Tento meme coin vyzbieral v predpredaji 600-tisíc dolárov. Chystá aj revolučnú novinku

Sponzorované články Meme coiny sú pre kryptomeny dôležité
Meme coiny sú pre kryptomeny dôležité. Zdroj: shutterstock.com/Dennis Diatel
BITmarkets BITmarkets

Predpredaj projektu Shiba Shootout (SHIBASHOOT) rýchlo napreduje a už sa vyzbieralo viac ako 600 000 dolárov.

Tento meme coin s tématikou Divokého západu nie je len zábavnou strieľačkou buduje celú komunitou riadený svet s meme súbojmi, pokerovými turnajmi a napínavým hľadaním virtuálneho pokladu.

Shiba Shootout vyzbieral v predpredaji viac ako 600 000 dolárov

Shiba Shootout vyzbieral v predpredaji viac ako 600 000 dolárov. Zdroj: Shibashootout.com

Okrem kryptomeny bude Shiba Shootout ponúkať aj mobilnú hru Play-to-earn (P2E), ktorá bude k dispozícii na Google Play a App Store. Hráči môžu získavať odmeny vďaka hraniu hry prostredníctvom tokenov SHIBASHOOT.

Mnohí predpokladajú, že Shiba Shootout by sa mohol stať ďalšou virálnou kryptomenou,, ako je Shiba Inu. V súčasnosti si investori môžu kúpiť token SHIBASHOOT len za 0,0195 dolárov. Cena tokenov však s každou ďalšou fázou rastie, takže investori by nemali dlho otáľať.

Pripravte si sedlo, vytiahnite kryptopeňaženku a uistite sa, že v prestrelke v štýle Divokého západu neprídete o svoje tokeny SHIBASHOOT. Čoskoro bude pre potenciálnych investorov posledná šanca na ich kúpu.

Navštíviť Shiba Shootout

Dogecoin prekonal Cardano v objeme obchodovania, sú meme coiny opäť trendy?

Meme coiny sú naďalej najhorúcejšou kategóriou v oblasti kryptomien. Dogecoin za posledných 24 hodín v objeme obchodovania s pôsobivým náskokom predbehol Cardano (ADA).

Hoci Dogecoin zaznamenal pomerne skromný nárast o 0,86 % v porovnaní s 5,47 % ADA, jeho objem obchodovania sa vyšplhal na neuveriteľných 48 miliárd dolárov, čím nechal ADA s 464 miliónmi dolárov ďaleko za sebou.

Objem obchodovania Dogecoin vs. Cardano

Objem obchodovania Dogecoin vs. Cardano. Zdroj: CoinCodex.com

Podľa portálu Coincodex prekonal Dogecoin dokonca aj Ethereum, ktoré v rovnakom období dosiahlo 23 miliárd dolárov.

Ako jediný meme coin medzi desiatimi najväčšími kryptomenami podľa trhovej kapitalizácie by to mohlo signalizovať ďalšiu divokú jazdu meme coinov, keď sa trh spamätá z medvedieho trhu. Celý svet meme coinov počas tohto časového obdobia vystrelil o 4,6 %, čím zatienil celkový nárast trhovej kapitalizácie kryptomien o 2,3 %.

Uprostred tohto oživenia trhu však v tieni kryptosalónu číha osamelý kovboj, ktorý tasí pištole a získává popularitu. Na scénu prichádza Shiba Shootout. Ale skôr, než guľky z pištole zasiahnu svoj terč, Shiba Shootout si bude musieť vydobyť svoju pozíciu na trhu s kryptomenami. V minulosti dokázal token SHIB priniesť svojim investorom z investície 500 dolárov celých 5 338 dolárov. Podarí sa Shiba Shootout niečo podobné? Na to si budeme musieť ešte chvíľu počkať.

Navštíviť Shiba Shootout

V meste je nový šerif, ktorý sa volá Shiba – Shiba Shootout

Tokeny s motívom Shiba Inu jednoznačne ovládli trh s meme coinmi v roku 2024. Kým však trh zaznamenal viac ako mesačný prepad, Shiba Shootout hromadil finančné prostriedky pre svoj vzrušujúci, komunitou riadený ekosystém.

Predstavte si digitálny svet, v ktorom sa priaznivci kryptomien a milovníci meme coinu Shiba Inu zapájajú do epických meme showdownov, v ktorých uvoľňujú svoju kreativitu vo viacerých súťažiach to je Shiba Shootout.

V mestečku Shiba Gulch sa hráči schádzajú kvôli výzvam, zdieľajú radosť nad mémami a čakajú na epické meme bitky. A priamo v centre všetkého tohto vzrušenia sa nachádza token SHIBASHOOT, ktorý je nabitý užitočnosťou a rôznymi spôsobmi, ako ho možno získať.

Shiba Shootout prináša P2E hru, množstvo funkcií a divoký západ

Shiba Shootout prináša P2E hru, množstvo funkcií a divoký západ. Zdroj: Shibashootout.com

S tokenmi SHIBASHOOT sa používatelia môžu zapojiť do „Lucky Lasso Lottery” a získať veľké odmeny alebo využiť hlasovacie právo pri kľúčových rozhodnutiach o projekte prostredníctvom „Token Governance Roundups”’.

Shiba Shootout ponúkne mnoho ďalších funkcií, ktoré hráči ocenia, ako napríklad Campife Stories, kde budú najzaujímavejšie príbehy odmenené tokenmi SHIBASHOOT. Shiba Shootout je predovšetkým o komunitnom duchu – kde členovia komunikujú, súťažia a zabávajú sa v priateľskej atmosfére.

Niet divu, že známy YouTuber Jacob Crypto Bury považuje tento meme coin za ďalšiu veľkú kryptomenu. Viac si môžete pozrieť vo videu nižšie.

Stakujte svoje tokeny SHIBASHOOT a získajte 1 512 % APY

Tokeny SHIBASHOOT však stále skrývajú ďalšie výhody. Krypto trh je stále ako divoký západ – tu vysoké výnosy a tam niekedy veľké straty. Preto je ďalšou výhodou držby $SHIBASHOOT obrovský potenciál pasívneho príjmu.

Práve teraz sa Shiba Shootout môže pochváliť jedným z najvyšších APY na trhu vo výške neuveriteľných 1 512 %. To je ako keby ste získali skvelý denný výnos 4,5 % – hovoríme o zdvojnásobení vašej finančnej hotovosti za menej ako mesiac.

Investori už uzamkli viac ako 19 miliónov tokenov vo staking poolu, čo znamená, že investori projektu skutočne veria. Počet stakovaných tokenov sa ešte zvýši, pretože sa očakáva prílev investorov, ktorí naskočia na palubu počas predpredaja a získajú 770 miliónov dostupných tokenov.

Staking Shiba Shootout a odmeny

Staking Shiba Shootout a odmeny. Zdroj: Shibashoout.com

Chcete sa zapojiť do prestrelky? Zaobstarajte si tokeny SHIBASHOOT na webovej stránke Shiba Shootout – pomocou ETH, USDT, BNB alebo bankovej karty. A nebojte sa, ostrostrelci, inteligentný kontrakt tokenu SHIBASHOOT je auditovaný spoločnosťou SolidProof a KYC spoločnosťou Coinsult.

Nezmeškajte najnovšie novinky a súťaže, sledujte projekt na X a pridajte sa do skupiny na Telegrame. Pred investovaním nezabudnite vykonať dôkladný prieskum a zvážiť riziko investície.

Web Shiba Shootout

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: