atraktívnu možnosť. Investícia do TRAC teraz môže priniesť významné výnosy, keď sa trh zotaví.

Záver

Spomedzi skúmaných mincí sú JASMY, POLYX, KAS a TRAC sľubné, ale v krátkodobom horizonte môžu priniesť mierne zisky. Vynikajúcim výberom je BLASTUP, ktorý ponúka najvyšší potenciál pre masívne výnosy. Jeho inovatívny koncept a pozícia v rámci ekosystému Blast z neho robia najlepšiu voľbu pre tých, ktorí sa usilujú o výrazný rast.

Web BLASTUP

Web: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: