Ak sa zaujímate o AI kryptomeny, určite si nenechajte ujsť túto príležitosť

Sponzorované články Ak sa zaujímate o AI kryptomeny, určite si nenechajte ujsť túto príležitosť
Ak sa zaujímate o AI kryptomeny, určite si nenechajte ujsť túto príležitosť. Zdroj: CYBRO
BITmarkets BITmarkets

PR článok CYBRO. V dnešnom rýchlom svete, kde inflácia postupuje rýchlejšie ako mihnutie oka, je otázka, ako ochrániť svoje úspory, čoraz naliehavejšia. Táto obava sa týka tak fiat peňazí, ako aj kryptoaktív.

V tradičnom bankovníctve sú úročené účty určené na generovanie výnosov pre vkladateľov. Súčasné bankové sadzby však často nedokážu držať krok s infláciou. Napríklad sadzba vkladovej facility Európskej centrálnej banky je len 3,75 %.

V oblasti decentralizovaných financií (DeFi) existuje paralela medzi úročenými účtami a krypto stávkami. Na rozdiel od tradičných bankových vkladov ponúka krypto stávkovanie väčšie možnosti vyšších výnosov, keďže mnohé krypto projekty poskytujú štedré odmeny. Napríklad Orbit Protocol ponúka ročnú percentuálnu mieru výnosov (APY) vo výške približne 17 %.

Pre majiteľov kryptomien môže byť stávkovanie spôsobom, ako využiť svoje aktíva a generovať zisky namiesto toho, aby sa na ne v kryptopeňaženkách usádzal prach.

Výber možností stakingu však pre mnohých investorov predstavuje niekoľko výziev. Patrí k nim nepreberné množstvo ponúk, nejasné prognózy návratnosti investícií (ROI), zavádzajúce informácie o súvisiacich rizikách a obmedzené funkcie na správu portfólia, ktoré môžu znížiť výnosy.

CYBRO je inovatívna platforma DeFi, ktorá tieto problémy rieši. Vďaka tomuto špičkovému agregátoru výnosov riadenému umelou inteligenciou môžu používatelia bez námahy využívať najlepšie investičné príležitosti bez toho, aby sa museli zaoberať prieskumom trhu.

CYBRO, poháňaný Blastom, jedinečným riešením Layer-2 poskytujúcim vysoké štandardné výnosy pre ETH a stablecoiny, odomyká plný potenciál tohto blockchainu a maximalizuje výnosy ako nikdy predtým.

Pripojte sa k CYBRO a získajte zvýšené kryptozárobky

Inteligentné trezorové rozhranie CYBRO optimalizuje kryptozárobky
Pomocou aplikácie CYBRO si používatelia môžu vybrať trezory s konkurenčným ročným percentuálnym výnosom (APY), ktoré dokonale vyhovujú ich stratégiám.

Trezory sú kategorizované podľa skóre dôveryhodnosti, celkovej uzamknutej hodnoty (TVL) a APY, čo uľahčuje vyhľadávanie najlepších možností.

Vzhľad appky

Vzhľad appky. Zdoj: CYBRO

Aplikácia má intuitívne rozhranie, vďaka ktorému používatelia rýchlo nájdu to, čo potrebujú. Výbery a vklady sú jednoduché a rýchle, pričom podporujú viac ako 420 peňaženiek.

Výhody držby tokenov CYBRO

Tokeny CYBRO sú srdcom platformy a ponúkajú držiteľom celý rad exkluzívnych výhod, ktoré zvyšujú ich zážitok. Celkovo je k dispozícii 1 miliarda tokenov CYBRO s inteligentným distribučným plánom. Konkrétne 8 % týchto tokenov je vyčlenených na likviditu. To znamená, že je vždy k dispozícii dostatok tokenov, aby bolo obchodovanie plynulé a stabilné, čím sa znižuje volatilita a CYBRO je pre investorov atraktívnejšie.

Držitelia tokenov CYBRO získavajú niekoľko skvelých výhod:

– Nižšie náklady na využívanie služieb CYBRO
– Cashback odmeny v tokenoch CYBRO
– Znížené poplatky za transakcie na platforme
– Ochranu prostredníctvom spoľahlivého poistného programu
– Prístup k bezplatným tokenom prostredníctvom airdrops

Keďže ide o novo vznikajúci token, $CYBRO má veľký potenciál na hviezdny rast, ktorý je podporený robustnou užitočnosťou a koncepciou projektu.

Keďže CYBRO naďalej rastie, dopyt po týchto tokenoch sa bude zvyšovať, čo bude zvyšovať ich hodnotu.

Kúpte si $CYBRO, kým je lacný, než prudko vzrastie

Nadchádzajúce inovácie pre bezproblémové zisky

Po spustení svojej aplikácie DApp plánuje CYBRO zaviesť ďalšie nástroje umelej inteligencie, aby ešte viac zjednodušila kryptografické transakcie. Medzi pripravované funkcie patria napr:

AIBroker: Chatbot navrhnutý tak, aby používateľom pomáhal pri výbere najlepších aktív do ich investičného portfólia na základe historických a aktuálnych výnosov.

Investovanie jedným kliknutím: Funkcia, ktorá investorom umožňuje bezproblémovo integrovať výhody DeFi a CeFi len jedným kliknutím.

Agregátor fondov: Nástroj na identifikáciu možností s najvyššími výnosmi.

Tieto funkcie sú uvedené v pláne spoločnosti CYBRO na roky 2024 – 2025 a zdôrazňujú jej záväzok poskytovať používateľsky orientované služby.

Záver

V súčasnosti je hľadanie spoľahlivých spôsobov ochrany a rastu peňazí dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. CYBRO mení pravidlá hry v oblasti DeFi a ponúka platformu poháňanú umelou inteligenciou, ktorá uľahčuje získavanie pasívneho príjmu z investícií do kryptomien. Vďaka vyšším potenciálnym výnosom CYBRO zjednodušuje proces stávkovania a investovania do kryptomien, čím odstraňuje dohady a zmätok, ktoré s tým často súvisia. Tokeny CYBRO navyše prinášajú množstvo výhod, od nižších nákladov na služby až po cashback odmeny a znížené transakčné poplatky, vďaka čomu sú cenným doplnkom portfólia každého investora.

Pri pohľade do budúcnosti je plán CYBRO plný inovatívnych funkcií, ktoré majú ešte viac zjednodušiť investovanie do kryptomien. Vďaka výkonným nástrojom umelej inteligencie a používateľsky prívetivému dizajnu je CYBRO pripravená pomôcť používateľom udržať si náskok v rýchlo sa rozvíjajúcom svete decentralizovaných financií.

Web CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: