Čo vedie veľryby k nákupu tohto AI tokenu namiesto Injective (INJ) a Render (RNDR)?

Sponzorované články Čo vedie veľryby k nákupu tohto AI tokenu namiesto Injective (INJ) a Render (RNDR)?
Čo vedie veľryby k nákupu tohto AI tokenu namiesto Injective (INJ) a Render (RNDR)? Zdroj: CYBRO
BITmarkets BITmarkets

PR článok CYBRO. Veľkí investori robia tento týždeň prekvapivé kroky na trhu s kryptomenami. Svoje prostriedky vkladajú do nečakaného tokenu umelej inteligencie, pričom obchádzajú dobre známe možnosti, ako sú Injective (INJ) a Render (RNDR). Dôvod tohto posunu vyvoláva mnoho otázok a medzi obchodníkmi vyvoláva rozruch. Tento článok sa zaoberá tým, ktoré tokeny pútajú pozornosť a prečo by mohli byť ďalšou veľkou vecou.

Predpredaj CYBRO presahuje 1,4 milióna

CYBRO púta pozornosť krypto veľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenu rýchlo prekročil 1,4 milióna dolárov. Táto platforma DeFi novej generácie ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov za akýchkoľvek trhových podmienok.

Odborníci predpovedajú potenciálnu návratnosť investícií vo výške 1200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii v predpredaji za cenu len 0,03 USD za kus. Tento vzácny, technologicky pokročilý projekt už prilákal prominentné krypto veľryby a influencerov, čo svedčí o veľkej dôvere a záujme. V ďalšej vzrušujúcej aktualizácii CYBRO zaviedlo program odporúčaní. Ponúka 12 % provízie z nákupov tokenov priamymi referentmi, 3 % od referentov druhej úrovne a 2 % od referentov tretej úrovne. Odmeny sa rozdeľujú týždenne v USDT a referenti získavajú dvojnásobok bodov CYBRO pri prvom vklade s použitím kódu referenta.

Predpredaj CYBRO

Predpredaj CYBRO. Zdroj: CYBRO

Držitelia tokenov CYBRO si budú môcť užívať lukratívne odmeny za staking, exkluzívne airdropy, cashback z nákupov, znížené poplatky za obchodovanie a požičiavanie a robustný poistný program v rámci platformy.

Keďže v tomto predpredaji je k dispozícii len 21 % z celkového počtu tokenov a približne 64 miliónov sa už predalo, ide o jedinečnú príležitosť pre dôvtipných investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

>>>Pridajte sa k CYBRO<<<

Injective (INJ) čelí neistote, keďže medvede sa chytajú za ceny

Injective (INJ) sa v súčasnosti obchoduje v pásme od 22,21 do 26,88 USD. Zdá sa, že medvede mincu oslabujú, keďže ceny vykazujú za posledný týždeň pokles o 6,21 %. Napriek tomu mesačný pohyb nahor o 11,70 % naznačuje potenciálny rast. Aby INJ pokračoval v stúpaní, musí prekonať rezistenciu na úrovni 29,55 USD, pričom ďalším cieľom je 34,23 USD. To by znamenalo výrazné zisky vo výške približne 30 %. Ak sa to však nepodarí, môže klesnúť na úroveň podpory 20,20 USD alebo dokonca 15,52 USD. Úrovne RSI a Stochastic naznačujú zmiešaný sentiment s opatrným optimizmom.

Render (RNDR) bojuje: Býci strácajú pôdu pod nohami

Render (RNDR) sa aktuálne obchoduje v pásme od 5,94 USD do 6,81 USD, čo vykazuje známky medvedej kontroly. Cena sa za týždeň prepadla o 5,09 % a zostáva pod tlakom. Ďalšia úroveň rezistencie je na úrovni 7,35 USD, pričom podpora je na úrovni 5,62 USD, čo naznačuje obmedzený priestor na rýchle zisky. S indexom relatívnej sily na úrovni 56,86 a hodnotou Stochastic blízko 87,68 existuje len málo náznakov býčieho oživenia. Ak sa momentum zmení, RNDR by mohla smerovať k úrovni 8,22 USD, čo by znamenalo potenciálny nárast o 20 %. V opačnom prípade jej hrozí pokles na úroveň 4,75 USD, čo by znamenalo 20 % pokles.

Záver

INJ a RNDR majú z krátkodobého hľadiska menší potenciál. CYBRO, technologicky vyspelá platforma DeFi, ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich výnosov prostredníctvom agregácie výnosov na báze umelej inteligencie na blockchaine Blast. Vďaka funkciám, ako sú lukratívne odmeny za stávkovanie, exkluzívne airdropy a cashback z nákupov, CYBRO zabezpečuje vynikajúci používateľský zážitok charakterizovaný bezproblémovými vkladmi a výbermi. CYBRO kladie dôraz na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a kvalitu, a preto vystupuje ako sľubný projekt, o ktorý je veľký záujem zo strany kryptografických veľrýb a influencerov.

Web CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: