Trh s meme mincami prekvitá. Na ktoré by ste mali zamerať svoju pozornosť?

Sponzorované články Meme coiny sú pre kryptomeny dôležité
Meme coiny sú pre kryptomeny dôležité. Zdroj: shutterstock.com/Dennis Diatel
BITmarkets BITmarkets

PR článok Angry Pepe Fork. Hoci trh s meme coinmi obsahuje množstvo kryptomien, analytici starostlivo vybrali niekoľko tokenov, ktoré preukázali sľubné výsledky a potenciál dominovať na trhu altcoinov. Napríklad Aptos (APT) zaznamenal zvýšenú aktivitu napriek tomu, že v minulom týždni klesal. Ak vychádzame z jeho súčasnej dynamiky, analytici sú veľmi optimistickí, pokiaľ ide o trajektóriu ceny.

Na druhej strane sa zdá, že Pepe (PEPE) je v režime zotavovania a vykazuje známky prudkého rastu napriek výraznému mesačnému poklesu o viac ako 20 %. Medzitým si Angry Pepe Fork (APORK) rýchlo získava pozornosť na trhu meme coinov, pričom odborní analytici ho rukolapne tipujú na prudký rast, keďže jeho predpredaj naďalej napreduje.

Obchodníci s PEPE si zachovávajú optimizmus aj napriek mesačnému poklesu

Po tom, čo v priebehu minulého roka zaznamenal nárast o viac ako 600 %, si Pepe (PEPE) získal priazeň všetkých na trhu altcoinov. Hoci odvtedy bola predpoveď ceny Pepe veľmi býčia, token bol v poslednom mesiaci svedkom výrazného poklesu, keď zaznamenal skokový pokles o 21 %.

Okrem toho Pepe Coin zaznamenal v poslednom týždni aj ďalší pokles o približne 2 %, čo naznačuje všeobecnú medvediu náladu na trhu. Hoci cena Pepe zostáva v týždennom rozmedzí 0,00001128 a 0,0000130 USD, analytici sú veľmi optimistickí, pokiaľ ide o budúcu cenu Pepe, a predpokladajú, že token čoskoro zaznamená obrovský nárast.

Medvedie signály tokenu Aptos vedú obchodníkov k alternatívnym možnostiam

S tým, ako sa medvedí sentiment na kryptografickom trhu vyčerpáva, tokeny ako Aptos (APT) pocítili plnú silu tejto situácie. Token Aptos, ktorý sa v súčasnosti obchoduje v týždennom cenovom rozpätí od 6,80 do 7,20 USD, zaznamenal výrazný pokles svojej ceny.

Za posledný rok pritom token APT zaznamenal pokles približne o 4 %. Za posledný mesiac nasledoval pokles o 22 %, hoci zaznamenal mierny nárast objemu obchodovania. Keďže cena Aptosu naďalej stráca dynamiku, obchodníci začali hľadať alternatívne možnosti, pričom niektorí sa vybrali na predpredajný trh a zamerali sa na sľubné tokeny ako Angry Pepe Fork.

Revolučný prístup Angry Pepe Fork podnietil býčie nálady analytikov

So zámerom revolučne zmeniť a ovládnuť trh s meme coinmi zaujal Angry Pepe Fork pozornosť špičkových kryptografických youtuberov. Napríklad Token Galaxy tvrdí, že Angry Pepe Fork je pokladom ziskov. Je veľmi nadšený týmto komunitným projektom založeným na meme, ktorý má skutočnú užitočnosť a potenciál reálneho zárobku.

Je pozoruhodné, že Angry Pepe Fork je domovom množstva funkcií vrátane jedinečného mechanizmu “Conquer to Earn”, ktorý odmeňuje kolektívne úsilie členov jeho komunity. Členovia môžu svoje tokeny aj stakovať. APY v stávkovom fonde bude stúpať, keď sa pripojíte k hľadaniu a dobývaniu zombie meme mincí spôsobujúcich chaos v blockchaine.

Medzitým integrácia DeFi Angry Pepe Fork umožňuje účastníkom optimalizovať svoje zárobky. Vďaka začleneniu staking dApp s flexibilným trvaním lock-in umožňuje projekt MemeFi používateľom stakovať svoje tokeny 30, 60 alebo 90 dní, podľa toho, ako dlho sú ochotní čakať a aké významné chcú mať výnosy. Inými slovami, čím dlhšie je trvanie stakovania, tým vyššia je návratnosť investícií.

Keďže populárni youtuberi, ako napríklad Token Galaxy, propagujú Angry Pepe Fork ako potenciálny klenot, odborníci im sekundujú a predpovedajú, že token APORK čoskoro prudko vzrastie. V súčasnosti sa predáva za 0,014 USD za token a analytici mu predpovedajú, že sa vyšplhá nahor cez také meme mince ako Bonk a Dogwifhat a stane sa jednou z top meme mincí na kryptografickom trhu.

Môže Angry Pepe Fork dosiahnuť výšky Pepe Coinu?

Hoci Pepe po svojom uvedení na trh prudko vzrástol do šialených výšok a odmenil veľké množstvo obchodníkov, užitočnosť a úžasné funkcie Angry Pepe Fork ho odlišujú od ostatných meme mincí na trhu. Okrem toho sa Angry Pepe Fork môže pochváliť pevnou ponukou tokenov vo výške 1,9 miliardy, čo rovnako ako 21 miliónov Bitcoinov znamená, že jeho cena bude rásť s rastúcim dopytom.

Analytici očakávajú, že pri súčasnej trajektórii dosiahne väčšie výšky a ovládne diskusie o meme minciach. Ak si ho chcete kúpiť, pozrite si bližšie tohto sprievodcu krok za krokom a nenechajte si ujsť jeden z najlepších meme coinov tohto leta.

Angry Pepe Fork

Webová stránka: angrypepefork.com

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

0 Dní
0 Hodin
0 Minút
0 Sekúnd
TAGY: