Top 3 alternatívne meny na ovládnutie trhu

Sponzorované články Top 3 alternatívne meny na ovládnutie trhu
Top 3 alternatívne meny na ovládnutie trhu. Zdroj: BlastUP
BITmarketsBITmarkets

PR článok BLASTUP. Nedávny pokles na trhu s kryptomenami nemusí byť dôvodom na obavy. Analytici predpovedajú altcoinom v najbližšom mesiaci silný návrat. Tento článok odhalí digitálne meny pripravené na rally. Pripravte sa na to, aby ste zistili, ktoré tokeny budú žiariť uprostred očakávaného oživenia trhu.

BlastUP poskytuje poslednú príležitosť získať BLASTUP pred jeho TGE

Za niečo vyše 3 mesiace od svojho spustenia už BlastUP potvrdil svoju kľúčovú úlohu v ekosystéme Blast, ktorý slúži ako prelomový štartovací bod pre kryptografické startupy. Vo svojom predpredaji získala fenomenálnych 8 miliónov dolárov a vytvorila prosperujúcu komunitu takmer 20 000 držiteľov $BLASTUP. V súlade so svojím cieľom zrýchliť rast BlastUP spustil už 4 úspešné počiatočné ponuky DEX (IDO), čím pomohol novým projektom vybudovať si silný základ pre hviezdny štart.

V súčasnosti sa BlastUP pripravuje na generovanie tokenov. Tokeny BlastUP (BLASTUP), ktoré sa počas predpredaja predávali za haliere, budú mať pri uvedení na trh cenu 0,1 USD.

Posledná šanca na kúpu tokenov BLASTUP za najlepšiu cenu

Jediný spôsob, ako teraz získať token BLASTUP za cenu v predpredaji, je zakúpiť si Blastbox V2. Ide o loot box, ktorý obsahuje určité množstvo $BLASTUP a Booster Points, špeciálnych žetónov používaných na odmeňovanie najaktívnejších členov komunity.

Tí, ktorí si zakúpia Blastbox V2, získajú truhlicu s pokladom, ktorá im umožní prístup k viacerým privilégiám. Majitelia Blastbox V2 môžu:

  • Získať prístup k IDO launchpadu a získať exkluzívne odmeny.
  • Zúčastňovať sa na výsadkoch a získavať žetóny a NFT zadarmo.
  • Získavať vyššie úroky za stávkovanie $BLASTUP.

Dôležité je, že ponuka Blastbox V2 je obmedzená na 9999 kusov. Slabá dostupnosť môže rýchlo zvýšiť dopyt, preto je rozumné poponáhľať sa a kúpiť si tieto vzácne lootboxy, kým môžete.

Kúpte si Blastbox V2, kým môžete

Cena Etherea bojuje uprostred neistoty na trhu

Ethereum (ETH) sa obchoduje medzi 3054 a 3526 USD, čo svedčí o nerozhodnosti trhu. Najbližšia rezistencia na úrovni 3780 USD je stále výzvou, zatiaľ čo podpora sa pohybuje okolo 2836 USD. Desaťdňový jednoduchý kĺzavý priemer na úrovni 3324 USD tesne kopíruje 100-dňový priemer, čo poukazuje na krátkodobú stabilitu. S indexom relatívnej sily (RSI) na úrovni 54 neprevládajú ani býci, ani medvede. Potenciál rastu Etherea závisí od prekonania hodnoty 4252 USD – zisku približne 20 %. Akýkoľvek prepad pod úroveň 2364 USD by však mohol signalizovať problémy. Za posledných šesť mesiacov ETH vzrástlo o viac ako 46 %, čo naznačuje odolný rastový trend napriek nedávnym menším poklesom.

Solana na pokraji? Na scénu prichádzajú medvede

Solana (SOL) sa v súčasnosti obchoduje v rozmedzí od 170 USD do takmer 194 USD, čo odhaľuje určité medvedie tendencie. Cenové pohyby mince naznačujú slabú prítomnosť býkov, ktorí bojujú tesne pod kľúčovým bodom odporu na úrovni 202,50 USD. Medzitým je podpora stabilná na úrovni približne 157 USD. Za posledný mesiac SOL vzrástol o takmer 30 %, čo odráža silné minulé zisky. Napriek tomu jeho nedávna dynamika naznačuje opatrnosť, pričom má potenciál vzrásť k druhej úrovni odporu na úrovni 225 USD, čo predstavuje mierny skok o približne 16 %. Kľúčové priemerné ceny a index relatívnej sily (RSI) poukazujú na pomalosť; pri určitej stabilizácii by však SOL mohol čoskoro ožiť.

Toncoin (TON) bojuje, ale vykazuje potenciál rastu

Toncoin (TON) sa v súčasnosti obchoduje v pásme od 6,31 do 7,07 USD, čo odráža nedávny pokles. Býci sa zdajú byť slabí, keďže minca za posledný týždeň stratila viac ako 4 % a za posledný mesiac 12 %. Za posledných šesť mesiacov však vzrástla o pôsobivých 221 %. S indexom relatívnej sily približne 53 nie je minca ani prekúpená, ani prepredaná, čo naznačuje možnú stabilitu. Ak prekoná najbližšiu rezistenciu na úrovni 7,52 USD, môže vzrásť na ďalšiu úroveň na úrovni 8,28 USD, čo by znamenalo 18 % nárast zo súčasnej hornej hranice jej rozpätia. Na posúdenie sily medveďov sledujte podporu okolo 6,01 USD.

Záver

TON, ONDO, STRK a UNI majú v porovnaní s ostatnými projektmi v krátkodobom horizonte menší potenciál. Ich rast môže byť obmedzený v dôsledku súčasných trhových faktorov. BLASTUP však vyniká najvyšším potenciálom. Tento projekt je sľubný vďaka svojej silnej koncepcii a začleneniu do ekosystému Blast. Kombinácia týchto prvkov stavia BLASTUP do pozície najlepšej voľby pre investorov, ktorí hľadajú výrazné zisky.

Web BLASTUP

Web: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: