Odborníci predpovedajú zelený august pre altcoiny: Ktoré kryptomeny nakúpiť?

Sponzorované články Odborníci predpovedajú zelený august pre altcoiny
Odborníci predpovedajú zelený august pre altcoiny. Zdroj: CYBRO
BITmarketsBITmarkets

PR článok CYBRO. Odborníci sa napriek chvíľkovému útlmu na trhu predháňajú v predpovediach sľubného augusta pre altcoiny. Skutočná otázka, ktorá sa všetkým vynára v hlavách, znie: Ktoré kryptomeny majú potenciál stúpnuť tento mesiac 20-30-násobne? Tento článok odhaľuje, ktoré mince sú pripravené na prielom, a ponúka pohľad na ďalšie veľké investičné príležitosti.

Predpredaj CYBRO dosiahol míľnik 1,5 milióna dolárov

CYBRO púta pozornosť kryptoveľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenu rýchlo prekročil hranicu 1,5 milióna dolárov. Táto špičková platforma ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov za akýchkoľvek trhových podmienok.

Odborníci predpovedajú potenciálnu návratnosť investícií vo výške 1200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii v predpredaji za cenu len 0,03 USD za kus. Tento vzácny, technologicky pokročilý projekt už prilákal prominentné kryptoveľryby a influencerov, čo svedčí o veľkej dôvere a záujme. V rámci vzrušujúceho vývoja CYBRO spustil aj program odporúčaní, ktorý ponúka 12 % z nákupov tokenov priamymi referentmi, 3 % od referentov druhej úrovne a 2 % od referentov tretej úrovne. Odmeny sú zasielané týždenne v USDT a rozhodcovia získavajú dvojnásobok bodov CYBRO pri prvom vklade pomocou kódu pre odporúčanie.

Predpredaj CYBRO

Predpredaj CYBRO. Zdroj: CYBRO

Držitelia tokenov CYBRO si budú môcť užívať lukratívne odmeny za stávkovanie, exkluzívne airdropy, cashback z nákupov, znížené poplatky za obchodovanie a požičiavanie a robustný poistný program v rámci platformy.

Keďže v tomto predpredaji je k dispozícii len 21 % z celkového počtu tokenov a približne 25 miliónov sa už predalo, ide o jedinečnú príležitosť pre dôvtipných investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

>>>Pridajte sa k CYBRO<<<

Sei (SEI) bojuje s tlakom trhu, býci vykazujú známky slabosti

Kurz spoločnosti Sei (SEI) sa v súčasnosti pohybuje medzi 0,32 a 0,39 USD, čo naznačuje obdobie neistoty. Býci sa zdajú byť slabí, keďže RSI sa nachádza na úrovni 39,75 a Stochastic je nízky na úrovni 18,78, čo naznačuje obmedzený záujem o nákupy. Vzhľadom na nedávny týždenný pokles o viac ako 11 % vyzerá krátkodobý výhľad pochmúrne. Najbližšia úroveň odporu sa nachádza na úrovni 0,45 USD a jej prelomenie by mohlo viesť k rastu, ide však o strmý výstup. Ak sa Sei podarí prekonať túto úroveň, mohla by vzrásť na 0,52 USD, čo by znamenalo viac ako 30 % nárast oproti súčasnému rozpätiu. Keďže však MACD nevykazuje žiadnu skutočnú dynamiku, nálada na trhu sa momentálne javí skôr ako medvedia.

Dogwifhat (WIF) vykazuje slabý býčí potenciál uprostred cenových výkyvov

Dogwifhat (WIF) sa v súčasnosti obchoduje v pásme od 2,19 do 2,76 USD. Cena kolíše a zdá sa, že býci majú slabý potenciál, keďže index relatívnej sily (RSI) dosahuje hodnotu 43,60. Medvede počas uplynulého týždňa stiahli cenu nadol o takmer 14 %. Existuje však nádej na rast, keďže minca za posledný mesiac zaznamenala 13 % nárast a za šesť mesiacov impozantný 83 % nárast. Kľúčové úrovne odporu, ktoré treba sledovať, sú 3,12 a 3,69 USD, zatiaľ čo podpora zostáva okolo 1,97 a 1,40 USD. Ak býci opäť získajú silu, WIF by mohol potenciálne vzrásť o viac ako 20 % a dosiahnuť prvú úroveň odporu a viac.

Wormhole (W) bojuje pod úrovňou 0,34 USD, býci vykazujú slabosť

Wormhole (W) sa momentálne pohybuje na úrovni 0,25 až 0,34 USD, pričom býci sa javia ako slabí. Najbližšia rezistencia sa nachádza na úrovni 0,39 USD a ďalšia na úrovni 0,48 USD. Podpora sa nachádza na úrovni 0,22 USD a hlbšie na úrovni 0,13 USD. Desaťdňový jednoduchý kĺzavý priemer je na úrovni 0,27 USD, čo je mierne pod 100-dňovým priemerom na úrovni 0,29 USD. Index relatívnej sily je nízky, na úrovni menej ako 40, čo signalizuje opatrný sentiment. Cena spoločnosti Wormhole nedávno klesla o viac ako 16 % za týždeň a o viac ako 20 % za mesiac. Za posledných šesť mesiacov však vzrástla o viac ako 430 %, čo naznačuje potenciál budúceho rastu, ak sa zlepšia podmienky na trhu.

Injective (INJ) zápasí medzi býkmi a medveďmi: Čo bude ďalej?

Injective (INJ) sa v súčasnosti obchoduje v rozmedzí od 22,21 USD do 26,88 USD, čo pre investorov ukazuje zmiešaný obraz. S cenou mierne pod 10-dňovým a 100-dňovým jednoduchým kĺzavým priemerom na úrovni 24,38 USD a 25,08 USD čelí trh neistote. Ukazovateľ RSI sa nachádza v blízkosti neutrálnej hodnoty 47,67, čo signalizuje, že neprevládajú ani kupujúci, ani predávajúci. Na získanie impulzu musí INJ prekonať najbližšiu rezistenciu na úrovni 29,55 USD a potenciálne sa vyšplhať o 12 % z horného pásma. Ak medvede získajú kontrolu, mohla by klesnúť k najbližšiemu supportu na úrovni 20,19 USD, čo by znamenalo pokles o približne 10 %. Ďalšie významné pohyby by mohli formovať jej dlhodobý potenciál.

Záver

SEI, WIF, W a INJ majú z krátkodobého hľadiska menší potenciál. Naopak, CYBRO, technologicky vyspelá platforma DeFi, ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich výnosov prostredníctvom agregácie výnosov na báze umelej inteligencie v blockchaine Blast. Vďaka funkciám, ako sú lukratívne odmeny za stávkovanie, exkluzívne airdropy a cashback z nákupov, CYBRO zabezpečuje vynikajúci používateľský zážitok charakterizovaný bezproblémovými vkladmi a výbermi. CYBRO kladie dôraz na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a kvalitu, a preto vystupuje ako sľubný projekt, o ktorý je veľký záujem zo strany kryptografických veľrýb a influencerov.

Web CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: