Predpredaj WienerAI mieri do finále. Na nákup máte posledné hodiny

Sponzorované články Predpredaj WienerAI mieri do finále
Predpredaj WienerAI mieri do finále. Zdroj: WienerAI
BITmarkets BITmarkets

Čas kúpiť si tokeny WienerAI ($WAI) za výhodnejšiu cenu sa kráti. Do konca predpredaja totiž zostáva posledných pár hodín. Ukončenie je naplánované na koniec júla.

Od začiatku predpredaja uplynuli tri mesiace a za ten čas dokázal meme coin vyzbierať viac ako 8 miliónov dolárov. Investorov oslovila najmä priekopnícka integrácia umelej inteligencie a meme tematiky. WienerAI tak prichádza s novým a výkonným AI chatbotom, ktorý investorom všetkých úrovní uľahčí obchodovanie s kryptomenami.

WienerAI má do konca predpredaja stanovenú záverečnú cenu 0,00073 $, preto majú záujemci stále šancu nakúpiť si tokeny výhodnejšie. Vzhľadom na doterajší priebeh fundraisingu sa nemusí oplatiť čakať na svoju šancu až po jeho ukončení. WienerAI totiž má všetky predpoklady stať sa výnosným meme coinom.

Akonáhle sa $WAI zalistuje na veľké burzy, dá sa očakávať, že jeho predpredajná cena sa znásobí a dostane sa mimo dosah bežných investorov.

Navštíviť WienerAI

Uprostred poklesu kryptotrhu by sa mali múdri investori poobzerať po coinoch ako $WAI

Počas uplynulých dní kryptotrh prešiel pomerne veľkými výkyvmi. Najmä minulý štvrtok trh stratil viac ako 7 % zo ziskov, ktoré nazbieral v uplynulých dvoch týždňoch. Tým pádom klesla trhová kapitalizácia celého trhu na 2,26 triliónov dolárov.

Ako dôsledok Bitcoin klesol na 64 tisíc $ zo 68 tisíc dolárov zo začiatku týždňa. Pokles zrejme spôsobil prevod 48 000 Bitcoinov v hodnote asi 3,1 miliárd dolárov na neznámu Kraken kryptopeňaženku.

Medzitým sa spustili nové ETF na Ethereu, čo spôsobilo pokles ETH na úroveň 3 170 $ po tom, ako siahal k hodnote 3,5 tisíc $. Úpadok môžeme tiež prisúdiť pohybom na trhu a to najmä medzi správcom aktív Greyscale a burzou Coinbase.

Greyscale najskôr presunul ETH v hodnote 485,6 milióna dolárov na Coinbase a naspäť dostalo len 14,8 milióna $ v ETH od CoinbasePrime. Dokopy tak vznikol odpredaj 135 662 ETH v celkovej hodnote 470,8 milióna dolárov.

Prepad ceny sa nevyhol ani sektoru meme coinov, pre ktorý bol rok 2024 doteraz naozaj výnimočný. Tento týždeň zaznamenali Shiba Inu ($SHIB), Bonk ($BONK) alebo Floki ($FLOKI) pokles o 5,74 %, 1,32 % a 1,8 %.

Počas podobných prepadov naprieč celým trhom by sa múdri investori mali poobzerať po nových príležitostiach, ktoré by im po opätovnom naskočení na rastovú vlnu mohli priniesť veľké zisky.

Aby ste takéto kryptomeny našli, môžete sa orientovať podľa overených minulých vzorcov. Týmto postupom sa dostanete k tokenom, ktoré majú vysokú pravdepodobnosť, že budú na špici býčieho obdobia.

Navštíviť WienerAI

WienerAI spája hlavné témy druhého kvartálu do jedného tokenu

Podľa portálu Coingecko viedli rebríček druhého kvartálu 2024 témy spojené s meme coinami a umelou inteligenciou.

Oblasť AI zaznamenala svoj boom po tom, čo stúpla popularita nástroja ChatGPT v roku 2022. Doterajší vrchol však prišiel v roku 2024, keď sa svojho prelomového úspechu dočkali aj meme coiny a to najmä tie s psou tematikou.

Projekt Wiener AI

Projekt Wiener AI. Zdroj: wienerdog.ai/sk

Projekt WienerAI spája obe silné oblasti v podobe vlastného AI obchodného chatbota. Ten umožňuje investorom všetkých úrovní získavať okamžité odpovede z obchodnej sféry prostredníctvom používateľsky prívetivého rozhrania. Celý ekosystém by sa dal prirovnať k už spomínanému AI nástroju ChatGPT.

Táto schopnosť umožňuje platforme WienerAI preskúmať trh a identifikovať optimálne obchodné stratégie. V rámci nich dokáže odporučiť aj tie najlepšie decentralizované burzy (DEX), na ktorých môžu obchodníci vykonať navrhované obchody za najvýhodnejšie ceny.

Tí navyše môžu využiť integrovanú ochranu pred botmi, ktorí sú naprogramovaní na zaistenie maximálnej extrahovateľnej hodnoty (MEV). Zároveň si môžu užívať nulové poplatky za používanie WienerAI.

A čo časť o samotnom meme coine? WienerAI si vydobyl svoje miesto uprostred kryptokomunity, ktorá má v obľube tokeny s psou tematikou. Ako svojho maskota totiž využíva podobu jazvečíka, z čoho by isto mal radosť Slinky z Toy Story.

Všetky tieto vlastnosti robia z WienerAI nepostrádateľný nástroj pre obchodníkov, ktorí chcú dnes aj v budúcnosti maximalizovať hodnotu svojich obchodov. Preto je WienerAI tým najlepším priateľom kryptoobchodníkov.

Presne preto tiež renomovaná edukatívna platforma 99Bitcoins na svojom YouTube kanáli predpovedá, že s kombináciou AI a kryptomenových vlastností má WienerAI šancu zaistiť si až 100x rast.

Navštíviť WienerAI

Nakúpte WAI, kým je čas a zdvojnásobte svoje investície prostredníctvom stakingu

WienerAI disponuje celkovou zásobou 69 miliárd tokenov, z čoho je 20,7 miliardy vyčlenených na stále prebiehajúci predpredaj.

Aby ste sa doň zapojili, jednoducho pripojte svoju kryptopeňaženku k nákupnému widgetu na webovej stránke WienerAI a kúpte si $WAI za ETH, USDT alebo BNB. Použiť tiež môžete kreditnú alebo debetnú kartu.

Staking Wiener AI. Zdroj: wienerdog.ai/sk

Staking Wiener AI. Zdroj: wienerdog.ai/sk

Investori následne môžu okamžite uzamknúť svoje tokeny a zaistiť si odmeny v aktuálnej výške 140 %. Momentálne sa stakuje vyše 7,3 miliárd tokenov v celkovej hodnote cez 5,3 milióna dolárov. To tvorí takmer 70 % z celkovo vyzbieraných viac ako 8 miliónov dolárov.

Kredibilitu projektu zaisťuje komplexný audit od SolidProof, ktorý potvrdzuje integritu celého kódu.

Pridať sa ku komunite WienerAI môžete na sociálnych sieťach X a Telegram, kde sa dozviete tie najnovšie aktualizácie a oznámenia o vývoji projektu a jeho predpredaja.

Vzhľadom na to, že do konca predpredaja zostávajú menej než štyri dni, nie je čas strácať čas. Témy spojené s tokenom $WAI, ktoré dominovali v druhom kvartáli totiž budú dominovať aj naďalej a projekt WienerAI je pripravený ich zužitkovať.

Kúpiť token WAI

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: