Superlacný Action mieri do ďalších dvoch slovenských miest

  • Do týchto prevádzok aktuálne reťazec hľadá manažérov a ich zástupcov.
  • Pozrite sa, aké pracovné podmienky a benefity Action ponúka.
Ekonomika Superlacný Action mieri do ďalších dvoch slovenských miest
Superlacný Action mieri do ďalších dvoch slovenských miest. Zdroj: Shutterstock.com/Framarzo, maxbelchenko
BITmarkets BITmarkets

Predajne superlacného reťazca Action na Slovensku rastú ako huby po daždi. Ako totiž píše portál Interez.sk, nové prevádzky otvoria v mestách Šamorín a Veľký Meder. Do týchto prevádzok hľadá reťazec manažérov a ich zástupcov, pričom ľuďom na týchto pozíciách ponúka plat 1 720 eur alebo 1 350 eur.

Ide o mestá, v ktorých doposiaľ reťazec prevádzky nemal. Zatiaľ však nie je známe, kedy by sa prvé pobočky mohli otvoriť a privítať prvých zákazníkov.

Tempo expanzie by malo ostať rovnaké

Nastavené tempo expanzie si chceme ďalej udržať. Naším cieľom je byť čo najbližšie k potenciálnym zákazníkom, a preto neustále hľadáme nové retailové priestory naprieč celým trhom. O konkrétnych lokalitách a dátumoch budeme vždy s predstihom informovať,” uviedol na margo ďalšej expanzie Boyko Tchakarov, generálny riaditeľ Action na Slovensku.

Okrem Šamorína a Veľkého Medera plánuje reťazec otvoriť novú pobočku aj v Bratislave. Pôjde už o štvrtý takýto obchod v hlavnom meste. Aktuálne má Action na Slovensku 22 predajní.

Aké benefity Action ponúka?

Ako sme uviedli vyššie, Action hľadá do obidvoch miest vedúceho predajne a jeho zástupcu.

Poďme sa teda na tieto obsadzované pracovné pozície spoločne pozrieť.

Úlohou tímu vedenia predajne, ktorý pozostáva z vedúceho predajne a jeho troch zástupcov, je robiť všetko pre to, aby prevádzka dosahovala čo najlepšie predajné výsledky. Podľa inzerátu majú títo ľudia pod palcom aj stav predajne. Musia sa teda starať o to, aby bol stav dobrý a tovar vždy doplnený. Tím musí dozerať tiež na zamestnancov, ktorí musia byť dobre naladení.

Budete plánovať a organizovať prácu na predajni, pracovať s kolegami na ich rozvoji, zodpovedať za naplnenosť predajne a v kancelárii strávite len minimum času na vybavenie nevyhnutnej administratívy. Budete pravidelne v kontakte s regionálnym manažérom ohľadom výsledkov vašej predajne a kolegami z ostatných predajní,” stojí ďalej v inzeráte.

Spoločnosť ponúka viacero benefitov. Ide napríklad o možnosť nadpracovať si hodiny či zúčastniť sa vzdelávacích kurzov a školení. Samozrejmosťou je príspevok na pracovné oblečenie, firemné akcie a stravné lístky alebo príspevok na stravovanie.

Noví zamestnanci budú stáť pri rozjazde úplne nového projektu. Spoločnosť si pre nich pripravila aj občerstvenie na pracovisku, príspevok na šport, kultúru a voľný čas a v neposlednom rade tiež zľavu na firemné produkty a služby.

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
Zdroj: Interez.skTAGY:
Autor:
Karina Daráková
Karina Daráková

Karina Daráková pochádza spod Tatier a vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti pôsobila v Novom Čase a na pozícii vedúcej domáceho spravodajstva v Startitup. V Kryptomagazine sa venuje ekonomickým a realitným témam.