Najžhavšie meme coiny na júl 2024: Tieto si nenechajte ujsť

Sponzorované články Najžhavšie meme coiny na júl 2024
Najžhavšie meme coiny na júl 2024. Zdroj: CYBRO
BITmarkets BITmarkets

PR článok CYBRO. Kryptotrh je v súčasnosti pokojný a čaká na ďalší býčí beh. Altcoiny sa pohybujú na atraktívnych vstupných bodoch a už teraz vykazujú známky vzostupnej dynamiky. Táto pokojná fáza pôsobí ako ticho pred búrkou. Investori sú v napätí a hľadajú ďalšiu veľkú príležitosť. Mimoriadny rozruch vyvolávajú meme coiny, ktoré sa často považujú za bizarné a nepredvídateľné. S júlom 2024 vyniká niekoľko meme mincí, ktoré sú pripravené na potenciálny explozívny rast. Tento článok sa venuje týmto sľubným meme minciam, ktoré by mohli byť vašou vstupenkou k prudko rastúcim ziskom.

Predpredaj CYBRO prekročil 1,3 milióna USD

CYBRO púta pozornosť kryptoveľrýb, keďže jeho exkluzívny predpredaj tokenov rýchlo prekročil 1,3 milióna dolárov. Táto platforma DeFi novej generácie ponúka investorom bezkonkurenčné príležitosti na maximalizáciu ich zárobkov za akýchkoľvek trhových podmienok.

Odborníci predpovedajú potenciálnu návratnosť investícií vo výške 1 200 %, pričom tokeny CYBRO sú k dispozícii v predpredaji za cenu len 0,03 USD za kus. Tento vzácny, technologicky pokročilý projekt už prilákal prominentné kryptoveľryby a influencerov, čo svedčí o veľkej dôvere a záujme.

Skvelý predpredaj

Skvelý predpredaj. Zdroj: CYBRO

Držitelia tokenov CYBRO budú môcť využívať lukratívne odmeny za stakovanie, exkluzívne airdropy, cashback z nákupov, znížené poplatky za obchodovanie a požičiavanie a robustný poistný program v rámci platformy.

Keďže v tomto predpredaji je k dispozícii len 21 % z celkového počtu tokenov a približne 64 miliónov sa už predalo, ide o jedinečnú príležitosť pre dôvtipných investorov zabezpečiť si podiel v projekte, ktorý je skutočne jeden z milióna.

>>>Pridajte sa k CYBRO<<<

Dogwifhat (WIF) je pripravený na výrazný vzostup napriek nedávnym poklesom trhu

Dogwifhat (WIF) vykazuje odolnosť, pričom aktuálne ceny sa pohybujú medzi 1,55 a 1,87 USD. Býci sa môžu zdať unavení, ale bližší pohľad odhaľuje potenciálnu silu. Po robustnom náraste o 39,83 % v uplynulom týždni naznačuje pohyb WIF býčí návrat. Ak prekoná rezistenciu na úrovni 2,01 USD, mohla by vzrásť na 2,33 USD, čo by znamenalo možný nárast o 25 %. So silným 78,13 % rastom za šesť mesiacov sledujte potenciálny rastový impulz, keďže trhové modely odrážajú boom v roku 2021. Sledujte kľúčovú podporu na úrovni 1,36 USD a energické úrovne odporu, ktoré sú pred nami.

Bonk (BONK) očakáva potenciálny prielom uprostred zmiešaných trhových signálov

Bonk (BONK) sa aktuálne obchoduje medzi 0,00002004 a 0,00002787, čo ukazuje, že hoci je trh neistý, býci majú stále určitú silu. Minca vzdorovala pomalému týždňu s menším poklesom o 1,83 %, čím demonštrovala silnú odolnosť. Za mesiac sa môže pochváliť 13,05 % nárastom a za šesť mesiacov impozantným 117,64 % zdvihom. S jeho RSI pod 40 sa býci možno pripravujú na odraz. Ak BONK prekoná najbližšiu rezistenciu na úrovni okolo 0,00003170, mohol by vzrásť o takmer 40 % na ďalšiu úroveň na úrovni 0,00003953. Sledujte tieto kľúčové body, pretože čoskoro by sme mohli byť svedkami výbušného rastu.

Memecoin (MEME) na prahu významného prielomu

Memecoin (MEME) naznačuje býčí obrat a obchoduje sa v pásme od 0,0135 do 0,0148 USD. Napriek nedávnym poklesom 11 % nárast mince za posledný týždeň naznačuje rastúci optimizmus na trhu. Kľúčová rezistencia sa črtá na úrovni 0,0155 USD, ale jej prelomenie by mohlo MEME posunúť k úrovni 0,0168 USD, teda o takmer 15 % vyššie. Hoci jednomesačné a šesťmesačné zmeny vykazujú pokles, aktuálne ukazovatele favorizujú býkov. S ukazovateľom RSI na úrovni 55,88 a Stochastic na úrovni 80,48 sa zdá, že MEME je pripravená na rally. Ak si udrží dynamiku, pravdepodobným sa stáva aj dosiahnutie dlhodobého kĺzavého priemeru 0,0199 USD, čo by znamenalo približne 35 % rast.

Minca BRETT ukazuje potenciál uprostred trhových miním

Minca Brett (Based) (BRETT) sa drží stabilne medzi 0,10 a 0,14 USD, čo naznačuje potenciálny rast. Medvede majú v poslednej dobe kontrolu, pričom nedávny pokles za posledný mesiac dosiahol takmer 15 %. Historické modely však naznačujú, že na obzore by mohol byť býčí pohyb. S ukazovateľom RSI na úrovni 25,89 a Stochasticom na úrovni 5,88 je minca prepredaná, čo otvára cestu k potenciálnemu odrazu. Býci by sa mohli zamerať na najbližšiu rezistenciu na úrovni 0,15 USD, a ak sa dynamika zvýši, mohla by zasiahnuť druhú rezistenciu na úrovni 0,19 USD, čo by predstavovalo potenciálny zisk viac ako 35 % zo súčasného rozpätia. To stanovuje optimistický výhľad pre spoločnosť Brett v najbližšom období.

Záver

Zatiaľ čo WIF, BONK, MEME a BRETT môžu mať menší krátkodobý potenciál, CYBRO ponúka investorom výraznú výhodu. Ako špičková platforma DeFi využíva agregáciu výnosov na báze umelej inteligencie na blockchaine Blast na maximalizáciu výnosov. Platforma prináša lukratívne odmeny za stávkovanie, exkluzívne airdropy a cashback z nákupov. Zabezpečuje špičkový používateľský zážitok s jednoduchými vkladmi a výbermi. CYBRO, zameraná na transparentnosť, dodržiavanie predpisov a kvalitu, si získala značný záujem prominentných kryptoveľrýb a influencerov.

Web CYBRO

Stránka: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: